🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-29

• 20 448
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

Днес по план-график, трябва да ни пуснат и вторият фраг.

Ешреф иска всички тези деца от улицата, да не гледат опаковката му, да не му подражават, защото този начин на живот води само до самота и смърт, той не може да има нормално семейство. Ешрев ги учи да започнат живот на чисто и със собствен труд да си постигат целите. От начина по който Йомер разказва историята му, със сигурност виждаме, че посланието му е стигнало до съзнанието и сърцето му.

Хубава седмица! Heart Eyes

# 91
Добро утро!
Нова седмица, нов късмет и нов епизод!
Бирсенката и тя е потвърдила информацията.
Радваща е новината за втори сезон, ще си починат през лятото и на есен с песен.

Аз дори четох, че спират друг турски сериал заради "Eșref Rüya ", много са били големи разходите и както винаги незабравиха да споменат високите хонорари на Чаатай и Демет. Продукцията така била решила.

Важно, че "Eșref Rüya" продължава смело например.

На въпроса от снощи и аз мисля, че ще разбере Ешреф за Руя в края на този сезон, дорими се струва, че ще е по-рано от  предпоследния епизод на първи сезон.

Спорна и успешна седмица, момичета!

# 92
Добро утро!
Успешна нова седмица. Тази ще ми се стори дълга след 4 седмици с по 4 работни дни. Ама трябва да се работи, за да си плащам глезотиите и интернета. Без интернет няма Чаатай.

Аз не чакам фраговете. Само въпроси имам после и нямам никакво търпение за следващата серия. То и това е целта, знам, но аз ако бях надарена с търпение щях да чакам да гледам с превод сериите, а не на живо с тези реклами.

# 93
Всички сме така, Гери! Wink
Историята вече ни грабна и няма как да сме търпеливи. Искаме отговори на въпросите си.
Жаки, съгласно съм с теб.
Повечето хора смятат, че като сериала е за мафията, трябва непременно да развращава и да отправя лоши послания.
Но тук смятам, че  има и голяма доза поучителен заряд, особено за младите хора, защото:
1. Показва, че любовта не винаги е идеална- тя е объркана, пълна с грешки, съмнения и болка, но може да бъде дълбока и истинска въпреки всичко.
2. Учи на прошка и изкупление- Ешреф и Нисан не са съвършени, но минават през вътрешна трансформация, като поемат отговорност и търсят прошка, не само от другия, но и от себе си.
3. Подчертава значението на изборите- дори когато си в трудна среда или животът ти е белязан от насилие или загуба, всеки човек има шанс да избере различен път.
Ешреф показва, че истинската сила е в сърцето, не в парите, властта или отмъщението. В последната сцена, с момчето, се получи точно така,  предаването на доброто нататък.

# 94
Това вече е лудост, в зъболекарския кабинет....ще падна!

Фанатизмът на Eşref rüya достигна крайната си точка
https://x.com/fatmataydanik/status/1921842272330522878

# 95
И в банята!😀

# 96
Хаха! Ешреф бей е навсякъде! Grinning
Динамиката на Ешреф и Нисан, с колажи от сръбските фенове.

Забелязах, че в сцената в колата, в която Нисан му казва,че е вдъхновяващ мъж и тя, и той са облечени по същия начин, по който бяха на финала на 7 епизод.
Според мен Нисан по някакъв начин е спасила Ешреф от ситуацията, в която се намираше и тази реплика е отговор на нещо, което той и казва.
Може би някаква благодарност за това, което е направила, или учудване...
Хайде, да идва сряда! Wink

# 97
  • Ямбол
Здравейте мацки 🤗 Фандома на Esref Rüya се разраства все повече.Колко хубаво ❤️
Нямам търпение за новия фраг. До довечера 😉
Много яка мацка е Демет  🧿🥰

# 98
Явно ще се съюзят с Чийдем.
Все пак нито една от тях не иска Ешреф да умре. Wink

# 99
На фрага в колата, когато Нисан каза на Ешреф, че е вдъхновяващ мъж, той изглеждаше много релаксиран. Много неприсъщо за него. Сигурно са си почивали след престрелка. Satisfied

# 100
Гюрдал ли раняват?
https://www.instagram.com/reel/DJjKg8wv3_q/?igsh=MXY4aG1jMzlmOG9mcw==

# 101
Гюрдал ли раняват?
https://www.instagram.com/reel/DJjKg8wv3_q/?igsh=MXY4aG1jMzlmOG9mcw==

И двамата с професора са на земята. Надявам се да носят предпазни жилетки.

# 102
На фрага в колата, когато Нисан каза на Ешреф, че е вдъхновяващ мъж, той изглеждаше много релаксиран. Много неприсъщо за него. Сигурно са си почивали след престрелка. Satisfied
Хриси, и на мен ми направи впечатление, че той е много отпуснат. също не шофира той и тя е отзад, явно до преди малко не са били сами. Някакъв личен разговор водеха обаче, явно в този момент бяха сами.

# 103
Eşref Rüya, през миналата седмица се класира
на 7-мо място сред всички сериали в Тотал,
на 3-то в група AB и 4-то в група ABC1.

(общо излъчени 21 сезона, с изключение на ежедневните сериали)

Това са си супер позиции при толкова сериали.

# 104
Гьозде тази седмица имаше ли анализ?
Че вече се обърках...

Общи условия

Активация на акаунт