Против акне/пъпки-тема 16

• 9 776
  • 189
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
За Пловдив едва ли, ама ако видите Simple Smile

# 181
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, аз искам да споделя нещо интересно. Сина ми бори акне от 4-5 години. Мина много и скъпи  процедури в отлична клиника в Пловдив, както  и лишения от сладко и млечни. Сърцето ми се късаше като го гледах колко усилия полага и грижи, колко стриктен и безкомпромисен е  в почистване и последователност на козметиката, особено за момче и то на 14г. тогава, че и до днес, вече на 18.
Миналата година направихме среща с д-р Григорова от Белисимо клиник и така научих за книгата "Глюкозната революция". Целият процес с възпаленията, вкл. и акнето са в резултат на нивата и кривата на кръвната захар. Започна хранене в поредност-влакнини/зеленчуци/, протеини, масла и ядки  и накрая въглехидрати. Резултатът при него е Уау. Все още му излизат пъпки, но не е онова страшно нещо, което беше. Смятам да борим белезите с лазер, но кой точно е за заличаване не съм наясно. Отворена съм за съвети и моля за предложения в Пловдив. Лицето обаче все още не е изцяло чисто и знам, че при активно акне не се прилага лазер.

# 182
  • Пловдив
А коя е посетената клиника?
Да разбирам, че от храненето ви са добрите резултати, а не толкова от клиниката? Какви процедури му правиха?

# 183
И аз моля за повече информация за клиниката в Пловдив и евентуално за хранителния режим.

# 184
Здравейте! За кистозно акне дерматолог ми  изписа ДОКСИЦИКЛИН за 3 есеца.Вечер Епидуо гел,а сутрин хидратиращ крем на Авен.Но кой точно хидратиращ крем не знам,че са няколко. Лекарят не записа конкретен. Бихте ли ми препоръчали кремче за тази терапия.

# 185
  • Пловдив
Ние мисля такъв ползвахме..терапията беше същата. Как ви каза да мажете Епидуо?
Имахме ние и Комедомед крем за черните точки.

# 186
Ние мисля такъв ползвахме..терапията беше същата. Как ви каза да мажете Епидуо?
Имахме ние и Комедомед крем за черните точки.

не,черни точки  няма ,но има доста белези по бузите и постоянно излизащи  гноини пъпки.
При вас как подеиства това лечение?
Имаше ли резултат?

# 187
  • Пловдив
Ами имаше, да...понамамляваха, но на моменти. То няма мн. варианти.

Как ви изписа да го мажете? Първо крем после Епи или?

# 188
  • Plovdiv, Bulgaria
А коя е посетената клиника?
Да разбирам, че от храненето ви са добрите резултати, а не толкова от клиниката? Какви процедури му правиха?
mystic woman, поста ми беше изцяло в подкрепа на  успехите от храненето, благодарение на Глюкозната революция.
Процедурите, които правихме преди години бяха при д-р Ива Стоилова. Страхотно подобрение, но след като замина да учи в чужбина за 1 година, отново голям регрес, породен от стреса.
Правил е почистване, хидрафейшъл, химичен пилинг  и не помня още какви терапии в определена поредност, почти 2 години+скъпата  козметика на Зейн Обаджи, Акн@так /при него действа много добре/.

# 189
Ами имаше, да...понамамляваха, но на моменти. То няма мн. варианти.
Вечер след почистване с гел или сапун без значение мажем епидуо ,а на сутринта хидратиращ крем. През лятото задължително със слънцезащитен фактор поне 30 или 50.
Като епидуо гела се въвежда бавно първо през два дни после през един и после всяка вечер.

Как ви изписа да го мажете? Първо крем после Епи или?

Общи условия

Активация на акаунт