Против акне/пъпки-тема 16

• 16 396
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
Спортът и ходенето на фитнес е противопоказно докато се приема роакутан.
 Щом е тренирал футбол вероятно затова е имало неуспех на лечението.
 Иначе четох, че вече има доста нови лекарства в България- епидуо форте, аклийф.
Има и някакъв нов крем винлеви конкретно за тийнове под 18.

Няма такова нещо. Брощилова неведнъж изтъкна, че голяма част от пациентите и са професионални спортисти. Има особености, да, заради временна промяна в сухожилията. Но ако се спазват известни правила, спорт не е противопоказен.

# 241
На листовката е написано за фитнеса.
Нямам опаковка в момента пред мен.

# 242
  • Leeds, UK
Здравейте, да се отчета и аз. Започнахме със Скинорен преди около 3 седмици.Ще го мажем 3-6 месеца.  Само първите 1-2 пъти му запари на лицето, но после не, няма и зачервяване. Казва, че си чувства лицето малко по-сухо. Нанася го вечер и на сутринта го отмива. Слага слънцезащита. Имаше леко влошаване за няколко дни, но сега като че ли позатихва. Пише, че около 4-6 седмици ще има “пърджинг” и после започва възстановяването. Така се случи и с Аклийф, който ползваме вече 4-5 месеца за врата и раменете и ефектът е поразителен. Всичко изчезна, останаха само петънца и няколко малки белега, но се надявам да се изчистят напълно с времето.

# 243
https://apteka.framar.bg/30000680/%D1%80%D0%BE%D0%B0%D0%BA%D1%83 … 0-%D0%BC%D0%B3-30

Намалете интензивните упражнения и физическата активност. Роакутан може да предизвика болка в мускулите и ставите особено при деца и тийнейджъри, подлагащи се на усилена физическа активност.

Още за РОАКУТАН капсули 20 мг * 30 (ROACCUTANE capsules 20 mg * 30), цена и информация от Framar.bg: https://apteka.framar.bg/30000680/%D1%80%D0%BE%D0%B0%D0%BA%D1%83 … 0-%D0%BC%D0%B3-30

Никъде няма забрана за спорт!

# 244
  • в страната на чудесата
Аклийф има мн добър ефект и на лицето
При нас държи в контрол
Излизат някоя и друга пъпка от време на време като за съжаление неговата кожа е много чувствителна и често го предобря и пресушава. Слага през ден
За хидратация най добре му работи еусерин някакъв.

# 245
Ето това коремче използвахме за пъпките докато чакахме да започнем роакутана.Евтин и ефективен.

Не го бях чувала досега, а за 6 години  минахме през какво ли не

# 246
Този е за екземи. За акне не съм чувала да го ползват, защото е с кортикостероиди, а те са нож с две остриета.

# 247
Този е за екземи. За акне не съм чувала да го ползват, защото е с кортикостероиди, а те са нож с две остриета.
Перфектен беше-маже вечерта пъпките и за 2 дена няма и помен...За една седмица лицето светна...

# 248
  • в страната на чудесата
Вероятно има и себореен дерматит за да има ефект
Чистото акне се влошава от КС след няколко дни

# 249
Вероятно има и себореен дерматит за да има ефект
Чистото акне се влошава от КС след няколко дни
Няма себорея.

# 250
А какъв тип е било акнето- бели, черни точки, кистозно?

# 251
Това е крем за екзема, с кортикостероиди. За 1 път чувам да се изписва за акне

# 252
А какъв тип е било акнето- бели, черни точки, кистозно?

# 253
  • Пловдив
Май никой не е писал скоро... Simple Smile Как сте?
Някой ползвал Acnemy Postzit серум за петна на Нова кожа?

# 254
Аз карам 7ми  месец на Роакутан, като дозата ми от 3 седмици е намалена от 20 на 30 мг. Бях разбрала, че лечението ще е 6 месеца, но лекарката каза, че по-скоро ще е 9 месеца. Не разбрах защо намали дозата, но каза, че иска 1 месец да не ми излиза нищо. Утре трябва да пускам кръвни изследвания за контрол. Като цяло кожата ми е добре, но имам космени фоликули по брадичката, които понякога се възпаляват. За тях каза лазер, ама кой знае кога ще е.

Общи условия

Активация на акаунт