Против акне/пъпки-тема 16

• 15 060
  • 269
  •   1
Отговори
# 255
  • Leeds, UK
Моето момче е на Скинорен от около месец и половина. Чакаме резултат да се появи. На врата и раменете с Аклийф.

# 256
Аз видях резултат след 9 седмици с Акнатак гел. Сега обаче ме е страх, че като го спра пак ще се върнат

# 257
  • София
Продължете мазането с друг ретиноид без антибиотик. Differin Gel или Aklief. При нас Сконорен не помогна за акнето. Би бил ефективен след отшумяването на острата му фаза за изчистване на белези, петна и малки пъпки.

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 15:42 от Skiorche

# 258
  • Пловдив
Дайте пак препоръка за хидратация Thinking

# 259
  • filibeto-maina:)
Дайте пак препоръка за хидратация Thinking
И за моето момче се оглеждам за друга хидратация, че тази която ползва стои тежка.
Ако някой е ползвал подходяща лека хидратация за мазня кожа с пори,  да каже.
Тази която ползвахме за акнетична кожа е

Не е лоша, не запушва порите, но за неговата кожа идва тежка

# 260
Тези на Юсерин и аз ги заглеждах. Пишеше че са с нова опаковка и нова формула.
Преди не ги харесвах, защото имаха много алкохол, сега миришат ли на алкохол в новата опаковка?

# 261
Лек и прекрасен като усещане. И аз го ползвам тайно 😅 https://www.eau-thermale-avene.bg/p/cleanance-hydra-uspokoyavasc … 70100891-943d0b40

# 262
  • filibeto-maina:)
Тези на Юсерин и аз ги заглеждах. Пишеше че са с нова опаковка и нова формула.
Преди не ги харесвах, защото имаха много алкохол, сега миришат ли на алкохол в новата опаковка?
За моя нюх, смятам че не се усеща силно алкохолен мирис, съвсем леко в началото като се слага може би

# 263
  • Пловдив
Моята девойка е на този. Страхотен е:
https://www.eau-thermale-avene.bg/p/tolerance-hydra-10-hidratira … 70388299-943d0b40

# 264
Здравейте,

Започнах да пия фреш от целина сутрин на гладно и виждам огромен резултат.
Ако се интересувате, може да се прочете по темата, има и много групи във Фейсбук и Инстаграм.
Почиства черния дроб, а оттам и токсини и всичко, което се задържа в тялото и излиза на лицето.

# 265
От колко време пиете сок от целина?

# 266
  • Варна
От къде купувате целината?
На мен ми казаха сок от селъри, в Лидл да търся. Там видях в тарелка по няколко стръка и ми се стори скъпо всеки ден по една тарелка. Не помня колко стръка бяха в нея.

# 267
Целина купувам на стъбла от Лидл и слагам директно в сокмашина. Вечер след 19 ч намаляват зеленчуците и купувам за 1.99 лв. 3.99 лв е редовната цена.

# 268
  • в страната на чудесата
Аз не мога да накарам никой от моите мъже да пие тоя шит.
Освен това мисля че прехвалена и поредна мода…

# 269
Пие се по много малко в началото, започва се с едно стъбло сутрин, което е около 30 мл. Така се пие 2 седмици, след това се почива 1 седмица. После се увеличава количеството, пак поете 2 седмици, после 1 почивате. Има го описано във Фейсбук групата.
За мен има ефект и дори да е мода - ок, действа и има ефект тази мода.

Общи условия

Активация на акаунт