Къде в Бургас? Тема 64

• 23 254
  • 526
  •   2
Отговори
# 450
Стил такси, можете да дадете предварителна заявка за място и час. Стил и Зеленото такси са най-сигурните компании в Бургас в момента.

# 451
  • Бургас
Еко такси е най-евтино и ползвам само него. До сега не са ми отказвали поради липса на коли. Зеленото е поне с 30% по-скъпо.

# 452
От скоро има и Yellow такси. Имат приложение, можеш да си направиш заявка през него.

# 453
Знаете ли къде продават кисело мляко Ел Би освен в Била?
Обиколих мойте квартални магазинчета в Лазур да търся, но го няма никъде. Искаше ми се да намеря на по-близко място.
Била ми е малко далече.

# 454
Знаете ли къде продават кисело мляко Ел Би освен в Била?
Обиколих мойте квартални магазинчета в Лазур да търся, но го няма никъде. Искаше ми се да намеря на по-близко място.
Била ми е малко далече.

Видях, че вече го има в Лидл, явно отскоро. В Т-маркет го продават, ако имате наблизо.

# 455
Наистина? В Лидл? Ще потърся. Аз съм свикнала че имат само техните марки, плюс Верея мисля.
Иначе Т-маркет е опция, да. Напрактика е зад Лидл, който ми е що годе удобен. Поне е на пешеходно разстояние, докато Била или автобус или кола. Опредлено за предпочитане е пеша.

# 456
  • Бургас
Лале, Била има и на ъгъла на Оборище с Гурко, както и на Александровска (това последното само информативно).

# 457
Този на Гурко въобще не съм го виждала. Сега се изненадвам като виждам че има малко магазинче там. Последно минавах тази пролет, нищо не съм видяла. 🤦🤦🤦
Шашардисана съм от тази информация 🤭
Благодаря!

# 458
Здравейте.Имам проблем с меки ,чупещи се и от отлюспваща се плочка на нокътя.Препоръчайте ми нещо -лак,етер.масло или друго ,за да ги третирам и да спре.Пия витамини,но разлика няма.

# 459
Колаген с биотин, витамин д и желязо помогнаха при мен. В тази комбинация. По отделно не стана.

Edit: Да уточня, че съм пускала изследвания. Не си предписвам сама вит Д и желязо. Колагенът след определена възраст е задължителен.

Здравейте.Имам проблем с меки ,чупещи се и от отлюспваща се плочка на нокътя.Препоръчайте ми нещо -лак,етер.масло или друго ,за да ги третирам и да спре.Пия витамини,но разлика няма.

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 19:44 от Castiella

# 460
Здравейте, можете ли да препоръчате физически магазини, където предлагат този тип шалте и ориентировъчна цена? Благодаря 🌸

# 461
Здравейте, моля за актуална информация  относно ендокриноложката д-р Великова. Не зная дали още работи, къде и дали приема по здравна каса.
Също, ако имате добри впечатления от друг ендокринолог, моля да споделите. Става въпрос за много висок Homa Ir индекс, открит при профилактично изследване.

# 462
Др Великова не работи по здравна каса. Преди година последно съм ходила при нея в една зелена къща  почти срещу света София на кръстовището. Под лаборатория Тошкина.

# 463
Търся читав невролог

# 464

д-р Димитър Генов

Общи условия

Активация на акаунт