Къде в Бургас? Тема 64

• 39 470
  • 788
  •   1
Отговори
# 765
Намират ли се някъде във физически магазин английските шоколадови портокали (Terry’s Chocolate Orange)?

# 766
  • Бургас
Виждала съм в Анета.

# 767
Здравейте. Търся мнения за кардиолога д-р Господинов от клиника Стайков

# 768
  • Бургас
Някой знае ли, към момента, от къде мога да си купя пуйка? В 4 магазина Лидл проверих.

# 769
Виждала съм в Анета.
Ходих специално до Анета в Славейков. Имали били миналата година.

# 770
Намират ли се някъде във физически магазин английските шоколадови портокали (Terry’s Chocolate Orange)?

Обожавам ги!
Виждала съм в Съни маркет на ул. Пробуда зад математическата, но май не са им от редовният асортимент.
Мисля, че на фрий шопа на морска гара също има.
И на други места съм виждала, и ще си допълня коментара, като се сетя.

# 771
Ако това са сочни малки портокали, обвити в шоколад, съм купувала от един магазин на пл. Тройката. Пада се до ДМ.

# 772
Миналата година имаше голям внос и се предлагаха почти навсякъде. Тази година обаче не съм срещала изобщо. На Морска гара бях преди месец последно, със сигурност нямаше.

# 773
Някой знае ли, към момента, от къде мога да си купя пуйка? В 4 магазина Лидл проверих.
Здравейте! Честито Рождество Христово! Пуйки има замразени в Метро.

# 774
Някъде в Бургас да сте виждали зимни ръкавици без пръсти, но с капаче, което се слага върху пръстите и стават цели ръкавици? Не знам дали го обясних ясно. Simple Smile

# 775
  • Пеликания
В Decathlon и в Sinsay има някакви модели, но не знам дали точно това търсите.
https://www.sinsay.com/bg/bg/rakavitsi-bez-prasti-1325x-99x?utm_ … ign=product_share

# 776
Някъде в Бургас да сте виждали зимни ръкавици без пръсти, но с капаче, което се слага върху пръстите и стават цели ръкавици? Не знам дали го обясних ясно. Simple Smile
От Мол Галерия купих миналата седмица за подарък такива. На щандовете на коледния базар от Джаро посока Озон - продават шалове, шапки и ръкавици.

# 777
Благодаря, момичета! Ще отида да проверя, точно такива ми трябват.

# 778
  • Където е сърцето
Трябва ми много добър обущар, че един ми отказа ремонт.

# 779
  • Бургас
От обущар съм доволна в ,,Славейков,, под Биллата, до тотопункта на механа ,,Балканска среща,, ( ако не бъркам името).
Но скоро не съм ходила, не знам дали работи още, че е възрастен човека.

Общи условия

Активация на акаунт