Туристическа застраховка

• 678
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте!
Не успях да открия подходяща тема, писах на друго място, но не е точното, затова правя нова тук.
Моля, споделете къде мога да направя онлайн туристическа застраховка, такава, която важи за планински туризъм на територията на България.
Виждам, че има в SDI, но няма къде да въведа данни. Има такава само за пътуване.  https://www.sdi.bg/zastrahovki/travel/zastrahovka-turizam/
Намерих и в Булстрат, но там искат електронен подпис, а аз нямам Sad

# 1
# 2
Здравейте, Армеец със сигурност имат такава застраховка. Казва се нещо от сорта на "Помощ при пътуване", като специално са ми казвали, че включва излети и планински туризъм.

# 3
kalinaaa, да, точно към Армеец сключих днес.
В чата  SDI ми отговориха, че този вид застраховки ги правят само в офисите им, няма онлайн. Днес отидох, дамата, която ме обслужи ми обясни, че е така, защото "тарифите са различни", в смисъл, че се сключва за едно нещо за дадена сума, на друго за друга по желание и т.н. /не виждам кое му е трудното и аз като обикновен потребител  да си го избера от падащото меню, но както и да е/.
Сумата ми излезна по-малко от предложението на милинка, благодаря за помощта обаче! ♥

# 4
# 5
# 6
  • София
Към повечето фондове има възможност за туристическа застраховка. През приложението B-Assist за "Здравна грижа" на Булстрад например има възможност за закупуване на:
- Застраховка "Пътуване в чужбина" -- 5-50к покритие/ 1 ден-1 година престой в чужбина
- Застраховка -"Пътуване в чужбина" - "Multitrip" 30k покритие/ за многократни пътувания в рамките на 1 година

Общи условия

Активация на акаунт