VIP Brother 2 - 2

• 47 043
  • 1 299
  •   1
Отговори
# 675
Кажете кои са били готините мъже в другите сезони де..Аз колкото и да се напъвам, нищо не мога да се сетя  ooooh!

За преди не знам, но Вельов си го харесвам аз.....Малко е поостарял,де...

Щот има дълга коса ли?  Crazy

И на мен Здравко не ми харесва. Първо визуално, като мъж не ме впечатлява и второ държанието му на мачо ме отвращава. Боби не беше зле според мен. Май той беше най-читавият мъж в къщата до сега. И като характер биваше..Със своите кусури, но поне не се опитваше да сваля всичко живо дето мърда...
Кой беше Боби?!

От ББ2, дето Лиляна го задигна като куцо пиле домат  Laughing

# 676
Е това не го бях видяла...добре, така се приема, връзват се нещата.
Връзват се и още как . Колко предавания Венетка посвети тогава на нейната среща с Тишо.То бяха фризьори, тоалети-чудеса.
целите и предавания бяха подготовка за срещата и самата среща-даваха ги в ресторанта-дори част от разговорите.

# 677
Китаеца го раздава фитнес инструктор. Катето Евро прави упражнения. Не е зле в тялото за 50 годишна.

# 678
Лео от ББ 2 беше симпатяга!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 679
Момичета,аз щото гледам само по 10 минутки на ден и общо взето от вас се осведомявам за нещата в Къщата,искам да ви питам защо не харесвате Калин Вельов?На вид е готин тип,не се ли държи добре?

# 680
малеееее, ooooh!егати лъжата...Значи Венета  и Тишо са се познавали отпреди... newsm78
Нито ми харесват мъжете, нито жените....
...вместо да се рекламира този сезон като "Елитен", би било по-реално да е "Кичозен"
....а да, и на мен Лео ми харесваше
Вельов, преди ми допадаше, ама сега нещо...мазен, бе

# 681
Е това не го бях видяла...добре, така се приема, връзват се нещата.
Връзват се и още как . Колко предавания Венетка посвети тогава на нейната среща с Тишо.То бяха фризьори, тоалети-чудеса.
целите и предавания бяха подготовка за срещата и самата среща-даваха ги в ресторанта-дори част от разговорите.
Значи въпреки всичко, пак е имало елемент на реклама в цялата работа. Sick

# 682
Няма готини пичаги тоя сезон, еххх Sad

Абсолютно. То май и предните нямаше  ooooh!

Дискриминиция... ама за мъжете слагат мацки да плакнат окото, нали Crossing Arms Аз тука ще гледам на Азис големия гъз, на Китаеца пъпчивия гръб и на Тишо шкембето #Cussing out

Да ,дискриминация  Sad Имат си  схема ,но не винаги улучват.Вероятно Вельов е трябвало да бъде готиния пич в този сезон   Thinking

# 683
Лео съм го виждала...има вид на тинейджър и ми беше до рамота, ако не и по-надолу даже Party

# 684
Катето Евро прави упражнения. Не е зле в тялото за 50 годишна.

Абсолютно. Доста е добре  Wink Дай Боже всекиму, както се казва

# 685
Мис Държанка категорично има психични проблеми. Трябва да се лекува и то стационарно, с дъъъъълъг и ударен курс психотропни, антидепресанти и пр. Жал ми е за нея. Толкова грозна и отблъскваща и аз да съм, сигурно ще превъртя TiredНезнам за вас, но на мен като я гледам от екрана ми смърди на повръщано след силен махмурлук Sick

# 686
Момичета,аз щото гледам само по 10 минутки на ден и общо взето от вас се осведомявам за нещата в Къщата,искам да ви питам защо не харесвате Калин Вельов?На вид е готин тип,не се ли държи добре?
не знам, мен ме кефи, много е свеж
другите викат, че много се правел на мачо, ама аз не виждам да е така

# 687

Има един филм с нея Аня Пенчева, Параскева Джукелова и още една, която в момента ми убягва. Та там играят стриптизьорки--страшно телце вади Mr. Green

# 688
Катка е супер каката. Хем е малко луда, хем така ги порязва някои от време на време. И тя си има кусури, ама е пич.
Калин и преди не ми харесваше и на мен ми е мазен един такъв... иначе като музикант съм го слушала в различни проекти и ми харесва.

# 689

Има един филм с нея Аня Пенчева, Параскева Джукелова и още една, която в момента ми убягва. Та там играят стриптизьорки--страшно телце вади Mr. Green

Другата е Биляна Петринска, филмът "Време за жени".

Общи условия

Активация на акаунт