VIP Brother 2 - 2

• 47 057
  • 1 299
  •   1
Отговори
# 1 155
 Наистинали ви е интересно да ви занимават със Здравко и Христина, на мен честно казано ми е досадно  Tired

# 1 156
  • София
На Христина това и е най-щастливия уикенд в живота-супер сватба-без тя да се грижи за нищо-програма, ядене, пиене грим и рокля за без пари-ще я снимат всички  Twisted Evil
А за Здравко едва ли има илюзии-заедно са от 5-6 години-какво още чака, за да се промени-че то имаше изречение в ултиматума и-"да ме поставиш мен и детето и над твоите вещи" ???? Че той и за вещите си ли повече се грижи? Не мисля, че е толкова наивна-знае какъв е и какъв не е.

# 1 157
Наистинали ви е интересно да ви занимават със Здравко и Христина, на мен честно казано ми е досадно  Tired
Безумна тъпня...добре,че заминавам за една седмица, дано като се върна- да са ги пратили на  меден месец някъде на Карибите или Колибите.

# 1 158
  • София
на мен предаването ми е супер интересно и гледам с положителна нагласа тия сладури
що трябва да търсим под вола теле бе мами
дори за новева ще ме е яд като напуска щото е колорит на типичното провинциално момиче с амбиции но попаднало (по-точно баща и я е пласирал) на /не/подходящия човек
+това е много забавно да я гледаш, признавам си... тя обаче с тия кол.алкохол май прекалява с нещо по-хард

# 1 159
Всичко е нагласено, при бат Здравко няма случайни неща.  Crazy
Онзи ден го слушах Здравко как обясняваше разпалено, че Христина е започнала да си събира багажа, но останала и НЕ били разделени.

# 1 160
  • София
Някой разбра ли кои ще са кумувете?

# 1 161
  • София
Вие плюете това, че била влязла в къщата и била му простила, а аз говоря за нещо съвсем друго.
Айде няма да се занимавам повече...
айде занимавай се де не ме оставяй сама,
че моите постинги хич не ги дразнят тез хейтърки

# 1 162
Стига бе хора! Христина ми се вижда много наред, просто го обича , осъзнава, че той не е точно мъж за пример и иска поне малко да го вкара в пътя... ама той май управия няма...
Като няма- какво е тръгнала да го Управя?

Ами нали всеки си има цел в тоя живот. Иска да е щастлива, а за да стане това Здравко трябва да се промени.

Няма да й ставам адвокат, просто аз така усещам нещата, а само Христина знае каква е цялата истина.

# 1 163
дори за новева ще ме е яд като напуска щото е колорит на типичното провинциално момиче с амбиции но попаднало (по-точно баща и я е пласирал) на /не/подходящия човек
+това е много забавно да я гледаш, признавам си... тя обаче с тия кол.алкохол май прекалява с нещо по-хард
Той човека си е много  подходящ, ама тя е тъпата. Можеше например да отиде да учи в чужбина- ако имаше мозък, щяха да я издържат в който си поиска университет  по света, а не да се търкаля пияна  по хотелите.

# 1 164
Данов е съвсем прав да се дразни ...
все пак идеята на това предаване е да влязат 12 души , да бъдат равнопоставени и напълно изолирани , което в този случай не е така ...
а и  ситуацията на Христина и Здравко е толкова фалшива , че няма накъде ...

# 1 165
Венета пита Китаеца "Вие навън,като двойка (с Азис)....кой взима решенията?"
Китаеца: Ама ние не сме двойка бе!
Венета: Ами какви сте?
Китаеца: Приятели сме
Венета: Ами ква беше тази покана за сватба която получихме
Китаеца: Ами решихме да направим нещо различно.
Венета: Какво различно?
Китаеца: Тържество.
Венета: Хората си мислят,че си гей
Китаеца: За пръв път чувам че съм гей.Приличам ли ти на такъв?
Венета: Ами какъв си?
Китаеца:Бисексуален.

# 1 166
На Христина това и е най-щастливия уикенд в живота-супер сватба-без тя да се грижи за нищо-програма, ядене, пиене грим и рокля за без пари-ще я снимат всички  Twisted Evil
А за Здравко едва ли има илюзии-заедно са от 5-6 години-какво още чака, за да се промени-че то имаше изречение в ултиматума и-"да ме поставиш мен и детето и над твоите вещи" ???? Че той и за вещите си ли повече се грижи? Не мисля, че е толкова наивна-знае какъв е и какъв не е.
В  интервюто към "Биг Брадър"Здравко е посочил като любима вещ- Яница !!!

Последна редакция: сб, 31 мар 2007, 00:16 от amrianka

# 1 167
  • София
Той човека си е много  подходящ, ама тя е тъпата. Можеше например да отиде да учи в чужбина- ако имаше мозък, щяха да я издържат в който си поиска университет  по света, а не да се търкаля пияна  по хотелите.
Peace

# 1 168
Стига бе хора! Христина ми се вижда много наред, просто го обича , осъзнава, че той не е точно мъж за пример и иска поне малко да го вкара в пътя... ама той май управия няма...
Като няма- какво е тръгнала да го Управя?

Ами нали всеки си има цел в тоя живот. Иска да е щастлива, а за да стане това Здравко трябва да се промени.
Няма да й ставам адвокат, просто аз така усещам нещата, а само Христина знае каква е цялата истина.
Толкова по-зле за нея, ако това е целта на живота и. След 6 години с него, би трябвало да и стане ясно, че това е невъзможно...той ще се ожени за нея заради 100 те хиляди лева, а та- заради други изгоди. и на всеки е ясно, 1че с ултиматуми  съвместен живот не се гради и че няма да ги бъде.

# 1 169

Хич даже не са ми интересни, ако вместо тях бяха вкарали някой друг "ВИП", това за мен щеше да е най-сполучливият ББ досега. С тези, които са вътре, няма нужда от сценарий, за какво ли се пънат от СИА да ги питаш... newsm78, явно са се презастраховали.

Общи условия

Активация на акаунт