“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №6 - финал на сезона, и след финала

• 41 168
  • 848
  •   1
Отговори
# 585
Ура! Честито на Вениамин! Заслужена победа!

# 586
Не помня сезон, в който наградата не е била кола.

# 587
Аз бих предпочела суха пара поне 100 хиляди, а не някаква количка, пък била тя и Форд, и електричка.
Винаги може да я продаде Grinning

# 588
  • гр.София
Фънки през цялото време се отнасяше ужасно към Вениамин, иронизираше го като го наричаше Витамин, та нищо чудно,че и сега се държа неадекватно.
Честита победа на Вениамин!

# 589
Гледам от речта на продуцента, прочетох последните 4стр. тук и изглежда всичко е както винаги.Гледах 10% от сезона, защото еднообразието през годините ми втръсна.Вениамин ми е симпатичен и се радвам за него.Дано не стане надменен като някои известни.Михаела има мощен джип, няма да си тръгне с гр. транспорт.
Аз бих предпочела суха пара поне 100 хиляди, а не някаква количка, пък била тя и Форд, и електричка.
Аз също, но като за без пари е идеална.

# 590
Вени спечели повече от "някаква си кола"- разпознаваемост

# 591
  • SF
Нека бъде светлина е на плейбек.

# 592
Убиха го плейбека тази вечер.

# 593
Радвам се за Вениамин, много талантлив и познат за мен артист от преди формата. Стисках палци и на Михаела, защото е един дисциплиниран, земен, свестен и истински човек в живия живот.

Добър каст и сезон като цяло. Абстрахираме се от опита за финал на стадиона днес - аплодисменти за смелостта, но нека следващия път е в зала. До следващото издание. Simple Smile

# 594
  • София
Започнаха и завършиха с плейбек.

# 595
  • София
Радвам се за Вениамин. Моят фаворит бе Михаела, но тя вече е постигнала всичко. Дано сега и Вениамин да пробие.

Сигурно са прибрали такава сума от хонорари. Пък и могат да продадат колата - тя вероятно струва толкова. Защо ги мислим като цяло? Grinning Те пари си имат.

# 596
Михаела заслужаваше повече да спечели

браво за избора на финална песен, нищо че нищо от емоцията на Васко Кръпката не усетих

# 597
Вени спечели повече от "някаква си кола"- разпознаваемост
Вениамин вече близо 10 години е в медийното и музикалното пространство - първо X factor, после Гласът. Ако за толкова време не можеш да се докажеш, значи проблемът е другаде може би.
Той май има бизнес с гофретите на Графа и в още един град - или Варна, или Бургас. Може и това да му е отнемало от времето. (да Бъбъл хаус е негова собственост, излезе в регистъра)

# 598
  • Варна
Хубав концерт беше, макар на мен предаването в залата да ми допада повече като атмосфера. Но евала, много са се постарали!

Радвам се и за Вени! Със здраве да си кара колата.

Готин беше кастът тази година и беше добър сезон.

# 599
  • у нас
Уникално шоу беше. Грандиозно. Адмирации за всички, които стоят зад това. Много труд, безсънни нощи, притеснения...
Ще ми липсва! Дозата неделен смях...

Общи условия

Активация на акаунт