Местене в НБУ

• 370
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте,
Желая да се преместя в НБУ. Въпроса ми е следния: Трябва да си издам академична справка,но на нея ще присъстват само дисциплините от първи семестър,а аз искам да продължа от 3 там. Това ще бъде ли проблем? Има ли опция да се реши по някакъв начин с допълнителни изпити?До колкото разбрах има акредитационна комися за това и се стараят да не пускат студените назад, но искам да чуя от някой който вече е преминал през това. Аз искам да се преместя в същата специалност, която уча сега,а не нещо напълно различно.

# 1
  • София
Аз преди години се преместих в НБУ и след като ми признаха колкото се може повече изпити накрая ме върнаха 3 или 4 семестъра назад. А аз бях завършила семестриално същата специалност в СУ и имах да взимам само 4 изпита там. Малко се съмнявам да може да се прескочи толкова много. Ама знам ли, бая време мина от тогава и може да са променили нещо. Най-добре ще кажат на място като се види какво могат да признаят.
И също така аз държах приемен изпит в НБУ, за да се преместя, само казвам информативно. Иначе изпитът като цяло не беше кой знае какво- обща култура от всичко учено в училище.

Общи условия

Активация на акаунт