Carré Rеsidence в София

• 4 952
  • 34
  •   1
Отговори
Привет!
Обръщам се към вас като по-вещи по темата. В близките 1-2 години със съпруга ми планираме да си купим жилище ново строителство. Вниманието ни привлече този комплекс в ж.к Дървеница, който е в процес на строеж.

https://planning.bg/en/projects/carre-residence

Не откривам обаче кога се очаква да бъде завършен и евентуално какви са разпределенията на апартаментите. Дали има продажби на зелено?
Ще съм благодарна ако някой може да ни даде повече информация Simple Smile

# 1
# 2

Благодаря за отговора, но тази сграда е друга - в кв. Витоша. Мен ме интересува строежът в Дървеница, който вече тече, но не попадам на информация нито за срокове нито за цени...

# 3

Благодаря за отговора, но тази сграда е друга - в кв. Витоша. Мен ме интересува строежът в Дървеница, който вече тече, но не попадам на информация нито за срокове нито за цени...

Питайте ги на имейл, напишете си въпросите любезно и с намерение. Ако ви отговорят, ще пиете вода от кладенеца.

# 4
  • София
Това на мястото на бившата СофтФарма ли е?

# 5
Вероятно става въпрос за строежа на Софарма билдинг АДСИЦ. Това е техен инвестеционен фонд в НИ - явно имат друга концепция различна от продажба на зелено.
Това е фонд, в който се инвестира без реално да купуваш имот.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 21:17 от mauigirl

# 6
Каква непринудена реклама. Браво. И един мармот завива ... Simple Smile .

# 7
Ау,че смешен коментар...колкото да не заспите...то няма никаква информация , иначе реклама.....

# 8
  • София
Аз го гледам вече от не знам колко години тоя строеж и не виждам нещо да напредва... Дори в сайта не виждам и да пише кога ще бъде завършен.

# 9
  • София
Аз го гледам вече от не знам колко години тоя строеж и не виждам нещо да напредва... Дори в сайта не виждам и да пише кога ще бъде завършен.

Как го гледате "от не знам колко години" като го започнаха миналата година? И в кой сайт гледате информация? Сайтът, копиран в началото на дискусията е на проектантското студио, което просто представя проекта като част от портфолиото си. Там няма как да има разпределения, цени и срокове за изпълнение. Вие друг сайт ли сте открили?

Последна редакция: сб, 05 юли 2025, 14:22 от Smithsonian

# 10
  • София
Не са започнали от миналата година Simple Smile

# 11
Ау,че смешен коментар...колкото да не заспите...то няма никаква информация , иначе реклама.....

Има различни реклами.
Нива различни.
Така стимулират хората сами да си потърсят информация.
Не е задължително да разбирате.

# 12
  • София
Не са започнали от миналата година Simple Smile

А кога? Разрешението им за строеж влезе в сила на 20.01.2024 г. Сигурна ли сте, че говорим за един и същ строеж?

# 13
За същото става дума - за съборените сгради на Софарма. Които не са линка с цени, които са пуснати нагоре. И не се строят от януари 2024, строи се от доста по-скоро. Едва сега преди десетина -15 дни сложиха кабинка за продажби на място. преди това нямаше никаква достъпна информация . Сега от съвсем скоро ако някой има - ако може да сподели.
А проекта на архитектите стои поне 3 год на сайта им, откакто започнаха да разчистват високата сграда, преди да е съборена още. Имаше и друг алтернативен проект на други архитекти.

# 14
  • София
За същото става дума - за съборените сгради на Софарма. Които не са линка с цени, които са пуснати нагоре. И не се строят от януари 2024, строи се от доста по-скоро. Едва сега преди десетина -15 дни сложиха кабинка за продажби на място. преди това нямаше никаква достъпна информация . Сега от съвсем скоро ако някой има - ако може да сподели.
А проекта на архитектите стои поне 3 год на сайта им, откакто започнаха да разчистват високата сграда, преди да е съборена още. Имаше и друг алтернативен проект на други архитекти.

Посочих датата на влизане в сила на разрешението на строеж в отговор на жената по-горе, която беше писала, че го гледа "от не знам колко години тоя строеж и не виждам нещо да напредва... Дори в сайта не виждам и да пише кога ще бъде завършен."
Не я знам кой строеж е гледала и кой сайт, но или изобщо не говори за същия или има причина да подвежда хората.
Иначе за строежа на Софарма и аз не съм виждала информация за продажби. Днес мъжът ми ми обърна внимание, че на оградата откъм булеварда има надпис на проекта и телефони за контакт.

Общи условия

Активация на акаунт