Carré Rеsidence в София

• 4 968
  • 34
  •   1
Отговори
# 15
Явно е съвсем прясно, ако получите някаква информация, моля споделете, ще ми бъде интересно.

# 16
  • София
За същото става дума - за съборените сгради на Софарма. Които не са линка с цени, които са пуснати нагоре. И не се строят от януари 2024, строи се от доста по-скоро. Едва сега преди десетина -15 дни сложиха кабинка за продажби на място. преди това нямаше никаква достъпна информация . Сега от съвсем скоро ако някой има - ако може да сподели.
А проекта на архитектите стои поне 3 год на сайта им, откакто започнаха да разчистват високата сграда, преди да е съборена още. Имаше и друг алтернативен проект на други архитекти.

Посочих датата на влизане в сила на разрешението на строеж в отговор на жената по-горе, която беше писала, че го гледа "от не знам колко години тоя строеж и не виждам нещо да напредва... Дори в сайта не виждам и да пише кога ще бъде завършен."
Не я знам кой строеж е гледала и кой сайт, но или изобщо не говори за същия или има причина да подвежда хората.
Иначе за строежа на Софарма и аз не съм виждала информация за продажби. Днес мъжът ми ми обърна внимание, че на оградата откъм булеварда има надпис на проекта и телефони за контакт.
Да, умирам си да подвеждам хората🤣Моля Ви се, това седи така години вече… И строежа почти не мърда.

# 17
август 2024 дори не са изкопали дупката за строежа.

# 18
  • София
август 2024 дори не са изкопали дупката за строежа.

Оставете, не си заслужава усилията. Не знам какъв й е пролемът на тази жена, но не ме и интересува.

# 19
Вече се предлагат апартаменти със схеми и цени. Точно там в зелената будка има консултанти и ще ви насочат. Ние вече се включихме.

# 20
А нещо сайт? Ценова листа?
Ако може на лично поне ориентир в цените?

# 21
Вече се предлагат апартаменти със схеми и цени. Точно там в зелената будка има консултанти и ще ви насочат. Ние вече се включихме.

Супер Simple Smile

Ако може и на мен на ЛС малко повече информация. Благодаря.

# 22
Ще напиша тук на всички, защото на лично едва ли ще имам какво толкова да кажа. Цена на кв. м. няма да има. Ще има цена на апартамент. По-ниските етажи са по-евтини. Колкото по-нависоко толкова по-скъпо. Отворени са за коментари на цените, особено ако имате самоучастие както ние. Цената се движи около 3000 евро на квадрат. Може и повече може и по-малко. Схеми в сайта им още не са качили, но консултантите имат при тях схемите със всичко необходимо, за да си избере човек. Изложение, разпределение, тераси. Ще има тец. С вентилируема облицовка ще са блоковете. При сериозен интерес изпращат на имейл апартаментите с подробното разпределение. Скоро ще бъдат достъпни и на сайта. Блоковете ще са както е показано на сайта. Секции К, П,Р,Л,М,Н и т.н. Ще има подземни паркоместа както и наземни, но покрити. Гаражите ще са само 5 броя за целия комплекс, но те ще се продават само на една от сградите. Първи и втори етаж ще бъдат детски градини и реално жилищните ще започват от 3-ти жилищен. Това е секция П и Р, която е с южно изложение и гледа към 55-то СУ. Друго не се сещам за сега. Ако имате интерес съветвам да се посети зелената будка на спирката пред стоежа. Там са супер отзивчиви и много добре консултират / за сега докато не са ги изнервили хората хахаха /. А забравих да спомена за секция К, Л, М, Н ще имат малки дворчета на първите етажи. Там ще си е на кота 0.

# 23
Adamal, благодаря за отговора Simple Smile

# 24
А от колко до колко в делнични дни работи будката, за да можем да я посетим? И преди вас имаше ли вече продадени апартаменти?

# 25
Като собственик на няколко инвест имоти в няколко комплекса (цени между 800 и 1000 евро, разбира се вече няма) мога да кажа че нявсякъде големи малки инвеститори спорят до пълно завършване 4+ г.
Предв договори не се спазват , неустойка 1-2к евро умряла работа !
Важно е да се подготвите психически каквото и да обещават, преди 2029 г няма да се завърши комплекс . За някоя малка сграда 3 г са ок.
Та тепърва да налея 3к евро е доста оптимистично

# 26
Тази седмица минавах няколко пъти покрай този ОГРОМЕН комплекс и да направо се зачудих как за толкова кратко време са посторили вече няколко огромни сгради. Има и такива, които са в строеж и вероятно други, които още на се започнати. На каре са и ако се купи апартамент с вътрешен изглед ще бъде ужасно, защото ще си подават сол през прозорците и ще си лагят заедно. Изглежда ужасно клаустрофобично и буквално затискащо без въздух. Външните сгради пък са като китайската стена с по 10 входа сигурно. Този комплекс ще насели хора, колкото един средно голям град. Много от тези жилища ще се напълнят от наематели - студенти, което ще води до неплащане на входни такси и неподдържане на хигиена, както в сградите, така и в околоблоковото пространство. Ще има купонясване по нощите и вдигане на як съседски шум. Само мога да си представя какъв мравуняк ще бъде и какви войни ще се водят за паркиране. Сградите пък от към бул. Кл. Охридски ще поемат целият шум от натовареното движение на автомобили и автобуси. Не бих си причинила живот на такова място, при тези условия и то пък на цена от 3000 евро.

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 18:33 от Fatalina

# 27
Да допълня Fatalina:
3500 евро средно е цената

# 28
Да допълня Fatalina:
3500 евро средно е цената
Привет, да допълня и аз -  3 500 евро без ДДС излизат по-малките апартаменти, плюс 10-годишен договор за поддръжка . Като цяло, това за отдаване под наем няма избиване, за квартал като Дървеница цената наистина е безумна. Сградите изглеждат изключително наблъскани наблизо, можеха да направят нещо много по-стилно, но явно желанието за голяма печалба е надделяло.

# 29
Какво му е на квартала? Метрото е на 200 метра(2 спирки) , автобусите са отпред, ако някога се възроди трамвая също ще е отпред. Близко излизане към цариградско, училище на 10 метра, друго на около 700-800, две/три градини; фантастико и била.. аз не виждам какво повече може да се търси от един квартал със староизградена инфраструктура.

Общи условия

Активация на акаунт