Сънувахте ли децата си преди да се родят?

• 1 319
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
Когато бях бременна, сънувах сина си, беше на 4-5 годишна възраст. Той сега е на 4 и изглежда по същия начин, като момчето от съня ми😀 Откакто родих, почти всеки сън, в който е детето ми, присъства още едно детенце - момиче. Божа работа…
Желая на авторката на темата скоро да види две чертички да гушне здраво бебче след това 🥰

# 16
Когато бях бременна, сънувах сина си, беше на 4-5 годишна възраст. Той сега е на 4 и изглежда по същия начин, като момчето от съня ми😀 Откакто родих, почти всеки сън, в който е детето ми, присъства още едно детенце - момиче. Божа работа…
Желая на авторката на темата скоро да види две чертички да гушне здраво бебче след това 🥰
Santa13, от сърце благодаря за прекрасното пожелание ❤
Нека момиченцето от сънищата ти стане част от реалността ти и изпълни дните ти с щастие и усмивки 🤗
В интерес на истината момченцето от първият ми сън беше точно на около 4- 5 годинки и беше много красиво и зряло за възрастта си. Бих била изключително щастлива да имам  такъв прекрасен син 🫶

# 17

Още преди да искам да имам деца сънувах , че имам две момичета. Едното се казваше Яна. Споделих на моето гадже тогава. Три години по-късно омъжена за същото гадже и бременна родих момиченце , кръстено от моят мъж Яна.
Сега сме в процес на правене на другото момиченце Two Hearts

# 18
Разбрах, че съм бременна и преди първия преглед при лекарката сънувах самия преглед, на преглед сме, а аз държа малко момченце с руса коса в ръцете си  в същото време, докато тече прегледа. Бях сигурна, че ще  е момче и познах.В съня си даже знаех как се казва .Наистина имам момченце и като бебе имаше руса коса. Кръстих го с името от съня ми. Не посмях да го сменя. Според мен душата му ме посети и ми каза и даже как иска да се казва Simple Smile 
С втората ми бременност имах много тежък сън с много наситено отрицателно чувство накрая на съня едно малко момиче дойде при мен , сложи ръка на корема ми , разплака се и поклати глава отрицателно като все едно ми казваше съжалявам. Седмица по-късно направих аборт.  Явно сънищата ми познават само , докато съм бременна.

# 19
Сънувах, че съм бременна, седмица преди да разбера.
/а аз разбрах много рано - във втората седмица някъде/
Не беше планирана бременност и не бях мислила за това /та не съм го проектирала/.

# 20
Аз сънувах, че съм родила момченце и го гушкам. Няколко седмици след това разбрах, че съм бременна. За съжаление се оказа куха бременност, та по-скоро може би го отдавам на желанието ми да забременея. Моя колежка обаче също с трудно забременяване беше сънувала, че е бременна и това я провокира да си направи тест, та сега е бременна някъде в 5-6 месец. Много е относително, като цяло не вярвам в “пророчески” сънища, но пък в такива ситуации наистина носят лъч надежда и има неща, които нямат обяснения, така че не можем да заключим истина ли са или плод на желанията ни.

Общи условия

Активация на акаунт