Аркоксия, Нуклеокапсин, Хондросейф, някой пил ли ги е?

• 992
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте! Ревматолог ми изписа горните три лекарства. Имам болки в ръката, и по - точно лакътя от вече половин година. Плюс тях паралелно да си приемам Вигантол, К2 и магнезий. Притесняват ме няколко неща обаче. В двете от тях се съдържа витамин Д, в едното магнезий, а аз си пия отделно и такива. Може ли да стане предозиране? От Аркоксията пък съм в паника. Пише, че страничните действия са стомашни болки и риск от инфаркт. Аз имам гастрит и сърцебиене. Когато гастрита ми се обостри, болките в стомаха са ужасни. Споделих това на лекаря, той каза да приемам тогава и Нексиум. Само че заедно ли, не можах да разбера. В Нуклеокапсина пък има жълт кантарион. Прочетох в последствие, че тази билка неутрализира действието на Нексиума и производните му. Ако е така, то стомаха ми ще остане незащитен. Хондросейф пък го има само в България, а уж идва от Индия. Никъде не намерих никакви отзиви за него и ми е много съмнителна добавка като цяло. Опитах се да се свържа с ревматолога, но не можах. От различни градове сме. Ще ми бъде много полезно, ако някой сподели мнение, защото не знам какво да правя.

# 1
пила съм аркоксия 14 дни...нищо не съм усетила като страничен ефект...1 час преди да я пия сутрин пиех омепразол за протекция на стомаха,защото всички Нестероидни противовъзпалителни дразнят стомаха...това,че пише,че в другите лекарства също има д и магнезий не е проблем...те са в малки количества,през бременността пиех по 8 таблетки магнерот всеки ден и по 10 капки вигантол и отделно пиех и витамини за бременни в които имаше д и магнезий...слушайте си лекаря и по малко четете листовки...ако прочетеш и на парацетанола няма да го близнеш сигурно...

# 2
Много благодаря за отговора, Надежда! ☺️ Вие за какво приемахте Аркоксия и помогна ли ви? А Нексиума ( във вашия случай омепразол ), на гладно ли го пиехте?

# 3
пиех го за ужасна междуребрена невралгия...ами не мисля,че ми помогна...общо взето и други неща пих и те не помогнаха,но на вас може да помогне...да омепразол сутрин на гладно

Общи условия

Активация на акаунт