Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 40 419
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
ГрийнР, Валена25, мерси за отзивите. Няколко пъти почвам първи-втори епизод, ама нещо не ме грабва. Май ще се откажа изобщо да го гледам. Иначе актьорският състав е доста добър.

# 151
Този тип фентъзита много трудно могат да се пресъздадат на кино, а и са много скъпи. И обикновено феновете на книгите са разочаровани, пък другите хора изобщо не ги гледат. От тук и ниския рейтинг. Преди време се канеха да снимат сериал по любимото ми фентъзи - Двор от бодли и рози, но все пак се отказаха. Колелото на времето ми хареса, но е за любители. Явно разходите по сериала са повече от приходите.

Що са се захванали.
Един познат който не е чел книгите казва, че го е зарязал.
Много неща не са ясни, трябва да си чел, че да знаеш, а нямал време да чете толкова много книги.

# 152
Проблемът е, че се дават много пари - ето за първи сезон на Пръстените на силата уж беше похарчен един милиард долара - чиста лудост!
Това е повече, отколкото струва един голям филм, бюджетът на Нолан за Одисеята не се доближава до тази цифра, а той беше казал, че това ще е най-скъпият му филм.

# 153
  • Beyond the stars
Спомняте ли си навремето имаше един стар латино сериал "Странното завръщане на Диана Саласар". Днес съвсем случайно докато гледах програмата на ТВ видях, че започват да дават някаква съвременна версия на серила от 2024г по БТВ Лейди. Явно и при тв новелите вече е модерно да се прави римейк.

Оо, имам много топли детски спомени от този сериал. И “Андреа Селесте” Innocent
Със сигурност ще проверя.

# 154
  • Разпиляна във въображението
Някой успя ли да активира Apple TV от България на не-епълско устойство? Гледам в сайта пише, че става на Самсунг ТВ, на Андроид, на каквото си искаш общо взето, до 5 члена на семейството, каквото и да значи това.
Замислих се дали да не се откажа от Макс, който май пак ще се ребрандира на НВО. Аз съм с доживотен абонамент, но забелязвам, че гледам все по-малко и малко. А и качеството на картината като че ли е намалено. А и винаги може да се включиш за 1 месец, за да си изгледаш някой сериал. За наше щастие, стриминг услугите не са минали обучение при нашите мобилни доставчици и не искат договор за 24 месеца с неустойки.

Нямаме нищо епълско у дома и гледаме на Самсунг, Леново, Филипс, Моторола. Не сме имали проблем с регистрацията.

# 155
  • София
Miriel, мерси. Разцъках приложенията на телевизора и първото предложение беше Apple TV. Нали всичко слухти и знае от какво се интересувам.

# 156
  • Варна
Този тип фентъзита много трудно могат да се пресъздадат на кино, а и са много скъпи. И обикновено феновете на книгите са разочаровани, пък другите хора изобщо не ги гледат. От тук и ниския рейтинг. Преди време се канеха да снимат сериал по любимото ми фентъзи - Двор от бодли и рози, но все пак се отказаха. Колелото на времето ми хареса, но е за любители. Явно разходите по сериала са повече от приходите.
Аз харесвам повече поредицата за Стъкленият трон. С всяка книга историята ставаше все по интересна.

# 157
Здравейте! Опитвам се да си намеря интересен сериал, нов съм към сериалите и за сега съм гледал само Young Sheldon и Breaking Bad, като големи заглавия. Препоръки?
Money heist, Broеn за мен много добри!

# 158
За мен роментъзитата са специфичен поджанр, който няма толкова публика, колкото обикновените фентъзита и затова и не си струва да се правят скъпи продукции по тях. Най-много може да се очаква сериал, като тези, които правеше телевизия CW.

Скрит текст:

# 159
Вчера започнах Liebe kind. Много зарибяващ!

# 160
  • София
Вчера започнах Liebe kind. Много зарибяващ!

Аз съм го свалила от месеци и чака ред. Искам първо книгата да прочета Simple Smile

# 161
Добутах до 4-ти сезон на прислужницата, който за момента много ми харесва. Засега всеки епизод ме изправя на нокти. Същевременно е доста брутален. И вече малко става тъпичко как Джун хиляда пъти магически отървава кожата, ама нали трябва сезони да има. Много ми харесва и забранената любов между Джун и Ник Heart Eyes ама малко тъжничко за Люк...

# 162
Чистачката сезон 4 нещо почва вече да ми доскучава. Нощен полет (2024) - интересен първи сезон

# 163
Jane Austen: Rise of a Genius
The Librarians: The Next Chapter

Последна редакция: вт, 27 май 2025, 12:56 от Danifin1

# 164
  • Варна
 Не запомних кой препоръча  ,,Upright"  https://www.imdb.com/title/tt8765446/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_6_nm_2_in_0_q_Upright
Отдавна търся свеж, съвременен, забавен сериал. Благодаря!!

Общи условия

Активация на акаунт