Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 40 405
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
Не ми хареса китайската версия на Котка сред гълъбите. Убийците са променени, историята е много различна и е разтегнато в прекалено много епизоди (май са 4 само за този случай, а може и да бяха 5).
Самата книга е малко странна - има шпионаж, принцове, принцеси, тайни агенти... Освен това по-голямата част от разследването се води от една от ученичките, която след средата отиде да потърси Поаро, за да му каже какво става. Можеше и тук да сложат допълнителен главен герой тинейджърка, поне за този случай и да покажат училището отвътре, но уви...
Плюс че ми се видя тъпо, че не позволиха на родителите да си приберат децата - нещо, което се случва в книгата (с много ученички). Що за престижно училище - няколко убийства и не се знае кой ще е следващият...

# 166
  • Варна
pppqqq е как няма да позволят на родителите да си вземат децата. Това да не е затвор. Странно ми се вижда.
Почнах Последните оцелели и много тъжен втори епизод, но го очаквах. Не съм играла играта, но съм гледала ревюта за това какво става в нея.

# 167
Здравейте! Наканила съм се да гледам "Тесният път към далечния север", ама че съвпадение за мен, че тъкмо прочетох книгата и разбрах, че са пуснали и мини-сериал с Jacob Elordi в главната роля. (Между другото, историята, на която е базирана, е много тежка и съвсем реална - строенето на железопътен път между Тайланд и Бирма по време на ВСВ, т.нар. Death Railway). Като се абстрахираме от всичко това, все пак някой да го е загледал? Чуждестранните отзиви са много добри.

# 168
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Sirens - 4/10
Нищо не ми хареса,блудкав,едни такива предвидими разговори. Не ми хареса нито началото,нито края.
Много ме отвращават невъзпитани,груби и нетактични хора като сестрата.Пълна селянка.

# 169
pppqqq е как няма да позволят на родителите да си вземат децата. Това да не е затвор. Странно ми се вижда.
Почнах Последните оцелели и много тъжен втори епизод, но го очаквах. Не съм играла играта, но съм гледала ревюта за това какво става в нея.

Не е точно затвор, но като виждат, че идват хора (разстроени и гневни родители) заключват двора и започват да усукват, че не можело без първо да подадат документи, пък после нямало да ги допуснат да се върнат и така... Честно казано, едно училище без ученици е нищо - особено пък училище за богати - какво ще стане като не ги пуснат да се върнат, голяма работа? Но това е логиката на сценариста, предполагам.

Скрит текст:
В книгата много ученици действително напускат училището и накрая учителите се надяват те да се върнат, не им забраняват.

# 170
  • Галифрей
Здравейте! Наканила съм се да гледам "Тесният път към далечния север", ама че съвпадение за мен, че тъкмо прочетох книгата и разбрах, че са пуснали и мини-сериал с Jacob Elordi в главната роля. (Между другото, историята, на която е базирана, е много тежка и съвсем реална - строенето на железопътен път между Тайланд и Бирма по време на ВСВ, т.нар. Death Railway). Като се абстрахираме от всичко това, все пак някой да го е загледал? Чуждестранните отзиви са много добри.
Аз се опитах да го гледам но не мога тежък ми е.

# 171
  • Beyond the stars
Много силен 9ти епизод на The Handmaid's Tale. Най-накрая нещо смислено, а не преливане от пусто в празно.
С последния епизод сериозна заявка за още N сезона, но аз честно казано се уморих, искаше ми се финал-финал.
В книгите още втора прехвърля действието към порасналите деца, което би било доста по-ок ако ще въртят сезони до припадък.

Започвам Secrets we keep, имам очаквания за нещо смислено, пък да видим.

# 172
Miss Austen изглежда този сезон ще гледаме много сериали на тема Джейн Остин

# 173
Сръбски сериал. Изглежда добре. Беса: Кръвна клетва S01 Урош Перич е дребен бизнесмен от Белград. Той убива дъщеря на албански мафиотски бос при автомобилна катастрофа. За да спаси семейството си, е принуден да извършва престъпления за мафията.

# 174
Пуснах си Murderbot, за да видя какви ги върши Сашо Скарсгард и после с чиста съвест да го разкарам. Обаче ми хареса. Много се забавлявах с първи епизод, после с втори и след трети осъзнах, че все още го излъчват.  🤣
Това е обмислено изследване на психологическите борби на обикновения робот когато му пречат да си гледа сериала.

# 175
Два гледах аз и на мен ми допадна. Лекичко започва, даже има прилични ефекти....

# 176
  • Варна
 Попаднах на ,,96 Frames", 6 еп. по 10-12 мин. Актуална тема. Честно, толкова лесно става да прецакаш нечий живот. https://www.imdb.com/title/tt37038970/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_7_nm … 0_q_96%2520Frames
 А сега ,,мятам" ,,Hacks" С4.

# 177
Гледах ревю - анализ на Мърдърбот, което включваше сериала и продължи с коментар за втората книга от поредицата - видя ми се малко странно, наистина има повече психология, отколкото очаквах. Още не мога да реша дали да го гледам.

# 178
  • Бургас
Гледаме семейно Alice in Borderland, докато чакаме новия сезон на килмарите. Хубав е, държи в напрежение. Сега гледах 3ти епизод и още съм потресена колко брутално стана.

# 179
Алис е според мен по-добре направен от Калмарите, но явно маркетингово не се наложи и не е толкова популярен.
От нямане на какво да гледам почнах да си гледам Батълстар Галактика, на вечер гледам по 1-2 епизода, често задрямвам на някой, но нещо новите продукции са ми супер зле напоследък.

Общи условия

Активация на акаунт