Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 40 368
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
Френският "Фалшива самоличност" е завладяващ! Светът на шпионажа е представен напълно реалистично.
Може ли линк към imdb?
Съжалявам,но не умея да боравя с компютрите... В момента го дават по телевизия On Air.

# 361
  • Bayern
Френският "Фалшива самоличност" е завладяващ! Светът на шпионажа е представен напълно реалистично.
Може ли линк към imdb?
The Bureau
https://www.imdb.com/title/tt4063800/

# 362
  • София
Елле, Миж, много благодаря за препоръките, всички ще изгледам. Flowers Hibiscus

Миж, къде да открия Игра на выживание с бг или англ. субтитри, има ли го някъде?

А има ли отделна тема за руски сериали?

Карц, аз нямах проблем с тегленето от Замунда, даже много бързо се свали.

# 363
Миж, къде да открия Игра на выживание с бг или англ. субтитри, има ли го някъде?

http://seasonvar.ru/  руски сериали в оригинал

А има ли отделна тема за руски сериали?

да, има тук https://www.bg-mamma.com/?topic=1771412

# 364
  • София

В Замунда го има с български субтитри.

# 365
И аз влизах с коментар за Трасса, изгледах го за два дена, УНИКАЛЕН.

Цял следобед се опитвам да го изтегля и да гледам, но нещо не ми се получва с тая зелка.
Къде е тайната?
В торенти мастерс тб го има. аз го теглих от там с бг субтитри

# 366
  • The point of no return
Съвсем случайно попаднах на два сериала, The Survivors в Нетфликс - австралийска кримка с Чарли Викърс. Blue Heart Само като видях Чарли на постера веднага го започнах.

The Black Dagger Brotherhood - започнала е екранизация по новелите на J.R. Ward! Направо се втрещих, понеже който ги е чел, знае за какво иде реч. Има само един епизод засега, следват първата книга Dark Lover. Wrath има доста дразнеща перука, иначе нямам оплаквания. Yum Като цяло, не знам дали точно така си ги представях докато съм чела книгите, но няма как да го пропусна сериала.

# 367
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Къде го гледахте "Братството на черния кинжал"? Аз съм голям фен на поредица още преди доста години, когато излезе и от много време си мисля колко готино ще е да има сериал.

# 368
Препоръчаните руски сериали са застояли и няма теглене,  а така се зарадвах, че ще има какво да гледам...

# 369
Догледах китайския Шахмат - имаше някои добри адаптации по Агата Кристи, но накрая оплескаха нещата - трябваше всичко да се навърже към шпионска афера, която беше банална и скучна. И според предварителната информация, последните два случая трябваше да са Трагедия в три действия и Завесата - имаше някакви заемки, но като цяло - нищо общо (всичко беше за шпионите).

# 370
Къде го гледахте "Братството на черния кинжал"? Аз съм голям фен на поредица още преди доста години, когато излезе и от много време си мисля колко готино ще е да има сериал.
Сериала е на Prime amazon

# 371
  • Варна
 Merelenda, виж тук Трасса, провери и другите.   https://rezka.ag/series/drama/73495-trassa-2024.html

# 372
Всички споменати руски сериали се теглят безпроблемно от мастърс.

Вече съм на 4-та серия на Трасса и определено ми е много интересен.
Снощи едва си легнах, гледаше ми се още и още Satisfied

Благодаря за препоръката.

# 373
Аз го гледах на sflix.to online, но без превод. Но то всичко си се разбира на английски 😉

# 374
  • София
Препоръчаните руски сериали са застояли и няма теглене,  а така се зарадвах, че ще има какво да гледам...

Трасса изтеглих безпроблемно и дори в момента сийдвам в Зелка..

Имайте предвид, че преводът е меко казано...недобър.
Не може "бьiвш менть" (бивше ченге) да го превеждат като "бушмен"..
Така че, четете субтитрите, но и слушайте!! Има драстични неточности!!

Днес ме чакат последните три серии Simple Smile
После какво ще гледам, не знам .. Sad

Общи условия

Активация на акаунт