Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 40 461
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
  Много съм разочарована от новия ,, Love Death + Robots". Нито един епизод не ме грабна. Скука и неясноти. Жалко.

# 61
Днес изгледах два епизода на стар английски сериал - Часът на Агата Кристи. Малко в стил тв театър, но ми хареса и ще гледам още.
Нещо като разкази с неочакван край, като неочакваното е крими елемент. Не са мрачни, по-скоро леко комични - поне двата, които гледах.

# 62
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Къде гледате сериалът по Агата Кристи - Towards zero?

Много съм доволна,че Lupin е подновен. Yellow Heart Много лек и приятен. Изгледах го на един дъх.

# 63
# 64
Изтеглих го от Пиратите - само 3 епизода.

Скрит текст:
Чух много лоши неща за Джон Хам - той самият не ги отрича, така че не са безпочвени обвинения. Не че съм му била огромна фенка, но го харесвах. Винаги съм мразила хулиганите, според мен това не се надраства, а и той е бил пълнолетен.

# 65
  • Bayern
Къде гледате сериалът по Агата Кристи - Towards zero?

Тук https://xpwatch-v2.pages.dev/tv/245773
Видях, че има и бг суб, но не знам дали са синхронизирани добре

# 66
Аз пък харесах Love death robots

# 67
Гледах първите две серии на murderbot, ами нещо не ми допадна.
А съм фен на фантастиката като цяло.

# 68
Изтеглих го от Пиратите - само 3 епизода.

Скрит текст:
Чух много лоши неща за Джон Хам - той самият не ги отрича, така че не са безпочвени обвинения. Не че съм му била огромна фенка, но го харесвах. Винаги съм мразила хулиганите, според мен това не се надраства, а и той е бил пълнолетен.
До сега са седем епизода, осмият / последен / за този сезон излиза на 23 този месец.

# 69
Аз имах предвид, че Нула часът е три епизода. Сега гледам втория и за съжаление започвам да разбирам защо рейтингът му в ИМДБ е 6 (от 10).

# 70
  • София
Гледам документален за изчезването на Маделин Маккан. Малко момиченце, изчезнало от португалски курорт през 2007г. Много известен случай, не е намерено детето.

# 71
Да, стар случай е. Коментирали сме го много пъти. Имаха съмнения за родителите, че са намесени, но нищо не се доказа. После някакъв човек се появи след години, май бил той отвлякъл детето,  ама пак после не било баш така....

# 72
Попаднах на един епизод от Часът на Агата Кристи с актьорът, който играе Том Барнаби - доста млад, зарадвах му се, но епизодът беше много тъп.
Скрит текст:
Една жена страда от раздвоение на личността; това е представено като трагична история, свързана с детство в сиропиталище и друга млада жена, която умира от туберкулоза - уж, че духът й се е вселил в здравата. При което психично болната се самоудошава, но не за да се самоубие, а за да убие другата... Ок, на мен това не ми изглежда много мистично - включително, че спонтанно започва да пее, свири на пиано и използва фрази на чужди езици - може да ги е научила подсъзнанетлно, заради обсесията си.

# 73
Реших да си припомня "Зловеща семейна история" и бях забравила великолепната игра на Джесика Ланг и Сара Полсън, особенно във втори сезон който от всичките ми е най любим . Като актьор тук открих Евън Питърс, никога няма да забравя и какво направи той като Джефри Дамър във едноименият сериал, но всичко за мен започна именно от Зловеща семейна история . Но първите сезони за мен са топ след пети стават леко скучни .

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 11:01 от Жасмина 94

# 74
  • UK
Аз вчера изгледах трите серии за Рубик Франк - Devil in the Family, по Дисни. Малко ми бяха скучни религиозните отклонения и го превъртях. Ужасно е какви хора има по света и какво една майка може да причини на децата си. Радвам се, че момчето е успяло да избяга и да спаси и себе си и сестричката си.

Общи условия

Активация на акаунт