Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 40 605
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Май не,  ,,Сериалът на ужасите и трилър „ Teacup “ беше спрян в Peacock само след един сезон, научи Variety .''
https://variety.com/2025/tv/news/teacup-canceled-peacock-one-season-1236277481/

# 46
Ясно, мерси. Беше ми интересен.

# 47
  • Berlin
Днес излиза новият Love Death + Robots.Smiling Imp

# 48
  • Галифрей
Между другото, чак впоследствие се сетих, че новата Елизабет Бенет е противната плешива жена от Дедпул и Уолвърин и със сигурност няма да гледам новата екранизация. Много лош избор на актриса!

Интересно е, че Дарси от филма с Кийра Найтли (също не харесвам актьора) също участва в Дедпул и Уолвърин - странно съвпадение.

И преди съм го коментирала и пак ще кажа тия двете не са подходящи за ролята на Елизабет Бенет. Зъбатата  Кийра Найтли изобщо нейната версия филм не ми хареса. Матю изглеждаше мега тъпо в филма. Ставаха само за мемета.
Не ми се мисли за Ема Корин възможно най-кофти избор. Предпочитам пред тия двете Лили Джеймс с зомбитата 😁
Колкото и версии сериали да правят не мога да бият перфектната версия от 1995 с Дженифър Ел и Колин Фърт.

# 49
Приключих снощи с Андор, за мен от сериалите е най добрият от тяхната вселена. Мандалорецът нещо не ме впечатли толкова. Ако бяха разменили ролите на Диего Луна и Педро Паскал щеше да е най добре.
За съжаление няма май да има 3ти сезон на Андор, можеше 2ри да не го претупат така на 3 серии през година тяхно време

# 50
Приключих снощи с Андор, за мен от сериалите е най добрият от тяхната вселена. Мандалорецът нещо не ме впечатли толкова. Ако бяха разменили ролите на Диего Луна и Педро Паскал щеше да е най добре.
За съжаление няма май да има 3ти сезон на Андор, можеше 2ри да не го претупат така на 3 серии през година тяхно време
Е, как да има 3 сезон, като приключи където трябва, за да се върже с филма.

# 51
Това имам предвид, че можеха още 1 сезон да има, а не така набързо да претупат историята. Но и така беше добре, неслучайно са толкова високи оценките

# 52
  • Вестерос
НОВИ
Malditos
Duster
Murderbot
Concordia
The narrow road to the deep norht
Agatha Christie's Towards zero

ПОДНОВЕНИ
The Diplomat
My Life With the Walter Boys за 3ти
Fallout  за 3ти
Lupin
Law & Order
Law & Order SVU
Animal Control
Going Dutch
The Studio
The Eternaut
Chicago Fire
Chicago Med
Chicago PD
Sweet Magnolias

СПРЕНИ

Star Trek: Prodigy
Suits L.A.
The Irrational
Lopez vs Lopez
Night Court
Rescue Hi-Surf
Acapulco

# 53
Започнах сериалът по Агата Кристи - Towards zero. Много красиво заснет, добри актьори. Джен Зи-тата, свикнали на 5 секундни видеа в тик ток, ще кажат, че е разтегнато, но на любителите на добрата английска класика като мен, ще им хареса. Любимият ми Матю Рийз също участва.

# 54
Аз изгледах един епизод на Карма, но ми е много тежък и ще спра засега.
Towards zero е случай на инспектор Батъл, но обикновено екранизациите го премахват от историята. Даже има една, в която е заменен с мис Марпъл. Не съм гледала новият сериал, ще го потърся.

# 55
  • Разпиляна във въображението
Започнахме "Снежен снаряд". Поредният сериал, който показва какви "хора" сме. Една шепа да сме и пак ще се избием. В случая малко над 3000. В началото сме, но съм на страната на Мелани.

# 56
  • Out of the Mix
В момента следя Mobland и Godfather of Harlem.

Предния месец гледах Daredevil: Born Again.
Чакам втори сезон догодина.
Jon Bernthal, като Punisher ми е мега забавен и му отива.

Гледах също Zero Day.
Добра роля на Робърт Де Ниро.

На 12.08 чакам Alien: Earth.

# 57
Изгледах първи епизод на Нула часът, не е лошо, но промените според мен отнемат от чара на мистерията.

Скрит текст:
Най-важното - в оригинала Одри е красива, но депресирана - хората около нея коментират, че е от типа жени, които мъжете изоставят. Цялата работа е, че всички мислят, че тя е тъжна заради Невил - той я е изоставил и тя иска да си го върне, но  няма смелост. Докато тук започват с това дело и очевидно за всички това не е случаят. И тя се държи предизвикателно с него.

Невил не трябва да е подозрителен - отношението на Том го прави такъв.

Скрит текст:
Невил е психопат от малък - убил е дете, което го е дразнело, с лък и стрела - той самият също е бил дете. Направил се е, че е сктанал инцидент, но всъщност е тренирал с лъка и е било нарочно. Също така е замесен в смъртта на брата на Том. Струва ми се, че тези неща ще бъдат променени - нямаше го в първи епизод, но май и в следващите ще е по-различно, като гледам накъде отиват нещата.

Одри е пожелала да се разведе по две причини - имала е друг мъж (точно този, който мисля, че е брат на Томас в книгата - Невил поврежда колата му и той умира) и се е страхувала от Невил. Тя не знае нищо конкретно за неговата психопатия, просто усеща, че е ненормален и подозира, че има нещо общо с лошите неща, които са се случили.
В смисъл - всички мислят, че тя е стресирана заради раздялата, докато тя всъщност е много уплашена (от Невил).

Историята със стрелата е много важна, а тук е изцяло променена. Тя е основната улика към разрешаване на случая. Детето е имало физическа особеност, по която може да бъде разпознато, но се оказва, че много персонажи имат такава (Невил, Одри, Томас, дори компаньонката, която в книгата е далечна роднина).

Инспекторът е различен - човекът, който се самоубива е съвсем друг в книгата, а инспекторът е отделен персонаж - Батъл.
Скрит текст:
Самоубиецът (който оцелява) спасява Одри и накрая се влюбват, не знам дали тук ще стане така, но изобщо не си отиват.

# 58
  • Sofia
В момента гледам "Mayor of Kingstown", като в началото малко ми беше скучен, докато се порзавърже. Сега се разви много интересно и нямам търпение да го пусна.

Следя и "The Last of Us", обаче нещо не ми върви втори сезон. Следващите са "Белият лотус" и "Дневникът на прислужницата".

# 59
For All Man Kind
Good fight)))) again, and again, and again

Общи условия

Активация на акаунт