Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 40 609
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
  • UK
На Fortitude само първи сезон е добър, после тръгва рязко на долу и май не е довършен.

# 31
Аз започнах наново Shrinking. Първия път явно не ми е било до него, не можа да ме грабне 1 епизод и го зарязах по средата.
Сега ми хареса този черен хумор, с който се отнася главния герой към собствената си съдба.
Гледам паралелно Андор, който ми води личната класация след Мандалорецът във вселената на Междузвездни войни.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 17:08 от Вечерница

# 32
Аз започнах да гледам Отчаяни съпруги . Преди години не го бях гледала целият и някак си изобщо не ми хареса . Обаче сега го намирам за изключитилно интересен и забавен, има тази нотка черен хумор която обожавам . На моменти обаче ми идва и прекалено мрачен и драматичен но като цяло е хубаво сериалче .

# 33
Между другото, чак впоследствие се сетих, че новата Елизабет Бенет е противната плешива жена от Дедпул и Уолвърин и със сигурност няма да гледам новата екранизация. Много лош избор на актриса!

Интересно е, че Дарси от филма с Кийра Найтли (също не харесвам актьора) също участва в Дедпул и Уолвърин - странно съвпадение.

# 34
Ако говорим за Ема Корин аз я харесвам още от "The Crown", смятам че доста добре изигра младата принцеса Даяна . Харесах я също и във Носферату . Но може би зависи и ролите който и дават . Честно казано Гордост и Предразсъдъци не ми е най любимото четиво преди години я четох но мен не ме грабна тази книга , но екранизацията със Кийра Найтли ми хареса .

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 22:26 от Жасмина 94

# 35
На мен ми харесва само екранизацията с Колин Фърт - по-близо е до книгата. Книгата също ми харесва.

# 36
  • Вестерос
5 и 6 сезон на Бриджъртън.

# 37
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз започнах да гледам Отчаяни съпруги . Преди години не го бях гледала целият и някак си изобщо не ми хареса . Обаче сега го намирам за изключитилно интересен и забавен, има тази нотка черен хумор която обожавам . На моменти обаче ми идва и прекалено мрачен и драматичен но като цяло е хубаво сериалче .

Моят топ 3 за всички времена:
Лост, Отчаяни съпруги и Призън Брейк.
Едно време какви сериалчета правиха.

The Handmaid's tale толкова голяма пауза направиха,че честно казано съм забравила голяма част от миналите събития.Ще го гледам,но не ми е приоритет.

# 38
  • София
Следя The Handmaid's tale, нямам търпение за финала.
Доглеждам и Дяволското гърло сезон 2.
Търся си нещо ново, яко.

# 39
Мерси за новата тема 🤗
Чакам да излезнат всички епизоди на The last of us, защото няма начин да си причиня един епизод на седмица.
Сега гледам Vikings: Valhalla.

# 40

Моят топ 3 за всички времена:
Лост, Отчаяни съпруги и Призън Брейк.
Едно време какви сериалчета правиха.

The Handmaid's tale толкова голяма пауза направиха,че честно казано съм забравила голяма част от миналите събития.Ще го гледам,но не ми е приоритет.
 Хубави времена и хубави сериали . Мойте топ сериали са " Сексът и градът " " Женени с деца " и " Малкълм " от по старите . Иначе от новите любими са ми " Еуфория " " Остри козирки " и " Игра на Тронове " .

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 15:16 от Жасмина 94

# 41
Catch You Later
Harry Wild 4
Ancient Aliens 21 документална поредица
Les 100 merveilles du monde документален

# 42
  • UK
Прочетох преди известно време, но забравих да споделя, че Дисни ще пусне 4 епизода продължение на Малкълм, май с оригиналния каст. Беше в тукашните новини.

# 43
  • Варна
 Гледам си вчера ,,Sweetpea", интересно ми е, да, ама почвам да предусещам някак си какво ще стане и...Отварям клинописните си плочки и папирусите - ами, не само съм го гледала, ами и харесала, отбелязала да следя за С2...Срам!
 После, щото нали, имам време  Simple Smile, отметнах и ,,North of North". Приятен, лек, бих казала мелодрама, без напрежение. А така ми се гледа комедия, да се смея през 2 минутки...

# 44
Дали Teacup ще има втори сезон?

Общи условия

Активация на акаунт