Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 39 740
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
Записвам се в новата тема с двата сериала, които гледам в момента, а именно Сорьонен 2 сезон и The Last of Us.
Отначало бях скептична към Сорьонен, но сега много се пристрастих към него!

# 16
И аз си следя Отвъд рая - мислех, че ще има още епизоди, но май сезонът приключи. Последният, който гледах, беше с изчезналата медицинска сестра.

# 17
  • UK
Да това беше последния и ние с детето се надявахме, на още някой епизод. Незнам защо са толкова кратки сезоните.

# 18
Сигурно ще има за Коледа.

# 19
  • UK
Да, и на двата ще ома christmas special  епизод. Може и на австралийския да има

# 20
Благодаря за темата! Гледам един шведски сериал, който много ми харесва (не мога името да напиша M&S да кажем) Пристрастих се към шведско-датските кримки.

# 21
Мерси за новата тема . Аз както споменах в предишната си припомням " Еуфория " . Малко с недоверие тръгнах към него преди да го изгледам , прекалено си мислех че е прехвален , обаче един ден си казах дай да го видя и останах като хипнотизирана пред екрана . Героите и самата история и начинът на заснемане са повече от топ , и изведнъж сериалът който подценявах се превърна в един от най любимите ми . Чакам с нетърпение трети сезон .

# 22
  • Berlin
Снощи си причиних Bad Thoughts, https://www.imdb.com/title/tt32082636/ - черна комедия, ама много черна, 6 кратки серии, създадени от някакъв комик (Том Сегура, може да сте го чували, аз не съм), гадни и несмешни, 18+ дори е мисля. Изобщо не препоръчвам.

# 23
  • Варна
Благодаря за новата тема! И за споделянето!
Бях забравила, че ,,The Expanse" продължава и сега ударно наваксвам.
Чакам да завършат ,,Found"С2,
,,The Last of Us" С2,
,,Love, Death & Robots"С4,
,,The Handmaid's Tale"С6,
,,Hacks"С4,
Чакам и ,,Stranger Things"С5,
,,MobLand " ще го видя тия дни,
,,Sweetpea" днес следобед.    Simple Smile

# 24
  • Berlin
Къде продължава “The Expanse”? 😳

# 25
  • Варна
Доколкото виждам, С6 е завършил  през 2022, но аз  съм пропуснала...
Гледам в руски сайт, безплатно и почти без реклами.
Скрит текст:

# 26
Здравейте. В момента следя The Handmaid's tale. Като новият сезон всъщност ми е доста интерес, а очакванията ми бяха съвсем други. Отделно следя The last of us, втори сезон. Но все още не знам как да го коментирам, може би като изгледам целият сезон.

Започнахме с ММ The Witcher. Преди време също сме се пробвали да го започнем, но все нещо не ни грабва. Е, най-после успя. Но пък мога да кажа, че ми е изключително объркващ. Нито съм играла играта, нито съм чела книгата. И попадам в един изцяло нов свят, който се надявам да схвана скоро. Иначе най-вероятно ще ми омръзне и ще се откажа и от него.

Междувременно изгледах This is going to hurt в HBO. За любителите на медицински сериали, може и да им хареса. Въпреки че е малко harsh. Има британски хумор, но и доста неприятни сцени. Води се мини сериал, така че си е завършен.

# 27
Благодаря за мненията от последните страници. По едно време ми беше много трудно да си харесам нещо, но сега имам набелязани опции от по-горните постове - Еуфория, Stranger things, Sweetpea, Constellations. На Beyond paradise сериите, ако са нови, също не съм ги гледала. Аз гледах предимно нетфликски сериали, понеже е по-лесно - The four seasons (хареса ми), любимия ми Hot spot, сега гледам един друг японски за пауните; наваксвам с Броукънууд. Забавлява ме как всичките сериали от тоя тип като Броукънууд и вселената на Убийства в рая гравитират все около истории на Агата Кристи. В тази връзка, може ли някакъв линк към сериала с Джоан Хиксън, не знам как съм го пропуснала.

# 28
  • Beyond the stars
Редовно я изпускам тази тема. Нямам обяснение защо Bowtie
Включвам се с  The Handmaid's tale. Малко ме напряга вече преповтарянето, връщането назад, въртенето около един сюжет. Сега Новият Витлеем ще стане като стария и пак. Въпреки това все ме грабва по нещо в конкретния епизод и не спирам.
The last of us, интересно и с гръм начало на новия сезон направиха. Ама нещо не продължават така.

# 29
  • В Космоса
Аз от известно време все британски сериали си търся да гледам, че се зарибих. Изгълтах 'Slow Horses'. Невероятен е! А го бях почвала преди и не ме грабна. Изгледах и 'The Red King' и 'Cuckoo'. Приключих и с първи сезон на "Fortitude'. Как са другите два?

Общи условия

Активация на акаунт