Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 40 296
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
  • Галифрей
Хора търся ей този италиянски сериал.

https://www.imdb.com/title/tt6559980/

Аз преди съм го гледала преди но на различни места. Искам да си го гледам пак но не намирам сезон 2.
Искам да си е с трите сезони с оригинално аудио и ае субтитри.

Тук и трите сезона , но само третия сезон е с оригинално аудио https://vkvideo.ru/video456722180_456246523

Мерси! ❤ Бих се радвала всичките да са с оригинално аудио и ае субтрити. Аз бях гледала сезон 2 преди време в някой от тия сайтове нищо не разбирах от кофти дублажа и качеството беше зле.

# 646
  • Разпиляна във въображението

Да

# 647
Smoke не ме грабна, въпреки отзивите за него.
Загледах Untamed.

# 648
Burning Body ( Netflix) - хареса ми, но ми остави едно много мрачно усещане. Уж гледам тежки сериали/ филми, а не знам този защо така ми повлия. Явно са си свършили работата режисьори и сценаристи, испанците ти бива в това да се заровят в човешката душа ...

# 649
Трима от нашето семейство сме на вълна- Dexter: Resurrection

# 650
Тринадесетият апостол - италиански сериал. Свещеник разследва  паранормални явления заедно с псохоложка. Втори сезон обаче ме разочарова

# 651
  • Варна
Изгледах Убийство в малък град. Както писахте престъпленията не са кой знае какво. Касандра е много симпатична.

# 652
Дейзи едн дъ сикс - тази вечер ще гледаме последния епизод. Много уцелихме за летен кратък сериал. Актрисата, която игреи дейзи ми е вече любимка, Камила също..абе много добър актьорски състав. А музиката е просто пристрастяваща

# 653
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Тази Камила е с истинско име Камила и дълго време беше гадже на Леонардо Ди Каприо.
Сега гугълнах мини сериала и видях актьорския състав.

Аз сега сложих сериалчетата на пауза и гледам филми по Нетфликс. По-малко ангажиращо е.

# 654
E  той Леонадро е ноторен, че ходи само с 25-26 годишни))))Така че, като е минала възрастта я е сменил. Ама е много хубава де.
ха - сетих се, в тази връзка, за Джон Сноу от Игра на тронове - като свърше сериала и тай беше изпаднал в дълбока депресия, и тогава в профила му найкой беше написал - защо страдаш бе брат, жените, с които ще спиш още на се се родили, а ти страдаш)))))

# 655
Здравейте. Изгледах преди време Adolescence в Нетфликс. Честно казано ми беше голямо мъчение да го гледам. Разбирам защо толкова много хора са впечатлени от него. Показва изключително важни теми. Но въпреки това нямах търпение да свърши и да приключа с него. Диалозите ме убиваха.

В момента гледам Outer Banks. Перфектното лятно сериалче. Да, тийн е. Не е кой знае какво. Но ако си търсите нещо за развлечение, е идеален. Имаме красиви гледки, сърф, приятелски и любовни взаимоотношения, търсене на съкровища, екшън, драма, комедия и още много.. В момента съм на четвърти сезон. Не мога да кажа че е най-великият сериал на света, в никакъв случай. Още повече, че има доста дупки в сценария. Но все пак ми допада. Също го гледам в Нетфликс.

Последно попаднах съвсем случайно на сериала Accused в HBO. Като всеки един епизод разказва различна история, различни съдебни процеси. Много е интересен. Разглежда най-различни теми на съвременното американско общество. Имаме убийства, изнасилвания, расизъм и какво ли още не. Определено грабва вниманието и ми харесва това, че всеки епизод е с различни герои.

# 656
Здравейте. Едва сега забелязах темата. Видях някои интересни идеи.

Сега гледам:

The Gilded Age (HBO): пристрастяващ, при това не си падам по дрехи и лукс. Харесва ми как са преплетени исторически елементи и реални исторически фигури в сценария. Естетическо удоволствие е да се гледа и съжалявам, че сезон 3 свършва.

And Just Like That (HBO): горе-долу/може би повече долу. Гледам само от носталгия по Sex and the City.

Скоро гледах The Spanish Princess (Amazon Prime). Става за хора като мен, които обичат да четат/гледат за Тюдърите, но няма вайба на The Tudors. Катерин имаше много по-силно присъствие в The Tudors, макар че и в двата има исторически недостоверности. За по-достоверен сериал и много добре направен, препоръчвам Wolf Hall по трилогията на Мантел.

Започвам Elisabeth R oт 70-те. Имам големи очаквания заради наградите.

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 20:28 от Cool_Cat

# 657
Аз продължавам с 4-ти последен сезон на The sinner. Страшно много ми хареса. Добре изпипан! Малко мудно ми тръгна първият епизод от първи сезон - добре че не се отказах...

# 658
  • София
Благодаря за припомнянето на The sinner - бях забравила, че има нов сезон, предишните бяха много интересни.
Изгледах няколко епизода от Catch Me A Killer, но не мога да продължа.
Всяка серия разглежда нов случай на сериен убиец и е по действителен случай. Действието се развива в Южна Африка и съм потресена колко много серийни убийци има там. Разследването и въобще насилието над деца ми дойде много повече, не са давали подробности, но предупреждвам, че сериала не е за всеки.
Актьорите и заснемането са направени майсторски, не знам дали го препоръчвам...

Разбира се гледам и Фондацията - харесва ми, обичам фантастика.
Изгледах The.Wheel.of.Time. - последния сезон е в пъти по-интересен и добре направен от предишните.

# 659
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Трети сезон на Фондацията много ми харесва досега. Няма начин Мулето да се появи и да пропусна да го гледам, Лий Пейс го похвалвам също, страхотен актьор е.
And just like that, последния епизод е рециклиране на добре познатия сюжет с Ейдън и Кари, плоско, скучно и вече показвано.

Общи условия

Активация на акаунт