Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 40 405
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Изгледах сезон 5 на Мис Скарлет. Много ми хареса новия инспектор. Страшно ми е симпатичен.

# 256
  • Вестерос
Последен филм за ДА

https://www.facebook.com/share/v/1AucDvoVqH/

# 257
  • Варна
,,Your Friends and Neighbors"- не е лош, но някак не ме грабна. Може би ако имаше щипка комедия...
,, Last Annyversary"- хареса ми, изненадах се накрая, въобще не се сетих за такава развръзка.

# 258
  • София
MobLand (2025)
https://www.imdb.com/title/tt31510819/

Шоурънър: Ронан Бенет
Изп. продуцент и режисьор на епизоди 1 и 2: Гай Ричи
В ролите: Том Харди, Пиърс Броснан, Хелън Мирън и т.н.
Продукция на Paramount+ / Великобритания / САЩ / драма/криминален/ганстерски
10 епизода / Официално все още не е подновен за сезон 2.

Първоначалното идеята е била това да е сериал за фамилията Донован (от Рей Донован), но са се отказали и решават да ни покажат войната между двете водещи фамилии в престъпния свят на Лондон, Хариган и Стивънсън (ала Шекспир).
И нещо като Сопрано, но по-кърваво, по-улично...

Шоуто не ми започна по възможно най-убедителния начин, но от епизод на епизод ставаше все по-силно.

Каста е най-големия плюс на сериала. Няма нито един слаб персонаж. Всички си тежат на мястото. Има няколко неочаквани обрата, но като цяло най-доброто предстои през сезон 2. Нямам идея колко сезона ще им трябва, за да си разкажат историята, дано не са много, защото има опасност да се разводнят нещата.

Том Харди е във вихъра си като момче за всичко на с-во Хариган. Но той е много повече от това...
Ролята пасва идеално на Харди и той блести.

Не мога да дишам героинята на Хелън Мирън, Мейв. Доказателство за това колко дяволски добра актриса е. И тя и Конрад (Броснан) са откаченяци, но синт на Конрад, Еди (Ансън Буун) според мен е най-опасния от всички, защото в него виждам лудостта и жестокостта на Рамзи Болтън от Игра на тронове.

Надявам се Кевин (Пади Консидайн) да не се обърне срещу Хари (Том Харди), защото те двамата като тандем много ми харесват.

Ако не подновят шоуто всички ще са за разстрел, хах. Особено при този финал на сезона. Чета, че създателя на шоуто, Ронан Бенет е сигурен, че ще има сезон 2, така че чакаме.

Препоръчвам!
-
8.0 / 7.5

# 259
  • Бургас
Малко ,,прясна,, информация за втори сезон на „Джентълмените“ от Гай Ричи:  „Радвам се да се върна на снимачната площадка за втори сезон на „Джентълмените“. Тази глава е с умишлено разширение, както географски, така и тематично, докато пътуваме от английската провинция до италианските езера. Еди и Сузи се оказват в ситуация, в която се насочват към все по-нестабилна империя, обсадени от всички фронтове от приток на загадъчни нови играчи. Залозите са по-високи, динамиката на силите е по-несигурна и аз съм развълнуван да си сътруднича отново с този изключителен актьорски състав и екип.“

Хю Боневил и Мая Джама са нови лица в сезон 2.  Излизането е  вероятно през 2026 г.

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 09:45 от lady Koup

# 260
  • Варна
Аз почнах последния сезон на Историята на прислужницата. Повечето хора са разочаровани, но аз като чух, че ще има сериал по втора книга и очаквах, че ще направят такъв край.

# 261
Diavolo, благодаря за препоръката. Набелязала съм го и ще се гледа, особено с този актьорски състав.

# 262
Много харесах и аз MobLand. Не толкова като история, колкото играта на Броснан и Мирън. Откачалки 😁 С кеф ги изгледах.

# 263
  • Beyond the stars
Аз почнах последния сезон на Историята на прислужницата. Повечето хора са разочаровани, но аз като чух, че ще има сериал по втора книга и очаквах, че ще направят такъв край.

Аз съм разочарована, че няма край. Вече пореден сезон Bowtie

# 264
  • София
За първи път в историята в класацията на Нилсен попаднаха и прословутите стрийминг платформи, които никога не оповестяват гледанията, а само от време на време пускат разни бомби, когато падне някой рекорд или си правят сравнения само за тях си.
Така, вече имаме пълната картинка от стрийминг платформи + мейнстрийм каналите, общодостъпни по кабела.

И така ето най-гледаните шоА в САЩ/Канада за 2024/2025 г. към 29 май. Simple Smile

Първите снимки са 'общ брой гледания'
Вторите снимки са на възраст 18-49 г. Т.е. тези, които се търсят най-много от рекламодателите.

Извод: Нетфликс размазва всичко живо! 😮

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 14:42 от Diavolo

# 265
Според мен Нетфликс "размазва" всички, просто защото има най-много абоната в Северна Америка, пък и по света сигурно. За мен едни от най-качествените сериали си остават на HBO, но по-малко народ го има.

# 266
  • Бургас

Аз съм разочарована, че няма край. Вече пореден сезон Bowtie

И аз. Предния сезон завърши като за завършек на целия сериал. Защо трябваше за има и още.

# 267
  • Разпиляна във въображението
Харесвам и Apple. Жалко, че Нетфликс не поддържат български. Малко абонати ли сме, но не могат ли за по-стари продукции, да "купят" вече направени преводи и да ги приложат? Както и Дисни.

# 268
Нямам идея защо е така в България? Това е въпрос на който явно никой ме може да отговори.
За сведение, аз имам Netflix и Disney без пари от моят мобилен оператор. Netflix-а ми е без пари от как се помня, но е ограничен до две устройства, а Disney го имам за 6 месеца също без пари , защото скоро купих IPhone 13 за 165$

# 269
Явно нетфликс нямат желание да превеждат на български, вече с тия AI и няколко човека редактори да преглеждат преводите много бързо могат да се преведат нещата им.

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 08:30 от borosbg

Общи условия

Активация на акаунт