Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 40 405
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
The Librarians: The Next Chapter - ще му дам шанс

# 241
Оле гледах туко що финала на новият сезон на Доктор Кой ОМГ! Всички социални медии са бум! 😁 Не очаквах това да стане!

За съжаление не му правят от няколко сезона насам субтитри.
А откакто дойде черничкия с гейско и джендърско поведение и аз се отказах.
Ех, помня старите Доктори. Страхотни.

Ако му се направят субтитри бих му дала шанс. Ама няма.

# 242
Последният Доктор е останал малко, защото рейтингите са много ниски, той се е разсърдил, че не го гледат и пожелал да си тръгне. Даже май още след първия му сезон, но е имал договор.

# 243
  • София
Промо Squid Game Season 3

# 244
Между другото, за Доктор кой -
Скрит текст:
вероятно ще има само още един сезон - имало е предварителен договор с Дисни, до изтичането на който остава една година. Така че май сега и да искат - не могат да го прекратят.

# 245
Гледам https://www.imdb.com/title/tt15571732/.
Изгледах 4 серии от общо девет. Харесва ми много. Има си всичко: вещици, приключения, малко ужаси и хумор. Добре е преди това да се изгледа WandaVision.

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 20:56 от Кукувиче гнездо

# 246
Доктор Кой - всичко гледаме и преповтаряме...много любим, като малки децата по едно време имаха кошмари, ама го израстнаха...и сега си гледат без поблем;
Сащо и чадърената академия - всичко

# 247
В петък изгледах излезлите епизоди на Murderbot. На Сашето Скарсгард много му отива да е хуманоид. Интрото на сериала също е много изпипано, рядко се случва вече. Нямам търпение за следващите епизоди.

# 248
  • Галифрей
Тези неща които казвате за Доктор Кой не е вярно.  Първо Шуки беше уникален Доктор и ще липсва на всички. Второ той е искал два сезона а и сега му престоят нови проекти.
Трето рейтинги са си бяха много добри 20+ милиона  хора го гледа. Доктор Кой го гледат милиони хора по света. Нито сърдил за такава глупост,просто така е решил.
Ще има много ясно нови сезони просто сега няма да са в Дисни + ще си бъдат както са си били преди.
Първо Коледният специален и после почват до година снимките. Сигурно ще излезе през 2027 докато го обработят и тн.

# 249
"'Doctor Who' Ratings Drop, Fueling Uncertainty About Show's Future" https://deadline.com/2025/05/doctor-who-ratings-drop-speculation … uture-1236409467/

Според Дедлайн, който е сериозен мейнстрийм сайт, зрителите на последния сезон са около 3 милиона.

# 250
В момента гледам “The Better Sister”

# 251
Изгледах "Liebe kind" много ми хареса от първия до последния епизод! Такива сериали търся, но са рядкост. Последната греда беше True detective, едвам го изтърпях...

# 252
  • Варна
Видях, че е почнал сезон 5 на HPI.  Дано да почне и при нас.

# 253
  • Вестерос
Изгледах първа серия от трети сезон на And just like that. Не мисля, че е по-зле, както в предните два сезона. Става, носталгично ми е пак и така. НО какво е това 🤐
Скрит текст:

Доизгледах Teacup, последните два епизода не бях. Добре го завършиха. Не беше кой знае какво, нормално да го спрат. В началото беше интригуващ и с потенциал.

Почти свърши трети сезон на SurrealEstate, много интересен трети сезон беше. Препоръчвам сериала, има хумор, мистика. Evil обаче е много по-добър от него.

Изгледах трети излезли епизода на втори сезон на Nine perfect strangers . Харесва ми новата дестинация, изпревариха Лотуса за снежна дестинация. Интересни герои, като цяло ми е по-увличащ от първи сезон.

# 254
  • София
''1883''
https://www.imdb.com/title/tt13991232/

За всички, които нямат възмжност да свалят от тракери и нямат профил в СкайШоутам, от утре (03.06 вторник) по bTV Cinema ще излъчат сериала. Сериалът е общо 10 епизода и няма втори сезон. Цялата история е разказана в един сезон.
По БТВ Синема ще излъчват по 2 епизода всеки вторник.

Ако все още има хора, които не са го гледали сега е шансът. Горещо препоръчвам. 😊

Общи условия

Активация на акаунт