Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 40 415
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Dept Q - пресен,пресен в Нетфликс. Изгледах първи епизод и ще му дам шанс.

Видях, че са го качили в Замунда целия 1-ви сезон.
Има ли вградени български субтитри? Или поне английски?

Нямам идея.Гледам го в Нетфликс.
И дали е римейк на датски,също нямам идея. В Нетфликс сериалчето от 9 еп е бритиш.

# 226
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Снежен снаряд, много ми хареса целия сериал, особено първи сезон го изгледах
няколко пъти отново. Впечатляващо са го направили, актьорската игра с присъствието на
Дженифър Конъли и Шон Бийн беше удоволствие да се гледа. Любимци ми станаха Бен и
Али. Не спирах обаче през цялото време да се дивя как е възможно дори малкото останало
живо човечество да не се спира пред собствените си страсти, глупости, алчност, омраза и
хедонизъм. Дано някога поумнеем, еволюираме и не се самозатрием.

# 227
  • Разпиляна във въображението
Винаги "сме" такива по сериалите. В Бойна звезда Галактика е същото.

И на мен Бен ми е любимец. Заедно с Мелани.

# 228
Аз ползвам Стремио от няколко месеца, спрях си всички абонаменти, изгледах доста неща, но напоследък е пълна мъка със сийдърите, нищо не тръгва или тръгне и после спира. Гледам да са възможно по-малки файловете, но пак... Много ме е яд, но за без пари - толкова.

# 229
Ако няма сийдъри по добре изтеглете локално файла и тогава гледайте. Иначе насича и буферира много и е мъка.

# 230
Чудя се да захвана Старецът / The Old Man . Някой с отзиви?

# 231
Стремио при мен не върви нормално , забива и няма как да се гледа. Затова си продължавам абонаментите на платформите, сега разбирам, че зависи от сийдърите.

# 232
  • София
Догледах AJLT, трудно се изтрайва, единствено ме радват красивите тоалети.
Образа на Шарлот е инфантилен до степен труден за издържане.
Беше ми неудобно от някои сцени с Кари, толкова нехарактерно за нея поведение.
Миранда с лесбо драмите не ми е интересна, както и новите им дружки.

# 233
  • Бургас
До сега много радко ми се е случволо нещо да забива но Стремио. Едното имаше само 2 сийдъра. Но вижте дали нямате проблем с вашия интернет. Понякога доставчиците казват, че ви предоставят примерно 100 мегабита, а реално да не е така.

# 234
  • Галифрей
Оле гледах туко що финала на новият сезон на Доктор Кой ОМГ! Всички социални медии са бум! 😁 Не очаквах това да стане!

# 235
  • Вестерос
Kaкво е станало? Не съм гледала от по средата на сезона първия с Джоди?

# 236
  • Галифрей
Kaкво е станало? Не съм гледала от по средата на сезона първия с Джоди?

Ами доста неща станаха. От къде да зпаочна? 😁  Вече има нов Доктор. Шуки Гатла който беше 15 -ти Доктор се редженарейтна. Не очаквах това мислех,че ще остане поне още един сезон. Обикновено като казват всеки път,че ще нов доктор и тн официално го казват. Този път не го направиха. Изненада имаме нов Доктор номер 16 и е жена отново едно много познато обичано лице.
Слагам в скрит тест,че е спойлер. Ето я Новият Доктор ❤

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 22:59 от Диана Бишоп

# 237
  • Вестерос
Предният колко сезона беше? Нали са по три.

# 238
  • Галифрей
Предният колко сезона беше? Нали са по три.
Обикновено да но този път бяха два са по 8 епизода плюс Коледните специални. От както започна ерата на Шуки започнаха да ги водят  сезон 1 и сезон 2.

# 239
Чудя се да захвана Старецът / The Old Man . Някой с отзиви?
Гледах го като излезна, не е лош сериал, държи в напрежение , но очаквай доста клишета

Общи условия

Активация на акаунт