Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 40 424
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Тъкмо изгледах първи епизод на AJLT. Ужасно тъп. Безцелни ситуации и диалози, нелеп стил на героините. Преди всеки епизод имаше някакво послание. Сега вече е неволите на някакви баби нямащи никаква връзка с живия живот.

На мен още от трейлъра ми се отщя ... Sad
Някои сериали просто трябва да имат край!
Пак Ейдън, Сара Джесика Паркър изглежда като баба, някакви мишки бягат в краката ѝ, тя пищи.. изобщо трагедия.
Тъжно ми е. Тъжно ми е за тях, тъжно ми е по някакъв начин и за себе си, и за миналите години...

# 211
Аз харесах Murderbota

# 212
А пък за претоплената манджа с Ейдън нямам думи. То още от оригиналния сериал беше ясно, че тази история е изчерпана. Но сега го върнаха, за да замине нанякъде и почти да не участва в сериала Grinning По-добре да бяха намерили нов обект на интерес за Кари.

# 213
  • Бургас
Понеже споменахте Spartacus, спомням си, че имаше един много хубав сериал - Rome. Имам също спомени някой тук да е споменавал за още един сериал за древния Рим, който е тематично свързан с тези два, но не се сещам кой беше.

Не зная кой е сериала, но мога да препоръчам Those abaut to die.

# 214
И аз не се сещам. Сетих се за "Домина" всъщност. Него не съм гледала.

# 215
  • SA
Да, май за Домина се споменаваше. Ще го потърся. Heart Eyes
Irene Adler, благодаря! Не съм го чувала този, но изглежда интересно.

# 216
  • Вестерос
Лелеее, като ви чета, че нямате какво да гледате. Аз съм си наредила един дълъг списък в Стремио. Не мога да насмогна.
Сподели част от списъка, моля.

Моите са предимно период драми Grinning и като цяло наблягам на британските сериали.
Скрит текст:

Събирам идеи са сериали на музикална тематика, предимно рок.
Kakво е това приложение?

НОВИ

DUster
Sirens
Murder in a small town този съм си го свалила
The Librarians: the next chapter
Isla Brava
Little disasters
Rise of the Raven
Dept. Q

# 217
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Domina го гледа съпруга ми,той обича точно такъв тип сериали. Помня,че му даде висока оценка.

Dept Q - пресен,пресен в Нетфликс. Изгледах първи епизод и ще му дам шанс.

# 218
  • София

Видях, че са го качили в Замунда целия 1-ви сезон.
Има ли вградени български субтитри? Или поне английски?

# 219
  • Mediterraneo
Този следобед изгледах новия сериал с Хосе Коронадо Legado. 8 епизода са, гледат се на един дъх. Кастът е страхотен, още едно добро попадение сред испанските сериали.

Не мога да го намеря, може ли линк и къде го гледа?

Гледах го в Нетфликс.
https://m.filmaffinity.com/es/film283590.html

# 220
  • София
Аз заспах на Сексът и градът продължението, днес ще догледам 1-ви еп.

# 221
На "стари" години се загледах по комиксов сериал Лазарус по ХБО. Блестящ учен е създал лекарство аналгетик ( всички го ползват) и в един момент той излиза в обръщение да го намерят ( скрил се е някъде) иначе всички ползвали това лекарство ще умрат. Създава се екип Лазарус, който да го търси...

# 222
Domina го гледа съпруга ми,той обича точно такъв тип сериали. Помня,че му даде висока оценка.

Това някакъв римейк на датския Department Q ли е?

# 223
  • Варна
  ,,Hacks" С4 -хареса ми. Искрено  се зарадвах когато мечтата на главната героиня се сбъдна, сякаш и аз имам принос за това! Обаче има още епизоди , какво ли е става? Ами стана още по-добре! И, живот и здраве, дано има С5!
  ,, Sirens "-разчувства ме( и моя татко бе с деменция, R.I.P.). Малко станен, но  ми хареса.

# 224
  • Бургас
Kakво е това приложение?

Stremio. За андроид. Аз го имам на таблета и телевизора. Това е нещо като агрегатор на торенти от цял свят, но не чакаш първо да се тегли филма, а направо се гледа онлайн ако има достатъчно сийдъри. Дърпа субтитрите в реално време от OpenSubtitles. Ако там ги има на български, значи ще се заредят. Аз за някои сериали сама съм качвала субтитрите там, защото нямаше на български. Единствения минус на приложението е, че ако искаш да гледаш някой по-рядък филм и няма достотъчно сийдъри ще прекъсва видеото или изобщо няма да се зареди.

Murder in a small town го даваха вече по Епик Драма. Лежерно сериалче, по-скоро от типа криминални, които ги дават по Стар крайм. В смисъл не някой брутален.

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 11:45 от Irene Adler

Общи условия

Активация на акаунт