Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 40 433
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Лелеее, като ви чета, че нямате какво да гледате. Аз съм си наредила един дълъг списък в Стремио. Не мога да насмогна.

# 181
  • Mediterraneo
Този следобед изгледах новия сериал с Хосе Коронадо Legado. 8 епизода са, гледат се на един дъх. Кастът е страхотен, още едно добро попадение сред испанските сериали.

# 182
От 9 юни почва Death Valey по Стар Крайм. Вече изгледахме 3 епизода от пиратите, но ще направим едно повторение с дублаж да попълним пропуските. Че с тоя английски, примесен с уелски, станах разногледа...Филмчето е много свежо, благодаря за препоръката в темата!

# 183
Лелеее, като ви чета, че нямате какво да гледате. Аз съм си наредила един дълъг списък в Стремио. Не мога да насмогна.
Сподели част от списъка, моля.

Изгледах The Four Seasons. Обожавам Тина Фей и Стийв Карел, и тук ми харесаха. Шантава история по хубав начин.

# 184
  • Разпиляна във въображението
Въпрос за Snowpiercer
Скрит текст:
Това ли беше животът на Мелани? Излязла в снега, оставяйки данните?

# 185
Къде гледате Murderbot

# 186
  • София
Въпрос за Snowpiercer
Скрит текст:
Това ли беше животът на Мелани? Излязла в снега, оставяйки данните?

Ще ти кажа, но на кой сезон си?
Кога се случва това? Имам подозрения, но все пак уточни.

# 187
Murderbot може да се гледа на Apple tv

Дяволо, започнахме трети сезон.
Скрит текст:
Нали беше на една станция. Влакът я пропусна, тя се върнала, видяла, че енергията няма да стигне до никъде за нея, но за данните - да. Затова излязла в снега. Оф, тъпо ми е някак. Харесвам я.

# 188
  • София
Скрит текст:
Когато и аз гледах тогава за първи път бях 50 на 50 дали ще я видя отново.
Защото не знаех какво се случва с ангажиментите на актрисата и т.н. Но от друга страна си казвах, няма начин. Никой не изчезва току-така и вярвах, че ще я видя.
И да, спокс, ще я видиш нататък и то с важна роля. Участва и във финалния последен сезон също така.
Няма да ти казвам с какъв край, за да ти е интересно.

# 189
  • Beyond the stars
Остана ми един епизод от Secrets we keep/Reservatet.
Харесва ми. Обожавам сериали, на които сериите не са по 1 час и отгоре Bowtie А са рядкост напоследък.

# 190
Скрит текст:
Когато и аз гледах тогава за първи път бях 50 на 50 дали ще я видя отново.
Защото не знаех какво се случва с ангажиментите на актрисата и т.н. Но от друга страна си казвах, няма начин. Никой не изчезва току-така и вярвах, че ще я видя.
И да, спокс, ще я видиш нататък и то с важна роля. Участва и във финалния последен сезон също така.
Няма да ти казвам с какъв край, за да ти е интересно.

Благодаря!

# 191
  • София
Аз започвам Little Disasters с Даян Крюгер, има висок рейтинг 8.1 в IMDb, излязъл е целия сезон- 6 епизода.
https://www.imdb.com/title/tt32591211/?ref_=ttep_ov_i

# 192
  • UK
Този следобед изгледах новия сериал с Хосе Коронадо Legado. 8 епизода са, гледат се на един дъх. Кастът е страхотен, още едно добро попадение сред испанските сериали.

Не мога да го намеря, може ли линк и къде го гледа?

# 193
Хрониките на Шанара - приятно фентъзи по книгите на Тери Брукс

# 194
  • София
Иля, къде ще го гледаш?

Общи условия

Активация на акаунт