Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 40 363
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Препоръчаните руски сериали са застояли и няма теглене,  а така се зарадвах, че ще има какво да гледам...
На този сайт ги има почти всичките руски/в оригинал/за онлайн гледане и няма нужда да теглиш https://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cCUzQSUyRiUyRnNlYXNvbnZhci5 … tc2c0OTg0NzAwMg==

# 376
За руски сериал препоръчвам с две ръце Слово пацана.

Мисля, го има в замунда/зелка.

https://www.imdb.com/title/tt28429213/reference/

# 377
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Изгледах The survivors по Нетфликс и му давам 6/10 Даже си мисля,че му е много.

Изключително много ме дразнеше отношението на майката към сина й и снахата азиатка. Много нереално е да има жена,която да остане в семейството на мъжа си,когато майка му й казва "Затваряй си тъпата уста", провокира я напрекъснато и я кара да се чувства нежелана там. Да не говорим и колко зле се отнасяше към сина.
Много отблъскващ образ.

Историята като цяло има потенциал,но и някои неща бяха нелепи. Как пък местните подрастващи се озоваха всички в пещерите точно когато се задава сериозна буря и цялото градче за това говорят? Реално те живеят с приливите,отливите и времето. Не е като да не знаят какво ще се случи. Измишльотини.

Неспоменаването на Габи,която също е изчезнала,но намират раницата й в морето,също няма логика.

Миа си оставя бебето на жена,която е ментално нестабилна и седмици преди това е правила опит за самоубийство с хапчета? Логика - НУЛА.

Загубих си времето,честно казано.

Къде гледате френския Le bureau/ Фалшива самоличност? Link maybe?

# 378
  • София
Приключих снощи с Трасса - брутален до самия си край!
А краят е ... без думи!

Сега ще се прехвърля на Хрустальный (2021). Четох, че бил подобен на Трасса..
Лошото е , че го няма по нашите торенти, но ще го гледам онлайн.
Някой за него мнение?

# 379
  • София
Някой с Apple TV app може ли да разясни малко повече, моля? Дали ако се събскрайбнеш само към apple tv, получаваш достъп и до други приложения? Интересува ме apple music  - дали е включено и дали е съвместимо с Windows евентуално Thinking
Освен това дали върви с apple books и apple podcats и особено дали има приложения за телевизор.
Обяснявам защо ми трябва. Apple music - имам стар лаптоп, който свири youtube misic като бял шум в момента, засега се справяме с блокиране на рекламите, но някой ден ще трябва да плащаме.
Apple books, apple podcasts - искам да слушам аудиокниги/подкасти за приспиване. Има специални такива - sleeping ,/boring book/podcasts. Има такива в youtube и spotify, но за тях нямам subscription.
Изобщо искам да хакна тенденцията, към която смело вървим - плащане за 15 приложения, които няма как да ползваме изцяло.
Става дума за apple tv за България, нямам apple устройство/телефон, това ще ми е първа и единствена apple регистрация.

# 380
Има вариант за Apple One, с който се плаща абонамент за няколко техни услуги.

# 381
  • София
IriS`, това е за Apple устройства само.

# 382
  • UK
Не, имаш достъп само да Апъл ТВ

# 383
Apple Music също може да се инсталира на Android, Books & Podcasts не ми излизат в Google Play към момента.

# 384
Apple Music също може да се инсталира на Android, Books & Podcasts не ми излизат в Google Play към момента.
Books & podcasts Има опция за инсталиране под Уиндоус. Аз го ползвах известно време.

# 385
Включвам се и в тази тема да похваля "Халифат" по Нетфликс. Много ми хареса, държа ме под напрежение до края. 

Има ли нещо друго подобно в стрийминг платформите?

# 386
  • София
Аpple music има в Windows store. Така че вероятно може.
Значи, gemini казва, че като си платя за apple tv+, ще получа apple ID, и с него ще имам достъп до всички платени и безплатни услуги на Apple. Ето отговора, питах го специално за books:
Цитат
Yes, you can use the same Apple ID for both Apple TV+ and the Books app. Apple TV+ is a streaming service that requires an Apple ID for access, and the Books app, which offers ebooks and audiobooks, also utilizes the Apple ID for account management and purchases. There is no separate subscription required for the Books app itself, as it provides access to a library of books and audiobooks that can be purchased individually.
Essentially, your Apple ID acts as a central hub for various Apple services, including Apple TV+ and the Books app.

# 387
Grantchester 10
The Librarians: The Next Chapter много слаб сезон, но става като за един път гледане
Art Detectives приятен  крими сериал
Legado

# 388
  • Berlin
Silver cloud, с Apple ID се логваш във всички приложения, няма значение платени или нe. Вече дали съответните приложения могат да се ползват извън Apple устройства не знам. Мисълта ми е, че няма нужда да плащаш за Apple TV, ако искаш да ползваш други неща. Така или иначе в случая се плаща само за Аpple TV и това не включва платените услуги за другите приложения, за тях се плаща допълнително, ако искаш, или си взимаш Apple One абонамент. Да го кажа така - регистрирай си първо Apple ID и разгледай какво става.

# 389
  • София
abs, мерси, схванах най-после. Trollface Но и gemini ме обърка или аз не му задавах правилните въпроси.
Опитах да регистрирам Apple ID, но не можах. Трябваше да копирам един код, изпратен на мейл, направих го, но ми даде да се свържа със съпорта. Това е в сайта, следвах стъпките. Може би трябва в приложение и да пусна тестов период?
Да, пробвах пак, през приложение става само. Не знам само как ме допусна да до етап код Thinking Както и да е, не е това, което очаквах, при положение, че нямам нито една наръфана ябълка.

Започнах един сериал по Max, Duster. Действието се развива през 70-те, ФБР, ганстери, бързи коли, малко woke да не ни е скучно. Главната роля се изпълнява от Сойер от Изгубени. Не го бях гледала никъде другаде досега.

Общи условия

Активация на акаунт