Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 40 363
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Въпроси към Happy Mijjj и всички, които са гледали ,,Трасса":
Скрит текст:
Тя кога и как успя да премести ранения изверг от ,,къщата на ужасите" до избата на майка си и как го вкара вътре? А през това време щерка й де беше?

# 391
  • София
Въпроси към Happy Mijjj и всички, които са гледали ,,Трасса":
Скрит текст:
Тя кога и как успя да премести ранения изверг от ,,къщата на ужасите" до избата на майка си и как го вкара вътре? А през това време щерка й де беше?

Пеева , според мен...

Скрит текст:
.. докато чакаха полицията да дойде е успяла (вероятно и с помощта на Кира) да го напъха в багажника на колата си.
Света затова и толкова настояваше да не пътува в линейката заедно с дъщеря си, а да кара след тях .

# 392
  • Berlin
Темата за тези сериали - https://bg-mam.ma/t/1771412

# 393
  • Бургас
Не съм фен на "Сексът и градът", но пък и  то само привидно темата на статията Парите съсипват телевизията , е за сериала:

"Парите не просто правят телевизията скучна. Те променят и формата на нашата колективна душа – като превръщат общата идея за богатство в единствен маркер за значимост, а богатите хора – в единствените, които заслужават нашето възхищение. Ние едва ли има как да се отъждествим с екранните персонажи – с тези надути животни от зоопарка в обувки за по 1 200 долара и вили от по 30 000 долара на вечер. Но не сме и поощрявани да се отъждествяваме с някакви други персонажи, както и да видим пълния обем от хуманност и сложност на всички онези средностатистически хора, чиито животи в този момент ни се струват още по-несигурни и още по-нуждаещи се от разбиране."

# 394
  • София

Какво значи "тези"? Тук какви точно сериали трябва да се обсъждат?

# 395
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Adoration/Adorazione (Netflix, 6 еп)
Драми на 18-20 годишните,една от тях изчезва и нейните приятели и роднини я търсят.
Изгледах първите 2 епизода и на мен ми харесва,задържа интереса. Не разбирам ниския рейтинг в интернет.

Италиански с много хубави актьори.

# 396
  • Варна
abs, благодаря, не съм голям фен на руски сериали и филми, имат, разбира се, чудесни комедии  и криминални, които са ми харесали.
 Зададох въпроса, защото ,,Трасса'' тръгна ударно, после взеха да се заплитат, разтягат и накрая бам! Набързо всичко приключи.

# 397
abs, мерси, схванах най-после. Trollface Но и gemini ме обърка или аз не му задавах правилните въпроси.
Опитах да регистрирам Apple ID, но не можах. Трябваше да копирам един код, изпратен на мейл, направих го, но ми даде да се свържа със съпорта. Това е в сайта, следвах стъпките. Може би трябва в приложение и да пусна тестов период?
Да, пробвах пак, през приложение става само. Не знам само как ме допусна да до етап код Thinking Както и да е, не е това, което очаквах, при положение, че нямам нито една наръфана ябълка.

Започнах един сериал по Max, Duster. Действието се развива през 70-те, ФБР, ганстери, бързи коли, малко woke да не ни е скучно. Главната роля се изпълнява от Сойер от Изгубени. Не го бях гледала никъде другаде досега.
Хайде, време е за наръфана ябълка.

# 398
  • Mediterraneo
На един дъх изгледахме Департамент Q.
Определено искам втори сезон, по следващата книга от поредицата. Този е можело да го съкратят малко, имаше доста пълнеж. А и първата книга не е най- добрата, според мен. Много ми хареса- атмосфера, образи( изключвайки някои нелепици, които стояха като кръпки), сюжет, голяма наслада. А Matthew Goode в амплоато му на комисар Мьорк и просто страхотен, истинска наслада за гледане.
А, само някои очевидни промени по сюжета ме издразниха леко. Простреляният колега на Мьорк далеч не е толква подвижен след куршума, едва може да си мърда едната ръка. А тук го върнаха на работа...

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 21:58 от Тарталета

# 399
  • Berlin

Какво значи "тези"? Тук какви точно сериали трябва да се обсъждат?

Това е специална тема за руски сериали.

# 400
Изгледахме The Eternaut, приятен, без да е нищо особено. Подразних се, че първи сезон нямаше някакъв завършех и трябва да чакаме втори. Мислех, че историята не е толкова голяма, че да не се вмести в един сезон, но явно не е така.

# 401
  • Галифрей
Гледам си Velvet The New Empire на български Кадифе : Новата империя модерният реймек. Отдавна  не бях гледала така испански сериал,ми влиза под кожата. Разкош. ❤

Знам,че има хора които се опакват,че не е като оригинала. Не е копи и пейст. От оригинала на скоро бях гледала няколко епизода не ми харесваше решенията на сценаристите и стана там  манджа с грозде. Нямаше да ми хареса толкова.
Тука се радвам,че са ги променели.
Много ми харесва играта на артистите,декорите костюмите. Алберто и Ана имат страхотна любовна история, тъжно е че около тях надвиснаха стени и черни облаци.
Кристина една от злодеите,се чудя как още не са я прибрали в някой психодиспансер.

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 11:34 от Диана Бишоп

# 402
  • Вестерос
На един дъх изгледахме Департамент Q.
Определено искам втори сезон, по следващата книга от поредицата. Този е можело да го съкратят малко, имаше доста пълнеж. А и първата книга не е най- добрата, според мен. Много ми хареса- атмосфера, образи( изключвайки някои нелепици, които стояха като кръпки), сюжет, голяма наслада. А Matthew Goode в амплоато му на комисар Мьорк и просто страхотен, истинска наслада за гледане.
А, само някои очевидни промени по сюжета ме издразниха леко. Простреляният колега на Мьорк далеч не е толква подвижен след куршума, едва може да си мърда едната ръка. А тук го върнаха на работа...
И аз! Първи епизод ми беше по-скучен, но после за мен нямаше празни епизоди. Страхотен!

Сега почнах най-сетне последния на The Handmaids tale.

# 403
Доста сериали на Нетфликс изгледах напоследък и установявам, че най-хвалените и популярните ме грабват най-малко. Например Сирените за мен беше доста посредствен сериал, чиято тема е засягана хиляди пъти - по-младата алфа кучка надминава идола си и я заменя. Въпреки че Джулиан Мур много ми хареса в ролята. И Adolescence за мен е сериал, който оставя усещането за нещо незавършено - сякаш липсва рамка и последователност. Интересен подход да покажат историята от различни перспективи, но образът на Джейми ми остана недовършен, както и мотивът за престъплението му. Играта на психоложката и баща му беше уникално добра. А малкия определено беше плашещ в липсата си на разкаяние и хладнокръвното престъпление на тази крехка възраст.
Много ми харесаха Силоза, особено сезон 1, Sweeth tooth, както и Касандра. Последния има доста нереалистични моменти, но определено е добър трилър и може да се изгледа на един дъх. Ето там добре се разгърна образът на Касандра и как се стигна до психопатското и поведение.
Отделно изгледах и Испанската принцеса и завърших поредицата. Цялата кралица за мен си остава най-добрият сериал от поредеицата, но и вторият сезон на Испанската принцеса много ми хареса. Бялата принцеса най-малко ме грабна.
Сега чакам финала на Калмарите. Сезон 2 беше по-слаб от първия, но дано трети даде добър и реалистичен финал на историята на Ги хун. И втория сезон на Уендсдей си чакам с нетърпение.

# 404
Стигнах до 5 сезон да Прислужницата. Много е интересно как Серина и фанатичните й фенове, са едно към едно с копейките и глупосите им за традиционните ценности и семейство. Малко тръпки ме побиват.

Общи условия

Активация на акаунт