Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 40 355
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
  • София
И аз си пуснах Squid games веднага, след като го качиха, до 4-ти епизод съм.
Следя и And just like that и Nine perfect strangers.

# 421
Гладеме Thesinner , втори сезон. Маниашки сериал!

# 422
Последният епизод на Just Like That е скандален Grinning Да бъдеш учуден, че на някой не му е приятно по цял ден да му тропат с токчета на главата и да му казваш, че е нагъл?? И да се цупиш на най-добрата ти приятелка, че ти е изяла киселото мляко? Хаха, просто нямам думи.

# 423
Ох, тоя Squid Game 3 много напрегнат ... Корейците са майстори на съспенса. Признах ги!

# 424
  • София
Последният епизод на Just Like That е скандален Grinning Да бъдеш учуден, че на някой не му е приятно по цял ден да му тропат с токчета на главата и да му казваш, че е нагъл?? И да се цупиш на най-добрата ти приятелка, че ти е изяла киселото мляко? Хаха, просто нямам думи.

Благодаря, че ми напомни защо се отказах да гледам това недоразумение-обида за повечето верни фенове на SATC! Тъжнооо...

За днес сме планирали с детето да почнем Squid Game 3 Simple Smile

# 425
  • Mediterraneo
Днес и утре няма да е, че работя по 12 часа, но в понеделник вечерта сме планирали Калмарите.
Остана ми последния епизод на We were liars, много ми хареса!

# 426
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
След изгледания епизод на "And just like that" категорично мога да заявя, че Кари е
най-себичното, егоистично, самовлюбено и ограничено същество, което може да съществува.
Чудя се в реала ако такава персона съществува дали ще има и един пукнат приятел.
Пак започнаха да се оливат с простотии, но двете сцени с
Скрит текст:
голия съсед на Миранда със сатър и самата гола Миранда бяха отврат.
Стив и Брейди напълно изчезнаха от картинката, Ейдън и той никакъв го няма, не разбирам поради
каква логика върнаха образа му, за да може след няколко епизода пак да го разкарат.
Радвам се, че Ким Катрал не участва в това шоО.

# 427
Започнах един китайски, детективски, тъкмо загрях с 4-5 епизода и в Ю туб канала промениха достъпа - вече е само за членове. Но както и да е, ще си намеря нещо друго.

Аз пък харесах оригиналния Squid game и според мен нямаше нужда от продължение. Разбирам, че всеки има нужда от пари, но авторът можеше да се задоволи с продаването на правата за чуждестранни версии, без да разваля това, което е направил.
Няма да гледам американската версия.

# 428
Train wreck- Poop Cruise

# 429
Сезон 8 на "Шетлънд" изненадващо живна. Миналият Сезон 7 беше гроги.

# 430
Изгледах Quicksand. В началото не ме грабна особено, но после някак си ме увлече и ми хареса.
And Just Like That беше абсурден от самото начало, но с първи сезон си казах, че ще му дам шанс, избутах и втори, но след първи епизод на трети сезон вече окончателно го зачеркнах от списъка. Толкова елементарен, толкова повърхностен. Не че всички филми и сериала трябва да имат някакво послание, но този уж има претенции за такъв тип внушения. Дори и за красиви тоалети не става вече.

# 431
Изгледах Quicksand. В началото не ме грабна особено, но после някак си ме увлече и ми хареса.
And Just Like That беше абсурден от самото начало, но с първи сезон си казах, че ще му дам шанс, избутах и втори, но след първи епизод на трети сезон вече окончателно го зачеркнах от списъка. Толкова елементарен, толкова повърхностен. Не че всички филми и сериала трябва да имат някакво послание, но този уж има претенции за такъв тип внушения. Дори и за красиви тоалети не става вече.
Излишно продължение . Аз се мъчих да го гледам но просто не става . Трябваше да спрат навреме , след вторият филм които беше пълен провал трябваше всичко да свърши .

# 432
  • Вестерос
Koй сериал е американската версия на Калмарите?

# 433
Koй сериал е американската версия на Калмарите?

Хипотетична е още, не са почнали още снимките и не се знае дали ще. Японската версия/първоизточник е Alice in Borderland, симпатично, изобретателно и ненатоварващо/не така псевдодраматично. АРИСУУУУУУУ 😄
Напоследък имам желание за макс четири епизода на седмица (предпочитам да си инвестирам времето другаде), подведох се по истерията да изгледам пилота на  We Were Liars и след това си преосмислях житейските решения, няма такава... хм, несложност да кажем 😅 Пилотът на Sirens  е милиграм по-добре, но само толкова, зарязан е и той. Binge-нах финалния сезон на You от лоялност (първи и втори сезон бяха много увлекателни), краят е по-тъп и от на Троновете, но някак си го предчувствах и подходих с примирено предварително разочарование. Тези дни пуснаха The Bear и между него и The Gilded Age (сапунесто, обаче декорите и костюмите компенсират) съм си идеалка. Simple Smile Гледах и първи епизод на Outrageous (биографичен за сестрите Митфорд, много интригуваща истинска история около Втората Световна) - страхотен, но си изисква неотлъчно внимание и трябва да се намери специално време да се гледа, не става да го пуснеш за бекграунд.

# 434
Ееее амереканците нямат тъпрепие да хванат някой успешен сериал и да го о*ерат. Въпреки че за калмарите по принцип мислех, че от части е американска продукция.

Общи условия

Активация на акаунт