Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 40 351
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
"Игра на выживание" ми хареса повече от "Трасса"
Напомня и на "Игра на калмари", макар май да е правен преди него, и на "Lost", и с препратка към "Живите мъртви".
Започнали са снимки на трети последен сезон през май.

# 436
  • Berlin
Не мисля, че Alice in Borderland е първоизточник. В смисъл, че ако изрично не е потвърдено, че и за Squid Games са се вдъхновили от мангата. Защото Alice in Borderland е по манга, не е оригинален сценарий. Двата сериала излизат сравнително близо един след друг.

# 437
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ееее амереканците нямат тъпрепие да хванат някой успешен сериал и да го о*ерат. Въпреки че за калмарите по принцип мислех, че от части е американска продукция.

E,хубава работа. 90% от сериалите,които гледаме са американски и без да преувеличавам доста добри.
Да кажеш за американците,че не могат да правят сериали е да кажеш,че българите не знаят как се прави таратор.

Златната Епоха/Guilded Age пуснаха трети сезон ли? Омега любим. Двата сезона ги изгледах на един дъх,но аз обожавам такъв тип сериалчета от ранния 20ти век.

Squid Games - хареса ми края,не очаквах съдбата на 456,но пък звучи логично. Затвориха окончателно сезоните и съм сигурна,че ще направят версия в Щатите (за която загатнаха).

# 438
Не казвам, че не правят хубави сериали, а че римейковете обикновено не им де получават.

# 439
Последният Рамбо-4 е жив зян. Подобно на Бонд с Даниел Крейг...

# 440
За Прислужницата :
Скрит текст:
тази Серина да не му стане тъща на Ник случайно? Laughing

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 17:40 от bubanka

# 441
  • Вестерос
Да, почти го изгледах аз, имам още 2 епизода някъде.

# 442
Онзи ден видях новина за американските калмари - че ще бъде режисиран от Дейвид Финчър, но наистина засега е само проект.

# 443
Много ми хареса финала на калмарите! Сезон 2 ми беше леко слаб, но този беше много силен и наситен с емоции. Доста драматични бяха съдбите на повечето герои, не че можеше друго да се очаква, но повече ме хвана за гърлото от сезон 1. Ги хун трябваше да си остане с парите и да не влиза пак в играта.

# 444
  • Berlin
Още два епизода ни остават на калмарите, ще го приключим за един ден.🫢 Първо да видим волейбола обаче.😀 Много тъпо ми стана за 120 и после за бабата, ама то е ясно, че един ще остане. Иначе беше хитра тази игра с трите различни ключа. Малко се надявам на полицията, ама корейците май не си падат по такива щастливи случайности.
Започнаха да ми излизат във ФБ разни снимки за американска версия и кой евентуално би участвал (Кейт Бланшет като recruiter?), ама дали не са фейкове…

# 445
Black Mirror 7

# 446
Гледам по Епик нови епизоди на Мърдок в момента, но май няма да продължа - отвратителен сезон! Джулия е в Лондон с детето и няма да се връща, а Уилям е в някаква тъпа квартира, вместо в къщата и съседката му се сваля.
Случаите приличат на пародия - нищо общо с това, което беше сериалът преди. Новият шеф на Мърдок е китаец - значи католиците не са приемливи в Канада през този период, но за азиатци няма проблем да се издигнат в йерархията?! Буквално нищо не ми харесва.
Разбирам защо актрисата, която играе Джулия е напуснала, но  защо Яник Бисон се унижава така? Толкова ли има нужда от пари?

П.п. става дума за 18-ти сезон.

# 447
  • Пловдив
   Аз бях чела, че Мърдок ще има и 19 сезон.
Наистина отдавна трябваше да го приключат.

# 448
Крабтрий и Мърдок от над 15 години не могат да прогресират в професиите си - и двамата го искаха. Никой нормален човек не би стоял при това положение - по-добре да напуснат и да станат частни детективи или нещо друго.
Трябва ли да повярваме, че Крабтрий, който вече не е толкова млад, е доволен от това да е редови полицай и да търчи по улиците?

Вчера прегледах какво са писали в Редит - няма един положителен коментар за 18-ти сезон. Всъщност, не - имаше някои хора, които се радват, че Джулия се е махнала (впрочем, винаги е била страшна егоистка, а Уилям й посвети живота си - да се беше махнала по-рано, че да си намери нормална съпруга!).

# 449
  • Berlin
Еее, изгледах Squid Games, логично вървяха нещата. Значи Кейт Бланшет не е била фалшиви новини.Smiley Какво означава това, наистина ли ще правят американска версия или намек, че това не е било само в Корея, а нещо по-мащабно. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт