Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 40 350
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
В Х масово се подиграват и обиждат този тийзър с Бланшет, защото няма логика американците да играят корейски игри. Прави са хората.

# 451
  • Berlin
А, да, попаднах и аз на такива коментари. Ама тогава дали щяха да разберат какво става... да не ги обиждам и аз хората.Laughing Принципно ако номер 1 е създателят на игрите, може и хоро да ги накара да играят при подбора, нищо, че не са българи.

# 452
Няма абсолютно никаква логика - самата концепция на сериала, е че играят детски игри, а не корейски игри.
Но на американците логиката природно им куца, така че може да си карат с корейските.

# 453
Според мен беше закачка - яхнаха вълната на популярността и са извикали Бланшет да завърши сезона, пък си оставят и вратичка за евентуални продължения. Дали американска версия, дали друга. Посланието е, че игрите не свършват и Ги хун нямаше как да ги спре. Не са само в Корея, а явно по целия свят.
Аз за друго се засмислих, но го слагам в спойлер за всеки случай, че не всички са изгледали финала:
Скрит текст:
В момента, в който видях кутията за дъщерята на Ги хун бях сигурна, че вътре ще е екипът му от играта. Като спомен от него, е ясно. Но ми хрумна и как си отварят вратичка за продължение, където дъщеря му става играч номер 456 и продължава мисията му да спре играта. Надявам се, че не, но всичко е възможно.

# 454
  • UK
Да ви питам, сутринта в някоя от телевизиите имаше интервю с български актьор, които живее в щатите и се снима в щатски продукции. С едно ухо слушах и каза, че продължава участието в някой сериал, само чух че е фантастичен и спомена Марс.
Дали ще се сетите кой е сериала и актьора, да спомена че беше възрастен, не младото момче от Белият лотос.
 Продължавам с Мърдърбот и изгледах двата епизода на Smoke на Апъл ТВ.

# 455
  • Свищов
Димитър Маринов играеше епизодична роля в For All Mankind. Гледам, че не го дават да е приключил. Там имаше станции на Луната и на Марс и той с някаква контрабанда се занимаваше.

https://www.imdb.com/title/tt7772588/

# 456
За американския спинофф на Squid Game се говори, че ще бъде режисиран от Дейвид Финчър и идеята е да се премахне от заглавието Squid Game и да бъде заменено от популярна американска игра. Това е, защото Финчър е сключил 4-ри годишен договор с Нетфликс, а корейския режисьор в интервю спомена, че все още няма нищо сигурно, дали той или Финчър ще го режисират и дали Кейт ще участва.
Това е Нетфликс и е много вероятно да има.

Изгледах сезон 3 и продължавам да съм на мнението, че трябваше всичко да приключи със сезон 1.

# 457
  • Разпиляна във въображението
Да ви питам, сутринта в някоя от телевизиите имаше интервю с български актьор, които живее в щатите и се снима в щатски продукции. С едно ухо слушах и каза, че продължава участието в някой сериал, само чух че е фантастичен и спомена Марс.
Дали ще се сетите кой е сериала и актьора, да спомена че беше възрастен, не младото момче от Белият лотос.
 Продължавам с Мърдърбот и изгледах двата епизода на Smoke на Апъл ТВ.

Супер новина за For All Mankind. Част от него е сниман и в България и има и друго българско участие, за кратко.

И аз загледах Smoke
Скрит текст:
След сцената в кухнята предположих неразкрития подпалвач и се оказах права Simple Smile

# 458
  • Berlin
Кейт Бланшет и аз като едно намигване бих я приела, ако не се бях загледала във ФБ, където основно за нова версия бяха повечето заглавия, точно преди последните епизоди. То и затова си казах айде, по-бързо да гледам, че след малко ще започнат и още неща да ми излизат.🤭

# 459
  • Вестерос
Добре си направила, аз не съм и вече се спойлнах от снимки на убити участници...

# 460
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За финалната сцена - това,че играта е корейска,не означава,че никъде другаде по света не я играят.
А ако речем първите игри са корейски (нали дъртака от сезон 1 е основателя и спонсора), то тогава концепта е бил харесан и продаден на други държави със също толкова богати и откачени хора,че да спонсорират подобен тип изтезания.
Смесват оригинални + местни игри.

Аз искам да има продължение и съм сигурна,че американците ще се справят и ще надминат.
Скрит текст:
Със сигурност сценарият ще е много по-смислен и добър. Смяла съм се с глас на финалната игра как банда драматизиращи корейци се чудят как да избутат човека,бааавничко и без никакви тревоги си лафят,докато изтичат 15-те минути. На скачането, масово скачаха на едно място,само хабят енергия,вместо да се възползват от времето да напреднат.
Плоски разговори през целия сезон също. Един взема 2-3 пъти анфети и вече го представиха като джънки в процес withdrawal.

Бабичката ако толкова я беше грижа за бебето и майката, вместо да се обеси,щеше да се жертва за тях в следваща игра..

Ниво сценарии беше голяма аматьорщина и въобще не успяха да пресъздадат напрежението и отчаянието.
И разбира се, типично за Нетфликс, транс участника го изкараха велик герой,по-голям и от 456.
Aко не бяха игрите толкова забавни и красиво направени,честно казано,нямаше да дам висока оценка.

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 19:05 от Adoralova

# 461
  • Berlin
Бабата не можа да понесе съдбата на сина си, все пак
Скрит текст:
тя го уби. То по същата логика този с очилата, дето го пребиха, защо падна? Така или иначе умира, можеше да изчака следващия кръг.
Не беше зле, не беше зле хич, но наистина можеше да минем и без продължение.

# 462
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За да има направи на пук.Разбра,че е пътник без спасение и предпочете да не е тяхния lunch box,както го нарекоха.

# 463
  • Вестерос
Хaйде без спойлери, даже една седмица не е минала откакто го пуснаха. Моля, да изчакаме по две седмици все пак.

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 22:47 от Tiffany А

# 464
  • Berlin
Разбира се, че беше така, но то е същото и за бабата.🤷🏻♀ Решение на сценаристите.

Общи условия

Активация на акаунт