Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 40 349
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
For All Mankind преповторихме първите 3 сезона и сега се кефим на 4- ти. Много- много любим! И да- снимано е в БГ, като се представя за Русия))))) Но много фино е предадено как се променя и комерсиализират идеалите  в един момент...

# 466
За мен най-слаба си остана линията с комисаря, брата на фронтмена.

# 467
Много ми хареса последния сезон на Прислужницата. Последните епизоди особено бяха супер интересни и напрегнати.  Само не можах да повярвам
Скрит текст:
като убиха Ник Sob беше ми толкова тъжно Sob
. Странно ми стана само в един момент, в Червения център, когато леля Лидия пусна момичетата защо гарда не направи нищо, както и, че накрая
Скрит текст:
Наоми пусна Джанин и Анджела. Тя е много зла жена и малко скалъпено изглеждаше.

# 468
  • Вестерос
За Джанин според мен някакви договорки е имало, за охраната и аз се чудех, но може би Леля Лидия му е наредила. Реално обаче тя се е обадила или гарда и затова ги хванаха тогава.
И на мен много ми хареса и писах в темата за сериала. Като знам развитието от втората книга, ми се вижда ок как завършиха историята с малка промяна.

# 469
Ооо изобщо не съм разбрала, че има тема за сериала, да си пиша там Frowning1

# 470
  • Варна
  А аз  отметнах ,,The Bear"4. Сама си се чудя защо? Явно очаквах развитие на героите и ситуациите, ама няма. Гледат се , мълчат или пък викат един през друг, уж нямат пари, а готвят със скъпи продукти и наемат нови професионалисти, уж перфекционисти, а ел.техника що дири там? И снимано под странен ъгъл. Сякаш гледам документален филм.

# 471
  • София
Гледам сега Калмарите. Втори и трети сезон са напълно излишни.

# 472
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не са излишни за продуцентите,които кешират от един успешен продукт. Даже съм изненадана,че са се спряли само на 3 сезона.По приницип влачат с по 10-на сезона.
После пък се сетих,че американците ще поемат франчайза и там очаквам поне 3-4 сезона (ако слуховете се потвърдят).

# 473
То е ясно, че всеки успешен филм или сериал има продължения. В случая не ми бяха излишни. Имаше развитие. Видя се, че не можеш да победиш системата, поне не и да я сринеш, но изборът си е твой дали да останеш човек или пионка в игрите.
Вече 7ми филм по сагата Джурасик парк ми е много излишен.

# 474
Не е ясно - това е алчност.
Самият създател на сериала каза, че е замислен като история с един сезон, а финалът е бил предвиден като окончателен край, не като вратичка.
Всичко след това не е било предварително замислено, а след като започват да го замерят с пачки - така нареченото доене на кравата.

И Джоан Роулинг можеше да напише 1000 продължения на Хари Потър, вместо да пише за Страйк и със сигурност щяха да се купуват, но не го направи. Пиесата (тя е от друг автор) и Фантастични зверове не ги броя.

# 475
Ами разбира се, че след огромния успех са се решили на още сезони. Така работят нещата. И Игрите на глада можеха да свършат с една книга, ако тя не беше пожънала успех  и Хари Потър също. Там Роулинг добре изцеди феновете си. Не е само пиесата. И от филмите за Фантастичните животни изкара пари, но ги спряха заради нисък интерес. Пренаситихме се на Хари Потър. Все пак 7 книги и 7 филма. А сега и сериал ще има. Не е уместно сравнението.
В крайна сметка Калмарите завършва с 3 сезона, а не с 13. И никой не е длъжен да го гледа и да подпомага потока от пачки

# 476
Това не е вярно. Хари Потър следва класическа схема и проследява живота в училището - изобщо не е било възможно да свърши с една книга.
Сериалът е необходим, защото филмите от 4-ти нататък не приличат на книгите и много фенове искат точна адаптация.

Игрите на глада щеше да е много тъпа история, ако беше свършила без свалянето на режима. Тя също НЕ Е планирана да свърши след първата книга.
Виж, продълженията за Сноу и Хеймиш са излишни.

# 477
  • Berlin
То Squid Games са си два сезона. Не знам защо така ги водят тези две части като два сезона.

# 478
  • София
Аз не коментирам въобще финансовата страна на въпроса (ей, добре, че ме светнахте. Пък аз си мислех, че продуцират нови сезони от чист алтруизъм Simple Smile). Просто пиша, че за мен са излишни, защото нищо ново не казват. Ясно беше още и от първи сезон, че има и свестни хора, но масата в играта бяха озверели от алчност примати.
Естествено, всеки има право на мнение. Аз поне няма да гледам, ако има други продължения.

# 479
The Gilded Age 3
Государь
Sallong deu homjeu- Детективски отдел - ЮК

Общи условия

Активация на акаунт