1 юни с Lacalut: Усмивки без кариеси за 100 години напред!

• 5 364
  • 248
  •   1
Отговори
# 60
•   Откога миете зъбките на детето си? - Още с появата на първите зъбки.
•   Използвате ли паста с флуорид? - Да, използвам.
•   Какви трикове прилагате, за да направите миенето забавно? - Честна казано съм пробвала какво ли не, но нищо не помага. Все е насила и все е с разправии. 

# 61
Мия зъбчетата на моя син откакто се появи още първото зъбче! Още му е трудно сам да ги мие, така че му помагам. Забавляваме се, като се преструваме, че мием зъбите на "Нани Мечо", после и неговите. Мисля че в настоящата му паста за зъби няма флуорид.

# 62
•   Откога миете зъбките на детето си?
Мием зъбките, откакто станаха повече от 1, при нас това беше след първата годинка.
•   Използвате ли паста с флуорид?
Не.
•   Какви трикове прилагате, за да направите миенето забавно?
Без трикове. Забавно е, защото го правим заедно.

# 63
Когато станаха няколко зъбчета започнахме да ги мием. Не използвам паста с флуорид. Забавлява се достатъчно и не измислям допълнителни неща.

# 64
По препоръка на зъболекар още с първото поникнало зъбче започнахме да ги мием.
Паста без флуорид за бебка, а за баткото с флуорид.
И двамата обожават да мият зъбките. Единственият проблем е че пастата винаги свършва много бързо.

# 65
Започнах да мия зъбките веднага щом се появи първото.
Не съм използвала паста с флуорид.
Все още не прилагам никакъв подход за по-забавно миене на зъбките, тъй като детето ми е на 10 месеца, но вече знае какво правим и щом види четката веднага отваря уста.

# 66
•   Откога миете зъбките на детето си? - Още преди появата на зъби, масажирах венците със силиконова четка-напръстник на около 6 м.
•   Използвате ли паста с флуорид? - Избягвам флоурида в пастите за зъби за момента.
•   Какви трикове прилагате, за да направите миенето забавно? - Не прилагам трикове, често ги минем заедно, но това по-скоро си е наш ритуал, не толкова трик.

# 67
  • Countryside
•   Откога миете зъбките на детето си? - с появата на първото зъбче
•   Използвате ли паста с флуорид? - да
•   Какви трикове прилагате, за да направите миенето забавно? - никакви, защото това не е забавление, а задължение.

# 68
  • Пловдив
•   Откога миете зъбките на детето си? - от появата на първото зъбче.
•   Използвате ли паста с флуорид? - да
•   Какви трикове прилагате, за да направите миенето забавно? - мием зъбките заедно

# 69
•   Откога миете зъбките на детето си? - от появата на първите зъбки
•   Използвате ли паста с флуорид? - все още не
•   Какви трикове прилагате, за да направите миенето забавно? - мия си зъбите пред него и пускаме песнички

# 70
Зъбите се мият стриктно от първото избило. Синът ми знае,че е задължително и няма искам,не искам. Използвам,да. ❤️

# 71
•   Откога миете зъбките на детето си?- от както се появиха първите забчета.
•   Използвате ли паста с флуорид?- да, използваме.
•   Какви трикове прилагате, за да направите миенето забавно?- Никакви. Детето обича да си мие зъбите.

# 72
•   Откога миете зъбките на детето си? - От първите две зъбчета.
•   Използвате ли паста с флуорид? - Не, все още.
•   Какви трикове прилагате, за да направите миенето забавно? - Мием си зъбите заедно.

# 73
•   Откога миете зъбките на детето си? - Започнахме с паста за зъби около годинката , имаше 4 зъба. Преди това ги минавах с един гумен "напрасник" по съвет на педиатър.
•   Използвате ли паста с флуорид? - Да,ползваме Вашата паста Lacalut Junior 6+ .
•   Какви трикове прилагате, за да направите миенето забавно?- в началото ползвахме пясъчен часовник за 2мин но вече ги мие без проблем.

# 74
1. Мия зъбките на детето ми от появата на първото зъбче.
2. Паста с флуорид все още не използваме.
3. Нямам определени трикове, тя обича да си мие зъбките. В началото пеех измислена песничка за чисти и здрави зъбки.

Общи условия

Активация на акаунт