Лакове за нокти - 173

• 51 290
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • В полите на Пирин планина
Шшшт, тихо. И аз не гледам лаковете в Тему. 😁
Слагах, слагах в кошницата и затворих браузъра набързо. 😎

# 136
  • София
Държа, държа, правя се на железна, пък като ми падне пердето...Оправданието ми е, че си харесах една блуза и да не пътува самотна...така де Joy
За трайност не знам дали ще съм ориентир, аз на три дни сменям лака

# 137

Rimmel 722, She 220.
Забравих да сложа основа на ноктите преди лака и ме хвана яд 🤨. Дано до петък издържи, тъкмо ще тествам разликата.

Последна редакция: нд, 22 юни 2025, 17:08 от ShameOnYou

# 138
  • София
Еми и аз прегреших с Temu Grinning

Може ли линк за лака най в дясно
Rolling Eyes

# 139
  • София
Заповядай
https://share.temu.com/txepYP7YhZA
И ето 024

# 140
  • София
Juls, на колко слоя е?

# 141
  • София
На два маалко по-плътни

# 142
  • Стара Загора
Снимката е от интернет. Може и гел лак да е. Просто търся нормален дрогериен лак, който да е в същия цвят.
Ето този ми се вижда подобен на цвета,който търсиш https://shop.lillydrogerie.bg/keratin-02
Но уточнявам, не съм ползвала този цвят. Просто помагам с предложение.
Намерих снимки в нета върху нокти на този - ами доста e зле. На три пласта бил все така прозиращ на места.
Скрит текст:

# 143

Аз съм с опи и катрис, обаче не помня номерата, може довечера да ги допиша.

# 144
Essence sugar blush, изобщо не ми розовее.

# 145
Само аз още се държа на положение и не се поддавам на провокации за нови лакове. 😂
И аз, и аз - като партизанин на разпит съм и казвам твърдо Не! на всичко Joy
И без това от сума месеци ходя само с безцветен лак или с нещо толкова бозаво че е почти същата работа. Нещо хич нямам муза за лакиране. Заглеждам някой цвят и решавам че точно в момента не ми се занимава и така си оставам, то чак ме е яд на мен си така.
Иначе не изтървам темата де, но само ви се радвам на вас а аз нямам какво да показвам.

# 146
Много красиви маникюри, момичета! Purple Heart

# 147
  • Стара Загора
Аз открих сезона на педикюра, с ментовата Delia, а за маникюр избрах белия крем на Naturabloom. Перфектен на 2 слоя, нанася се супер лесно и сега в слънчевото време много ми харесва как стои.

# 148

Golden rose 05

За подложка сложих  Douglas 2 La plus belle

Скрит текст:

# 149
Eveline 297

Този Евелин 297 е прекрасен като цвят. Светъл, неонов розово-оранжев цвят. Много приятна и плътна консистенция, нанася се леко, не се разлива.  На снимката е на два малко по-дебелички пласта. Не е необходима подложка. Не прозира отдолу и не жълтее. Не мога да уловя красотата на цвета съвсем точно, но на живо е страхотен!!!   Yellow HeartGreen HeartBlue HeartPurple HeartHeartpulse За първи път го слагам.

А това са покупките ми от последните 2-3 седмици Simple Smile Уж щях да се спирам да пазарувам, но не мога да устоявам на красотите.....а чекмеджетата и кутиите с лакове прелииииват отвсякъде Rolling EyesSatisfiedRelaxed

Общи условия

Активация на акаунт