Лакове за нокти - 173

• 48 643
  • 718
  •   2
Отговори
# 15
  • Стара Загора
Двата маникюра от тази седмица

# 16
  • Варна
Момичета, много внимавайте с това често миене и ненамазване с кремове. Преди години по същата схема си докарах екзема, борих я 3 години и нещо докато я овладея. Беше подтисната за известно време и наскоро пак се появи, отново заради често миене. А е много неприятно като е в остра фаза. Изобщо кожните заболявания супер трудно се лекуват (да не кажа почти не). Един познат дерматолог затова избрал тази специалност, щото винаги ще има пациенти.

# 17
# 18
Тина, права си но такава беше работата че нямаше как да не се мием често. Аз през живота си не съм се мазала както тогава, ръцете ми бяха толкова сухи иначе, че не можех лист хартия да разлистя, а през доста от времето размятах такива. А като настана и цялата лудница с ковид ни бяха задължили с ръкавици да работим, ей от това вече много време се възстановявах... Редовното премиване беше по-малкото зло.

# 19
  • Измир
Pastel 379

# 20
Essence 65 give me space

# 21
  • София
Грийни, докато вляза в темата, Reninel е дала линк Heart Eyes От есен до късна пролет мажех с какъвто крем ми попадне след почти всяко миене на ръцете, но положението пак не беше много розово. Тази зима с този лосион нещата бяха по-добре. Лосиона не е мазен, малко количество е достатъчно, бързо попива Blush

# 22
Срам не срам ще питам. Маникюристката ми нямаше свободен час и ми се наложи да се лакирам с дрога цвят върху гела с обикновен лак. Това нещо няма изсъхване. Ще изсъхне ли изобщо?

# 23
# 24
Тоталният ми любимец Aura 123 classy red:

# 25

Номер 28
В действителност е малко по-цикламен.

# 26
Здравейте момичета,извинявам се ако е задаван такъв въпрос и се повтарям. Но издържа ли лака на Pastel и въобще малко повече мнение конкретно за марката ,защото от доста време се заглеждам в "Пастелените" ви нокти Laughing

# 27
  • В полите на Пирин планина
Аз много харесвам лаковете на Pastel и на моите нокти са доста издръжливи, даже скоро се чудех защо ли се изкушавам да купувам например ОПИ, което се държи по-зле, а е 4-5 пъти по-скъпо...

# 28
И аз ги харесвам, трайни са, с много хубава четка и консистенция. Мажат се като масло.

# 29
  • София
N010
С този съм сега.
Снимката е стара, ама сега ме мързи пак да снимам, та така

Общи условия

Активация на акаунт