Лакове за нокти - 173

• 40 815
  • 618
  •   2
Отговори
# 585
Delia unique jewel porcelain 05, catrice my jewels.my rules. c05 bold gold, trend it up neon 020 (неизползван,купен в края на миналото лято, и това лято го пропуснах, но реших да закрия сезона с него)

Скрит текст:

# 586
Олга, страхотни цветове! В ЛИДЛ-а, в който ходя има само 2-3 цвята и топ. Незаменим ми е техния топ, но пък няма никакъв избор на цветове.

# 587
Олга. Този пастел е много хубав. Ако може да го покажеш как стои и на нокти Simple Smile

# 588
  • София
От мен Watermelon

# 589
Може да е писано в темата Но не мога да го открия Може ли снимка на този топ от Lidl? При нас в Лидл е не откриваем, поне да знам какво търся.
Благодаря!

# 590
  • София

Essie 845 Revenge's a beach.
Не знам защо кожичките изгледат толкова зле на снимката, не са така на живо.

Искам да благодаря на мацката, която беше писала, че над заздравителя слага база. Откакто го правя, съм много доволна.

Също да благодаря за похвалата на топ лака на Лилд Сиен.

Мимето, топ лакът е прозрачен, в нашия лидл го намерих наааай-отзад забутан.

# 591
Може да е писано в темата Но не мога да го открия Може ли снимка на този топ от Lidl? При нас в Лидл е не откриваем, поне да знам какво търся.
Благодаря!
Това е лакът, стоят на малък стилаж до лакочистителите при козметиката.

# 592
  • Варна
При мен не съхне този топ на Лидл, не си струва и на намаление даже.
По препоръка от тук взех топа на Делиа от нотино, добре е.

# 593
  • София
Какъвто и топ да купя ,отново се връщам към Seche. Имам една кутия вече само с топ лакове… Последно по препоръка купих 2 броя на Sally Hansen бързосъхнещ, ми и той не ми хареса.

# 594
При мен не съхне този топ на Лидл, не си струва и на намаление даже.
По препоръка от тук взех топа на Делиа от нотино, добре е.
Тина, не знам защо си толкова разочарована. При мен без проблем лакът издържа над 10 дни без никакви забележки. Съхне бързо, прави гел покритие, наистина съм много доволна. На намаление купувам по 2-3 броя.

# 595
Може би на всеки представата за бързо съхнене е различна, знам ли. За мен също нищо освен Сеш не съхне наистина бързо, от каквото съм пробвала.

# 596
Какъвто и топ да купя ,отново се връщам към Seche. Имам една кутия вече само с топ лакове… Последно по препоръка купих 2 броя на Sally Hansen бързосъхнещ, ми и той не ми хареса.

Напълно съм съгласна, откакто открих Seche Vite, никога не съм и помисляла за друг.

# 597
  • на последния етаж
А на мен въобще не ми харесва Сеш. Купих един по препоръки от тук, но е много гъст, лесно мога да разваля лака ако не бързам. Много съм разочарована. За тази цена ще си купя няколко шишенца топ лак на Catrice, Golden Rose.

# 598
  • Ст Загора
И аз не харесвам Сеш. Подариха ми го... Еми нищо уау . Една тъпа четка

# 599
Според мен е до партида. Получавала съм и доста редки, както и по-плътни. Последните два, които си поръчах, са доста гъсти и действам бързо.А съм изхабила поне десетина.

Общи условия

Активация на акаунт