Лакове за нокти - 173

• 40 842
  • 618
  •   2
Отговори
# 600
  • Варна
Аз не харесвам и Сеш вит Grinning Сеш Вив по бива. Пош също е добър, но трудно се намира.
Натка, колкото и да ни е различна представата за бързо съхнене, все пак сигурно си съгласна, че 5-7 часа да стои мек лакът не е нормално. Толкова му отнема на лидълския при мен.
П.п. и Сеш може да се разрежда, пробвала съм с разредител на Пърфект, нищо му няма.
Джанис, само 1 шишенце си взех от лидълския, мъча го лятото на краката, че там го опазвам повече. Откъм трайност и блясък е ок, но съхненето... не ми е драма, мога и да го хвърля Grinning

# 601
  • София
Аз си купих разредител на същата марка. Виждам дъното на всяко шише с него  , иначе все ми оставаше и изхвърлях.

# 602
  • на последния етаж
Аз съм решила да го разредя, но е пълен. Ще взема да изсипя малко от него, нищо че ме боли сърцето заради цената. Joy

# 603
  • В полите на Пирин планина
В друг топ лак може да отсипеш. Simple Smile
На мен Сеш ми харесва и Лидълския ми харесва, а също и на Сали Хенсън Speed Dry.

# 604
  • на последния етаж
Нямам друг. Ползвам един докато свърши. Blush

# 605
Натка, колкото и да ни е различна представата за бързо съхнене, все пак сигурно си съгласна, че 5-7 часа да стои мек лакът не е нормално. Толкова му отнема на лидълския при мен.

Джанис, само 1 шишенце си взех от лидълския, мъча го лятото на краката, че там го опазвам повече. Откъм трайност и блясък е ок, но съхненето... не ми е драма, мога и да го хвърля Grinning
5-7 часа?! След 15 минути мия вече чинии със същия лак...
Много странно, наистина. При мен съхне бързо и съм много доволна. Когато се появиха като постоянен асортимент в Лидл се презаредих с бройки от него, че като ми свършиха запасите предния път се чудих какво да слагам...

# 606
  • Ст Загора
Възможно е при тина да е кофти топ отварян и т н. Знам ли .

# 607
Аз скоро си взех бързосъхнещия топ на SNB и съм много доволна от него. Нанасям го и за по-малко от 5-7 минути е напълно изсъхнал.

Скрит текст:

# 608
И аз бих си купувала ГР но при мен с такъв са часовете чакане и после и лак на чаршафи сутринта... И не е единственият де, дето съм се чудила защо го водят бързо съхненещ. Бях ги насъбрала и аз, то това ме накара да се прежаля първия път като поръчах Сеш, аз реално доста повече бях дала да изпробвам дрогерийни и да ги трупам само.
Разрежда се, разбира се, те нали даже и разредител имат в тая серия. С такъв на Прърфект разреждам и аз, екстра е. На мен ми се вижда нормално, няма как на ноктите ми да съхне бързо а в шишето да стои дълго като нов.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 23:09 от natka

# 609
  • София
В Лили ли бяха намалени лаковете на Essie през този месец? Дали ги има във всички магазини?

# 610
Не, миналият бяха намалени.

# 611
  • на дъното
Здравейте 🙂
Аз от известно време съм фен на топ лака

Прави страхотен блясък и трайност,но имам въпрос към фенките му 🙂
Има ли разлика с обновената серия?

Знам,че постоянно ги обновяват и се бях запасила,но свършиха запасите 🫣та да знам да поръчвам ли онлайн докато се намират все още ?
Благодаря 🤗

# 612
Силве, аз го взех този лак в черната бутилчица (прозрачната не съм я тествала). Значи, откъм трайност съм сравнително доволна - в края на работната седмица съм с леко оголени връхчета от домакинстването, което е нормално (в сравнение с други топ лакове, където оголването е по-голямо). Де факто е почти като току-що нанесен.
Това, което не ми хареса е, че лакът в моята бутилчица стоеше една идея по-гъст (консистенция като на Сеша, за сравнение) и въпреки капките за изсушаване и известното време стоене преди лягане, за да поизсъхне, на сутринта на два - три нокътя имаше едва доловими следи от чаршафи. Не съм го правила нищо в последствие, защото нямаше време, ама като ги гледам как едните са супер гладки и блестящи, а другите - не, се чудя ако времето преди лягане ми беше по-малко, какво ли чудо щеше да е.
Между другото, тъкмо щях да ви хваля ей този:

Като за цената си има много добро представяне. Приятно изненадана съм. Е, не е УОУ, но след разочарованието от последните топ лакове, които ползвах, ми дойде малко като глътка свеж въздух 🙂

# 613
  • София
Не, миналият бяха намалени.
Мерси за информацията! 🌸

*Orchid*, и аз го купих този топ на Trend it up още през юли месец, но го използвах само за база. Хареса ми, но малко под половината се сгъсти ужасно и стана един като пресечен на топки😏, подсети ме да опитам да го разредя.

# 614
  • на последния етаж
Днес Golden Rose Rich Color 26:

Общи условия

Активация на акаунт