Лакове за нокти - 173

• 51 226
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Все пак реших да се лакирам и то с тъмен лак на къси нокти 😉

Ами.....продължава да не ми е по вкуса Pensive

# 721
Момичета, купих си лак Голдън Роуз uv  в момента намален в Лили на 3 лв и нещо.Издържа цели 4 дена.Доволна съм.

# 722

Един лак, който слагам за последно, защото се е сгъстил, а и не ми е от най - използваните -GR 202, може би с подложка от друг цвят ще стои по- добре. На слънце блести много красиво.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 13:41 от ShameOnYou

# 723
  • София
Аз този ГР много го харесвам, дори си купих още един
Но винаги го слагам с подложка. С показаната от Brandywine Аура стои много добре, защото се допълват цветово и чистачките на глетчера изпъкват. С тъмно син също ми харесва

# 724
От вчера с Essie Watermelon.

# 725
Момичета, купих си лак Голдън Роуз uv  в момента намален в Лили на 3 лв и нещо.Издържа цели 4 дена.Доволна съм.
4 дни според мен е малко, още повече ако е печен с UV-лампа. Днес махнах лак направен миналата седмица в събота, който без проблем можеше да държи още дни, нямаше никакви забележки.

# 726

Номер 522

Хич не обичам да снимам на лампа, но с тези къси дни, докато стигна до лакиране ... то мръкне. 😊

# 727
  • София
И от мен тъмничко Grinning
Мисля, че няма нужда да пиша кой е Joy

# 728
Махнах гел лака. 2 месеца съм без. Купих един гел лак на есенс, ама се лющи и бавно съхне. Искам нещо в нюд гамата. Предложения?

# 729
  • София

CND mint and medication

# 730
Ноктите ми са ужасно нацепени. Наложи се да ги изрежа до дъно. Но въпреки това обожавам да се лакирам.
Това е част от ритуала ми за красота. Приятно ми е да го правя. Чувствам се добре, когато полагам грижи са себе си Yellow HeartGreen HeartBlue HeartHeartPurple Heart

Golden rose color expert No 70
Perfect No S 137
Top Perfect Speed Dry

# 731
Flormar 501 A little tropical, китайче

Скрит текст:

# 732
След доста време се записвам пак в темата.😃 Липсвахте ми!😊
Лумс номер 39, интересен сив цвят с лилав шимър/подтон (труден за определяне😅). По-тъмносиво-лилавеещ е на живо, не така "измит":

Със светкавица:

Скрит текст:
Само със снимка може да се види  имерът на повечето лакове Лумс!😂

П. П. Напомня ми на Флормар 418, но в по-светла версия.💜
vnd, припомни ми, че имам този кафяв Лумс. Бих го сложила с удоволствие скоро, носят ми се такива цветове.🙂
Bonbonche, откъде купуваш Перфект Спийд драй? Аз не мога да ги намеря във физически магазин и май ще поръчвам...🤔 Любим ми е.
Аз този ГР много го харесвам, дори си купих още един
Но винаги го слагам с подложка.
Страхотен е с тъмночервени и тъмносини лакове като подложка. И с по-светли в червени и синьо също. С бял, розов, светлолилав и подобни също е чуден, мисля, че и с черен лак за подложка ще е топ.🙂

# 733
Dolce Hug,

Oт Хисаря купувам Speed Dry. Аз не съм от този град, но ходим 2-3 пъти на почивка там, винаги когато намеря в парфюмериите им се запасявам. Ей сега ще погледна магазините им дали мога да покажа.Flowers Hibiscus

В Хисаря  - от магазини "Перла" (смесен магазин за козметика и дрехи) съм купувала - ето този адрес намерих в нета:

Магазин ПЕРЛА
Тел.: 0899939012
Работно време:
Понеделник - Неделя от 09:00 до 20:00 часа

Но и от други магазинчета за козметика съм вземала - пак от Хисаря.

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 10:00 от Bonbonche

# 734
Долче, и ти липсваше! Purple Heart
Откъде ги намери тези готини лакове на LLUMS. В което и Лили да отида, имат 5 цвята на кръст...

Общи условия

Активация на акаунт