От кой матрак сте доволни? - Тема 11

• 11 568
  • 148
  •   1
Отговори
# 135
Общо 3 латексови ядра съм имала на Екон и от нито едно не съм имала тази дълготрайна миризма.
Ако е имало някакви остатъчни изпарения, то при мен са отминавали до няколко дни.
Съжалявам, че при вас така се получава!

Защо не пробвате да се свържите с фирмата и да обсъдите евентуални действия за премахването на този проблем, нищо, че са упоменали, че не се покрива от гаранцията?

Иначе, аз се разделих с нашия матрак на Екон, че хлътва. Писала съм преди в темата за този проблем. Остана ни само матракът на детето, но и него ще заменя един ден.

# 136
  • Melmak
Здравейте! Имате ли опит с континентално легло?

Правим ремонт вкъщи и махнахме старото ни легло. От 5-6 г. бяхме с матрак Нани, не някой уау, но беше удобен и бяхме доволни. Със старото легло замина и матрака, искаме по-голяма спалня, защото старата беше широка едва 144 см.
Мечта ни е било континентално легло, поне като ходим на почивка и по хотелите е такова, така сме си говорили. Чудя се дали обаче това е функционално за всеки ден, дали има смисъл.
Другият вариант е обикновено легло с матрак, което ще е по поръчка и ще ни го направи свекър ми, който е мебелист.

# 137
  • София
Здравейте,

Избираме еднолицеви матраци за две тийнейджърки, размер 114/190 см. През уикенда пробвахме и харесахме като усещане и цена:
TED SILVER EXCLUSIVE - намален е 420 лв.
TED FAVOURITE NOVA - 625 лв.
Mattro Stress Free - 434 лв
В момента е намален Paradise Diplomat, но не намирам къде може да се пробва. Ние имаме и сме много доволни от  двулицев Paradise Ametist и консултант ми каза, че  еднолицев Diplomat е на мекота и усещане като страната на Ametist-а без мемори пяна... Но все пак не искам да купувам без да сме пробвали.

Като цяло в шоурумите няма много еднолицеви матраци...ако някой може да препоръча такъв с повече избор ще съм благодарна.

# 138
Магнифлекс: Пиер Карден - Ривиера
Много удобен 🫶

# 139
Здравейте,знаете ли магазин в София , който при покупка на нов матрак, предлага и услуга качване на матрака еднолицев до етаж и взимане и извозване на стария? Колко приблизително се заплаща допълнително за това?
Благодаря

# 140
  • Плевен
Здравейте, може ли да дадете мнение за матрак isleep Supreme , или Infinity ?
Кой е по-удобен и не ужасно твърд   / за легло 82/190, човек на 53 години, 72 кг, проблеми с кръста и други     ? От кой сайт е добре да се поръча, в Плевен могат ли да се видят някъде предварително ?

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 16:45 от tea j

# 141
За Infinity нямам мнение обаче Supreme ми е толкова любим. Ползваме го година и половина и аз и мъжа ми сме на мнение, че това е най-удобния матрак, на който сме спали някога.

# 142
Здравейте, може ли да даде мнение за матрак isleep Supreme , или Infinity ?
Кой е по-удобен и не ужасно твърд   / за легло 82/190, човек на 53 години, 72 кг, проблеми с кръста и други     ? От кой сайт е добре да се поръча, в Плевен могат ли да се видят някъде предварително ?

На нас за такива проблеми с кръста, неврологът ни препоръча да е ортопедичен "към твърд" и без мемори пяна. Каза, че се свиква. И сме се ориентирали към Нани Сирена ултрафлекс от двулицевите. А от еднолицевите, Понто отговарява на тези характеристики.
https://nanihome.bg/double-faced/sirena-ultraflex#/34-%D0%B8%D0% … B5%D1%80-82_x_200

https://nanihome.bg/single-faced/ponto#/34-%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D1 … B5%D1%80-82_x_200
Единствено не можем да се разберем с ММ дали два единични да сложим, или 1 двоен. Аз се опсявам, че ако са 2 единични, ще се раместват на разтегателен диван.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 15:17 от Diorela

# 143
  • Плевен
Soulshock, мерси, ще помисля още малко, защото декември ми докараха от matraci.bg матрак на sleepy, ортопедичен бил, български бил, не знам какъв, ужасно твърд.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 17:31 от tea j

# 144
  • София
Аз купих Infinity. В шоурума ми се стори най-добрия. В къщи се мъчих 2 седмици и няма свикване. Камък. Имах късмет, че ми бяха сгрешили размера и трябваше да го сменят, та се примолих да доплатя и взема друг. Взех Galaxy. С 2 страни. Ами... не го препоръчвам. Изобщо...  iSleep   не са добри според мен.
Ако сега избирам, ще си купя някой евтин на Тед или подобен и след 5 години ще го хвърля. Не да дам куп пари и да спя неудобно години наред, защото съм дала много пари.

# 145
  • оттам, откъдето започва България
Ние сме с Нани Каспия полифлекс (еднолицев), за който съм писала многократно, че ми е любим от 2012 г.
Лятото в хотел ми хареса този и го снимах:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 146
PPP, напълно те разбирам.
Ние за 3 месеца сменихме 3 матрака....., направо съм бясна. Как може да плащаме 1700 лв и да спим неудобно!!! От едната страна е мемори - прекалено меко и потъваме, от другата страна е жилаво и твърдо...., мисля , че вече качеството на матраците е под всякаква критика. Използват се материали с ниско качество от Китай.
Вече съм фенка на матраците на Тед и Юск.
Никога повече няма да си взема матрак на Нани, ако ще и без пари да ми го дават.

# 147
Цитат
Никога повече няма да си взема матрак на Нани, ако ще и без пари да ми го дават.
Моля, сподели причините.

# 148
Вече съм споделила.

Общи условия

Активация на акаунт