От кой матрак сте доволни? - Тема 11

• 7 252
  • 107
  •   1
Отговори
# 105
  • оттам, откъдето започва България
Всяко мнение за Нани ми е важно, че когато дойде време за смяна на нашето Нани да съм запозната с новостите и мненията.

Angelique, със здраве си ползвайте, матрака!

# 106
  • София
Благодаря, Ранобудна! Старият ни матрак сдаде багажа и преди около месец започнах да следя темата и да проучвам. В магазина, към който се насочихме, изпробвахме сума ти матраци. Най-накрая избрахме този Нани и не съжаляваме.
Да отбележа, че ни го доставиха безплатно, качиха го на 4 етаж/ без асансьор/ и взеха стария. Не беше навит на руло, така че веднага може да се спи на него.

# 107
Да дам отзиви за Нани Simple Smile .Аз съм със стара 20 год.Серена-супер е.И все още става.Новите Серени обаче са по-твърди/аз мекичико обичам/.И сега съм се насочила да сменям с Модена.Той ми идва по-близо до стария.За  диван отдолу със твърда плоскост си взех Тирена.Ако е на ламели ще е по-мек.На тази плоскост ми идва малко твърд,но бива.Родителите ми са с Бахама.Единия на меко ,другия на твърдо нагласени-доволни са.На мен меката част ми е добре.Алохата не е лош ,но на мен ми идва скъп защото е поръчков размер.И за това Модена избрах за после. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт