DMSO - мнения

• 1 518
  • 11
  •   1
Отговори
  • София
Интересувам се дали някой е приемал въпросното DMSO като добавка? Чувам, че помага за изгаряния, рани, навяхвания, но може да се приема и вътрешно като противовъзпалително.

# 1
Интересувам се дали някой е приемал въпросното DMSO като добавка? Чувам, че помага за изгаряния, рани, навяхвания, но може да се приема и вътрешно като противовъзпалително.
Аз го използвам, чудодейно е за много болести, дори нелечими.

Но трябва да знаете как да го използвате, защото може да бъде опасно.
Първо, трябва да е с фармацевтично качество и да се втвърдява при 18,5 градуса.
Второ, трябва да се разреди с дестилирана вода поне 70%.
Трето, ако се използва локално, кожата трябва да е много чиста.
Четвърто, не трябва да докосва пластмасови материали.
Пето, по-добре е да прочетете книга или да получите добра информация, преди да го използвате.

# 2
  • София
Това твърдение как да го разбера "Първо, трябва да е с фармацевтично качество и да се втвърдява при 18,5 градуса."
И за коя книга говорите?

# 3
Това твърдение как да го разбера "Първо, трябва да е с фармацевтично качество и да се втвърдява при 18,5 градуса."
И за коя книга говорите?
ДМСО се използва за много различни цели.
Използва се и като лубрикант, като разтворител, за животни.
Но този за човешка употреба трябва да има чистота 99,99%.
Чистотата се определя от температурата на втвърдяване. Така фармацевтичният ДМСО с 99,9% чистота се втвърдява при 18,5 градуса.
Ако беше 90% чист, той се втвърдява при 10 градуса.
Купете го в Германия, плащате по-малко и сте сигурни, че е чист.

Има много книги за DMSO, но те са на английски.

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 14:43 от HildaSanders

# 4
  • София
Ами купила съм си такъв
Скрит текст:
, дали е проблем?
Още нещо как издържате тая миризма? Много ми е противна и нямам идея само при мен ли е така или по принцип е такава и се свиква в даден момент?

# 5
Ами купила съм си такъв
Скрит текст:
, дали е проблем?
Още нещо как издържате тая миризма? Много ми е противна и нямам идея само при мен ли е така или по принцип е такава и се свиква в даден момент?

Не се притеснявайте, миризмата ще се усеща само няколко дни, след което няма да усетите нищо.

Освен това, тъй като вече сте го купили, няма значение, защото се износва лесно. Следващия път го вземете от Германия,
Аз го вземам от naturverlesen.de
и плащам 32,90 евро за литър. В Италия струва 24 евро за 200 мл.
Пристига за няколко дни, но цената за доставка е висока, така че помислете дали си струва за вас.

Ако имате конкретни въпроси, питайте ме, прочетох всички книги.

# 6
  • София
Може ли да се приема от малки деца? И всъщност има ли възраст от която е препоръчително да се приема?

# 7
Може ли да се приема от малки деца? И всъщност има ли възраст от която е препоръчително да се приема?
Зависи от възрастта и вида на проблема, който детето има.
Въпреки това, има малко проучвания върху деца, така че освен ако не е необходимо да лекувате сериозен проблем, е по-добре да избягвате всякакви рискове.

# 8
ДМСО е чудесен продукт, за съжаление търсачките са много сериозно цензурирани относно неговото приложение. По принцип се използва в някои медицински кремове, но понеже е продукт, който не може да се патентова, естествено е да бъде атакуван, във фейсбук имаше група специално за това и тя беше затворена и изтрита по време на ПЛАНдемията. Има книги за приложението муи на английски, и на руски. Факт е, че при някои хора се забелязва особена миризма от тялото при консумацията му и тя може да бъде различна при различните хора, това зависи от метаболизма на всеки.

# 9
  • София
Все още 2 групи във Фейсбук

# 10
DMSO помага ли при колит или вреди?

# 11
Да , приемал съм го вътрешно и външно . Има обезболяващи и регенериращи свойсва на тъканите.  Задейства очистителни процеси в организма. Подпомага извеждането на тежки метали и други вещества. Антипаразитни и антиоксидантни свойсва . Засилва кръвообращенито и регенерирането на тъканите. Силни проникващи свойства, достига на клетъчно ниво, минава кръвно- мозъчната бариера. Естествен разредител на кръвта.  Намалява ужреждания при радиация и облъчвания. Локално се ползва много за ставни и артритни състояния. Имам го като концентрат, като гел с алое, като разтвор с магнезий, с нано сребро . Мога да изпратя книги за ДМСО , хлорен диоксид .  Пишете на вайбър 0898575184

Общи условия

Активация на акаунт