Отговори
# 45
Красавица 🌹✨🧿

# 46
# 47
Аз също съм съгласна с ВАЛ,че Джемре си докарва химията.В "По красива от теб" си беше топ само дето партньора и беше много рус бе,много беличък един такъв и неговата игра не ми допадна много.В другия сериал,забравих му заглавието,играе с бившето и настоящо гадже.В сериала са се залюбили,после се разделили и сега пак са заедно,така ме накара да се смея,особено имаше една сцена когато и изнасяха бюрото.То такава борба беше за това бюро,че се смях с глас.Изигра го перфектно.А,според мен за един актьор е по трудно да те накара да се смееш отколкото да плачеш.Освен това,Джемре е вече заета,има си гадже и то не по-малко чаровен от Мерт.В "Лейля" си мислех,че ще е зле положението,но с Алперен добре се сработиха,само дето сюжета е страшно досаден и просто не се гледа.Според мен тя ще е по-удачния избор за Мерт и ако сериала е комедия,ще стане хит.

# 48
Sikorski абсолютно съгласна,че Мерт и с дърво може да изкара химия.Като си спомня оная мила сцена с дървото в гората,когато избягаха,имах чувството,че дървото ще проговори.

# 49
Надявам се скоро да видим още от това.🌹🧿

# 50
Грам не ме вълнуват ни Джемрето, ни Мирай! Ако искат и в космоса да играят все ми е тая! Не ги харесвам!
Афра е най-красива и най-талантлива, няма други!♾🧿🤍🪬🧄

# 51
Спор няма, но реалността чука на вратата Grinning
Вероятно ще се наложи да си снижим критериите, за да приемем по-леко следващите им партньори (каквито несъмнено ще имат) Stuck Out Tongue Winking Eye

Ето, от Дениз Турал

Най-популярният мъжки актьор през последните години #MertRamazanDemir е получил над 10 предложения за телевизионен сериал от новия сезон. Актьорът е едно от имената, които получават най-много оферти.
📌

# 52
Това са розите, които Рамо подарил на мацките, когато бил на последния си сет в Ялъто!

Тогава писаха, че за всяка имало и бижу от Пандора!
Обича бялото Рамо! 🤍🤍🤍🤍🤍

# 53
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте.
Аз Мирай не съм я гледала! Джемрето за сефте я гледах в Лейля. Според мен добре се сработиха с Алперен.
Много се радвам, че Мерт е получил толкова много предложения Heart Eyes! Със сигурност ще избере добър проект, с който да подпише! Яхнал е вълната и с пълно право трябва да се възползва от възможностите които му се откриват.
Честно казано за мен в следващия сезон двамата трябва да си подберат много добре проектите за да може да затвърдят имената си в бранша! А за това се иска смелост и упорит труд, които смятам че и Афра и Мерт притежават! Аз искам да ги видя с други партньори. Харесвам ги като двойка и ако са заедно, това много би ме радвало, но животът продължава и след СейФер! Съгласна съм че Мерт имаше химия в Чапкъна не само с Афра, но пък тяхната си остана най емблематична и въздействаща! Без значение дали се джафкаха, пееха, танцуваха, дразнеха, караха или целуваха си беше абсолютен кеф да ги гледа човек! Heart Eyes
Страхотна химия имаше Мерт и с Емре и с Гюзде Smile и както се видя и хубаво приятелство създадоха. Сцените на Мерт с Дирен също бяха страхотни и доста забавни Wink!
Така че каквито и роли да изберат смятам, че отново ще ги направят запомнящи! В Чапкъна ги гледах за първи път и двамата като актьори, но определено ме спечелиха Stuck Out Tongue Winking Eye!

# 54
Лайк за Афра от Шебнем.

# 55
Добър вечер,момичета  Kissing Heart
Много красива Афра на всички нови снимки и клипчета ,многоооооо Heart
Мерт много красиви букети е подарил на всички дами от сета на Чапкънчето Simple Smile
Гледала съм и Мирай и Джемре и ги харесвам като игра и двете.Мирай обаче както  мисля и Евето беше написала по напред има студено излъчване и в този сериал с Бирдже Алкалай и Ибо Челикол мнооооого добре и се получи да изиграе оная малка кучка точно заради това си излъчване.Гледала съм я и в "Прилив/Отлив" ама тя тогава беше мъничка ,но пак си се справяше добре с ролята ,но в последния и сериал въпреки че партнъора и много го харесвам не можах да се настроя да ги гледам.Джемре съм я гледала в "По красива от теб" и по малко в "Лейля" и в миналогодишния и сериал дето беше продуциран от нашия продуцент  и ако трябва да избирам между двете бих избрала Джемре защото  ми е една такава усмихната ,винаги позитивна ,с много хубава коса и с хубаво топло излъчване.Но както всички сте отбелязали на  Мерт до сега химията с всичките му партнъорки е била много добра така ,че и с новата му ще бъде така  със сигурност. Simple Smile
Най ми се иска Мерт и Афра пак да играят заедно ,но понеже знам ,че най-вероятно няма да е възможно поне за известно време чакам да видя коя ще е следваща нова партнърка и още по-важно какъв ще е следващия нов проект.Както естествено и на Афра чакам с интерес да видя какви ще са новите неща около нея.

Голяма е сладурка  Heart  Simple Smile С лекота може да бъде най-красивото момиче на бала ,а на другата сутрин може спокойно да се превърне в в щуро и мило момиче Heart

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 23:12 от Eny87

# 56
Щом се коментират вече партньорки ,означава ,че вече има предпочитания към някоя от
 офертите за  следващия сезон.
Много е интересно как Мерт ще се вживее и в следващия си герой ,както  казваха ,че бил с Ферит.
Очаквам  "новия" Мерт да е  коренно различен персонаж
Добре е ,че вече  е в силна позиция и няма да позволи клаузи ,които му  налагат  да се съобразява с ПИАР-а на продукцията  в личен план .

# 57
Добро утро, момичета! Heart

Едни кадри от филма "Лисабонска история" и проекцията им в живота на патроните.

# 58
Добро утро Flowers Rose

Ехаа,и двете снахи харесаха Афито,отдавна не се беше случвало...остана само тати да го направи и всичко ще е топ..

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 09:17 от Милена Тодорова 756835

# 59
Хелоу Kissing Heart

Сейфери Heart Eyes

Сикорски, благодаря за споделеното Heart

Общи условия

Активация на акаунт