Отговори
# 60
Гут морнинг, момичета! 🫶
Едно щуро Афи за закуска! 😘

# 61
Няма значение с кого играе Мерт, той пак ще го направи върховно. Важното е да не е като Пелин, да го преследва.

Мирай ме плаши, прилича на Афи, да не се обърка Мерт...

# 62
Здравейте, момичета!

Филмът на Мерт да го очакваме септември-октомври.

И трите снахи лайкнаха Афра. 😜

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 11:50 от Lilia*

# 63
Новият продукт, дали така добре ще му стои на Рамо?! 🤣🤣🤣

# 64
# 65
За да е различен новия образ на Мерт ,ще трябва да е неагресивен,неук, бедняк  и без опит с жените хи,хи  Mask

# 66
Последно гледах и за новата роля на Афито,което ми се стори по правдоподобно.Отново ще снима с ОГМ и Онурчо за Стар Тв.Филма ще се казва "Araftaki sen",амбициозен проект за ОГМ и се водят преговори с Афра за главната роля.Главната мъжка роля още не е определена,но зад кулисите се обсъждало неочаквано име.Ако подготовката приключела навреме можело още през летния сезон да го пуснат.

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 17:40 от mimi 65

# 67
# 68
Огън е Афито, огън! 🔥🔥🔥

🤍🧿♾🪬🧄

# 69

Афи,изби рибата Heart невероятна е,мнооогоо секси,чак гори,леле
Бравооооо Heart Eyes

# 70
Малееееее ,тя е огън. Много ми харесва това творение. Ти червилото ли да гледаш или Афра. Ще забравиш за какво е ракламата.

# 71
# 72
Based Istanbul да продължават да ни радват с такива проекти. 🌹🤍🧿🐑

# 73
Първата "жертва",извършена от Ферит и съответно рекуширала върху самия него беше лъжата,която каза на едноръкия майстор,че е болен,за да заведе Сейран при майка и и сестра и
Ще последват още много такива,знам.Но сега осъзнавам,че той оттук започна да се раздава и то-първо за Сейран
Първото осъзнаване,че е навредил на Сейран,първите извинения ,първата молба да му прости-още в 1-ва,2-ра и 3-та серии
........
Започнах да гледам сериите отново
Не разбрах,защо Сейран така се нахвърли върху Ферит в магазина за баклава.?Той беше много учтив и внимателен
Всъщност ,разбрах,но ще си запазя мнението за себе си
Ако досаждам,пишете,няма да го правя
Но,някак си,пак ми се иска да споделям впечатления,които може би съм пропуснала преди три и половина години...

# 74

🤍♾🧿🪬🧄

Общи условия

Активация на акаунт