Отговори
# 510

JoyJoyJoy

Защо бе, Бел? Отдавна не сме чели толкова глупости в темата, забавно е Smirk

# 511
Прекрасна Афра

# 512

JoyJoyJoy

Защо бе, Бел? Отдавна не сме чели толкова глупости в темата, забавно е Smirk
Принципно аз не съм свикнала да общувам с такива ПиАр експерти! Направо се засрамвам на моменти от некомпетентността си по теми свързани с любовните истории на актьорите и със заснемането на любовни сцени! 🤣🤣🤣 Пък за управителите на светаааа,  думи нямам! 🤕🤕🤕

# 513
Лека вечер, момичета!

Тез разговори за ПР ме подсетиха за тази сцена, не знам защо Simple Smile
Жалко само,че Рамо беше с риза Wink

# 514
Боже,смях се с глас като прочетох,че актьорите на Ромео и Жулиета били сами на остров за да свикнат с откровените си сцени.Абе джанъм,аз знам пък нещо друго,затворили ги в къщата на Биг Брадър като съквартиранти хем да си репетират секс сцените,хем пък координатора по тези сцени да ги наблюдава и дава съвети.JoyJoyJoyСпомням си в едно интервю с Янина Кашева която разказваше,че с Иван Иванов са се запознали на снимачната площадка.Снимат си филма,но през цялото време режисьора им казва и напомня,че трябва да се снима такава сцена и трябва да са подготвени психически за нея.И двамата започват да си се настройват,но когато настъпва момента за снимане буквално се вдървяват.Снимат сцената и те от притеснение въобще нямат спомен как са я направили.Но какви Бени и Радо изиграха само във "Всичко е любов" та и до днес ми "отвинтват" главата.Не знам какви координатори има за такива сцени,но зная,че поне в холивудските продукции много често се използват дубльори вместо актьорите ако актьора откаже да снима такава сцена.Както и каскадьори в опасните сцени.

# 515
Добър вечер,момичета Kissing Heart
Вай бе ,сега вече очаквам и масоните да се намесят в нашата тема Simple Smile 
А Афра е прелестно красива в рекламата на Дефакто   Heart 

# 516
И Сара е имала снимки за DeFacto kids.
 Дано отново снима заедно с Афра - чудни са заедно!

https://www.instagram.com/stories/boncuksara/3643181578448990453/

# 517
# 518
Хелоу, момичета! 🫶
Мерто! 🧿♾🤍🪬🧄

# 519
Толкова мъка в един мъжки плач:disappointed_relieved:.....Мерт е уникален!:broken_heart:

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 18:03 от VAL*

# 520
Афо ги уби пак! 🤍♾🪬🧿🧄

# 521
Здравейте, момичета Kissing Heart Оказа се, че днес пак не съм писала в темата хахахах

# 522
Неземна ❤️🥀🌼

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 20:37 от Dichkata

# 523

🧿🧄♾🤍🪬

# 524
Зеления бил зает утре, пусна инфото сега

Мерт водел разговори за участие във филм, но не за платформа, за голямото кино, доколкото разбирам. Резултатът ще стане ясен този месец /юни/.
Ама не било сигурно хахаха

Общи условия

Активация на акаунт