Отговори
# 525
Здравейте, момичета Kissing Heart Оказа се, че днес пак не съм писала в темата хахахах

Привет! Simple Smile
Не зная доколко са точни наблюденията ми, но ми се струва, че има нещо ново в излъчването на Афра. Като че ли детската й непосредственост е поизчезнала и на нейно място се е настанила някаква нова женска зрялост.
Еве, ами те се състезават по докладване, явно. Пак е писане, ама не където ни интересува...

# 526
Божествена е, не мога да й се нагледам, Кате Heart

# 527
Катя , и за мен е така Женствеността бавно , постепенно и завладяващо настъпва при  Афрош Heart Eyes

Тъй като спойлерът за Мерт  идва от зеленината Grinning Ако приемем , че е ще е от ОГМ филмът , Шнура в едно интервю каза , че ще донесе първия Оскар за Турция Дали ? Дано !

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 22:10 от KrasiAnna

# 528
# 529
Ох, красива Афра. Според мен е нормално вече да се е превърнала в жена и да изчезва постепенно детското излъчване. Много й отива тази женственост.
Стискам палци за Мерт,дано най-накрая да го приемат турците,да оценят таланта му и ще чакам награди.

# 530
Катя , и за мен е така Женствеността бавно , постепенно и завладяващо настъпва при  Афрош Heart Eyes

Тъй като спойлерът за Мерт  идва от зеленината Grinning Ако приемем , че е ще е от ОГМ филмът , Шнура в едно интервю каза , че ще донесе първия Оскар за Турция Дали ? Дано !

Краси, ще го призная Шнура, ако го постигне това. 😃

# 531
Добро утро,момичета
Настроението ми е минорно,тегаво и тъжно-все едно моите деца страдат и се разделят
Вие така ли се чувствахте,когато гледахме епизодите в първи сезон?

# 532
Привет, момичета! Simple Smile
Взех го от една друга тема, която отдавна наглеждам, но ми се струва подходяща и за нашето златно момче.
"И не забравяйте, момичета!
Младият, красивият, интелигентният, богатият, веселият и добрият - са шест различни мъже." Smile

# 533
Привет, момичета! Simple Smile
Взех го от една друга тема, която отдавна наглеждам, но ми се струва подходяща и за нашето златно момче.
"И не забравяйте, момичета!
Младият, красивият, интелигентният, богатият, веселият и добрият - са шест различни мъже." Smile

Аз ,понеже съм Близнаци,бих могла да живея с тези 6 мъже.Само да ги намеря......
Лошото е,че поне един от тях липсва и затова,мисля,че когато ги намери една жена,която също има 6 жени в себе си /млада,красива,интелигентна,богата,или поне постигнала нещо в живота си,весела и добра/,би трябвало да е късметлийка

# 534
Здравейте, момичета!
В Х е пълна лудница тази сутрин. Снимали Афра с приятелите в някакъв клуб в Бодрум. Нещо страшно. Едни обясняват как и този Мурат бил там. Че Афра си има нов мъж. Други пък обясняват нещо за тази червена лента. Че това значело,че човекът е обвързан и да не го закачат. Сравняват тази червена лента със същата такава на Мерт от миналата година. Аз не мога да разбера какво се случва. Добре,дори и да са се разделили Афрам, защо трябва такава драма да има и да се обиждат двама души. Животът си е техен. Аз бих помолила,ако има някой запознат с тези червени ленти и какво значат,ако може да каже. Просто не виждам други в този клуб с такава лента и ми е любопитно за какво се слага Simple Smile

# 535
Хелоу Kissing Heart

Афито шета в Бодрум, аферин беним къзъма

# 536
Хелоу! 🫶
Големи дебати за червената гривна! Тълкувания колкото щеш! 😜

# 537
Здравейте, момичета!

Наде, тази история, че има връзка с Мурат я вадят всяко лято, като явно и това няма да е изключение.🤪

# 538
На фона на зелената гривна на момичето от снимката с Афито, тази версия за гривните за мен е ОК!
Цитат
Определете цветовете и дизайна на вашите гривни за нощен клуб въз основа на посланието, което искате да предадете: необвързана вечер? Зелена гривна за необвързани, червена за двойки, оранжева за тези, които не са решили...
🤍🧿♾

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 11:05 от BELL-

# 539
Пак щяло да има боНба. 😜😄

Общи условия

Активация на акаунт