Отговори
# 555
Айде,и Рамо имаме днес ! Heart
Явно уикендите ще имаме фотки. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 19:29 от Sikorski

# 556

....Бях забравила колко е силна сцената в съда...Disappointed Relieved
И колко още по-силна е сцената в дома на Сейран,когато Ферит се моли да види дали тя  е добре......
Disappointed Relieved

Да, много силни и любими за мен сцени 💔🥺
Вал, за мен една от причините за поведението на Сейран беше именно кошмарното й детство, и младата й възраст. Но честно казано и аз щях да си тръгна....Тя тогава още не вярваше...

# 557
Диче,не казвам да не си тръгва и да търпи
Напротив,точно това трябваше да направи...
Но,упорството и ината след това не разбирам
След като толкова много пъти той и се моли,плака,убеждава,обяснява какво ги чака....След като разбра,че ще я продадат веднага след развода......Ето тук вече не мога да се съглася с нея.Причини толкова много страдание на себе си и на Ферит

# 558
Седмичният ъпдейт на патроните. Heart Eyes

# 559
Прекрасни са! 🤍🧿♾🪬🧄
Седмичният ъпдейт на патроните. Heart Eyes

# 560
Стори от Афи! Heart
Събират се средства за лечението на детето.

# 561
😍😍😍

🤍♾🪬🧿🧄

# 562
От гледна точка на кериерите и  на Афра и Мерт мисля , че е добре да не се включват в новия сезон Хубаво е да починат , учат , те си знаят най-добре Нека "вземат въздух" и емоционално след 3 год проект  Но е толкова тегаво и уморително да се чака появяването евентуално на филми , дигитален сериал  ... А още сме в началото на чакането .... Дори и да започнат снимките юли месец на Пера , освен актьорският състав едва ли нещо ще покаже ОГМ Видяхме какво показаха от филмът на Мерт миналото лято

Филмът ще е 91 мин

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 23:00 от KrasiAnna

# 563
# 564
Гюно Kissing Heart

Последните дни нета ври от новини. Не можаха да намерят компромат за Афра и гледам, че пак на Неслишах се прехвърлиха. Убедена съм, че се плюе по де що има седянки и попрелки Grinning

Много секси Афито Heart Eyes

# 565
Здравейте  Hug  Hug  Hug
Много красива Афра и за Дефакто и от бодрумското интервю  Heart
Много миличка,спокойна и шеговита е на интервюто Афра .Как го подхвана тя да му задава въпроси на жълтура  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile Голяма сладурка  Heart
 Heart   Heart    Heart   Афра   Heart    Heart    Heart
И бялото е неин цвят

и розовото  е неин цвят Heart Simple Smile

Heart    Heart    Heart   СейФер   Heart    Heart    Heart

# 566
Здравейте, момичета!
Честит празник на всички, които имат деца, на децата и на тези, които са запазили детското в себе си!

# 567
според поета "Ний всички сме деца на майката Земя", така че честит празник на всички

# 568
https://x.com/mrdupdates/status/1929116915491815461

„Военната му служба беше страхотна, той беше много обичан. Когато опознаеш Мерт, няма начин да не го обикнеш. Мерт е истински дявол.“

Скрит текст:

Grinning
Heart Eyes

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 13:16 от KrasiAnna

# 569

Общи условия

Активация на акаунт