Отговори
# 540
Това за мен е по-възможно да е

# 541
Афито не планирала да снима през новия сезон! ✌🏻

# 542
Не вярвам, че Афра няма да снима от септември. Simple Smile

Сега, когато е толкова желана от продукциите + свръх енергията й, няма начин просто.
 На 9 май пусна тази снимка с надпис: "Най-после на сет, вече щях да се побъркам", за пауза от около месец /между края на Рибарче и снимките за GoTurkiye/, та до септември....

# 543
https://www.instagram.com/reel/DKUAli1oBIw/?igsh=ZDhmd291bDFmcWcw

Репортажа на руски.

Доколкото помня на наградите на GQ,беше казала,че след края на сериала,възнамерява да завърши образованието си.

# 544
В един руски сайт който следя коментарите за АфРам пък почнали да постват за тяхната предстояща сватба, което на фона на всички други новини ми се струва от нищото като новина

Да не би това да е моминското на Афра 😆😆😆😆😆😆😆😆

# 545
Не разбирам Сейран и това е.....
Страхотен живот,че и Ферит и го е разрушил....
Не,не я разбирам.
Много се ядосах пак..

# 546
Вал, до кой епизод си сега, че си ядосана толкова много на Сейран?🫣🤔😁

Доколкото разбрах, лятото може и да снима, т.е. вероятно наистина ще има "Пера".
Много русо Афито ❤️❤️❤️

# 547
Диче,до епизода,в който Ферит за пореден път се опита да говори със Сейран,въпреки подписаните документи и след вечерта,в която се напи и се заключи в стаята на Пелин
Тез и думи на Сейран,че и е разрушил живота ме ядосаха най-много
Смътен спомен имах как се стигна до съда,но сега си припомних всичко дума по дума

# 548
Като миналото лято, само че това лято! 🤣

# 549
# 550
# 551
Кьопеците!

# 552
Снощи пак реших да се "насладя" на кавгите на СейФер вече не знам точно в кой турски епизод, защото при нас са по-кратки. Невероятно е да гледаш как се карат, страдат и се нараняват двама души, които безумно се обичат. А сега кой крив, кой прав е друг въпрос, но даже не си го задавах, като гледах в захлас уж познати сцени, в които винаги може да се открие нещо ново. Примерно как Сейран са нахвърли върху Ферит в дискотеката и тръгна да го души, а той се развика, че ще повика полиция. Как мъж ще устои на такава жена, пък била тя и не съвсем права?

# 553
Вал, Милна, сезон 1 за мен винаги ще е любимото Златно момче за гледане. Любовни сцени,кавги, сълзи - всичко Сейферско мога го гледам нон стоп. То химия,то енергия. Страхотни Афрам.
В сезон 1 мога хем да им се ядосвам на Сейфер, хем да ги обичам,хем да ги съжалявам, хем мога и да ги оправдая.
Единият път искам да удуша Ферит,пет минути след това Сейран Simple Smile
Но предпочитам да се ядосвам на сезон 1 отколкото сезон 3 примерно Wink

# 554
Милна,съгласна,но когато вредят на самите себе си и от гордост дори и не мислят правилно,тогава не го одобрявам
Добре,не иска Сейран да стане като майка си,позволявайки своеволие от страна на съпруга си,но Ферит в никакъв случай не е Кязъм..А тя непрекъснато намесва спомените си в живота си с него
Така и не позволи на двамата да бъдат щастливи
Ще затворя лаптопа с удоволствие на сцената,преди да застрелят Ферит в Антеп
Там те бяха истински щастливи

....Бях забравила колко е силна сцената в съда...Disappointed Relieved
И колко още по-силна е сцената в дома на Сейран,когато Ферит се моли да види дали тя  е добре......
Disappointed Relieved

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 18:15 от VAL*

Общи условия

Активация на акаунт