Отговори
# 615
То въобще може ли да се сравнява тази корица с основната им? 🤣🤣🤣 Идиоти!
Размаза се от работа нашето момиче и хоп поддържаща! Пожелавам им толкова успешен брой, колкото беше на гаджето ѝ на Бирджето! 🤣🤣🤣

# 616
И Афра и бижутата са много красиви. 😍 За съжаление, като гледам цените от тази колекция мога да си позволя да си купя само кутийката на някое от бижутата.🤪😂

# 617
Стори от Афи 🌹

# 618

И Сезер е работил по притурката!

# 619
Момичетата си празнуват кориците Heart

# 620
Докато вървеше сериала толкова много исках да има още една фотосесия с Афрам. Мислех си, че поне за сериала ще направят нещо ама уви нищо. Единствената им фотосесия заедно и пак с бижутата на тази марка е трепач. Страхотни са. Дано някога в бъдеще се съгласят пак да снимат заедно за някоя марка. Искам и филм и сериал нали,но това е друга тема Simple Smile

# 621
Изчезна някъде еднорога,отбор Делулу не се включва...остана само да си мечтаем:sad:

Вал, тук съъъъм 🥳🥳🥳...Делулу, еднорог, всичко...Аз вярвам в магията Афрам ❤️❤️❤️. Времето ще покаже 🫶🫣.

# 622

Афито и Йешим са на остров Патмос Blush

# 623
Още от Сезер.😊

# 624
  • Ямбол
Здравейте мацки.🤗
Афра е прекрасна толкова натурално красива е на фотосесиите ❤️ .На мен бижутата не ми ми харесват понеже ми идват малко груби + факта,че не са ни по джоба
.Но модела е 🔝. Мерт и той е голям сладур.Абе бомба са си и двамата.А дали са заедно или не са времето ще покаже 😉🥰 А до тогава ще чакаме новини. ☺️Гледа ми се отново  сериал с Афрам 😍  .

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 01:33 от roxy94

# 625
Добро утро! Heart

Фотосесиите на Афра за мен винаги са били впечатляващи.Но тази ми е особено вълнуваща,защото тя ни запозна с жената,в която се е превърнала Афи.Едновременно излъчване на нежност,мечтание,сексапил,страст,увереност,класа.Не мога да откъсна очи .Heart
Heart Eyes  Момичето се превърна във великолепна жена.
Моля,ако някой попадне на интервюто да го качи.

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 07:41 от Sikorski

# 626
Добро утро ☕️☕️☕️ Прекрасна Афра!!!
Сикорски +1
За мен на тази сесия Афра излъчва лукс, и това много и отива. Има и нещо екзотично, направо е 10 от 10.
За мен тези фотосесии са ми много малко, искам екранно време, сериал, филм, ама ще чакам.
Сетих се за Казъм баба вчера, липсва ми този герой също, снима ли нещо Дирен в момента?

# 627
Гюно Kissing Heart

На този плаж е снимана Афито Heart Eyes

Утре щяло да излезе списанието, тогава ще видим интервюто. Нямам търпение и аз Blush

# 628
Добро утро! Heart

Фотосесиите на Афра за мен винаги са били впечатляващи.Но тази ми е особено вълнуваща,защото тя ни запозна с жената,в която се е превърнала Афи.Едновременно излъчване на нежност,мечтание,сексапил,страст,увереност,класа.Не мога да откъсна очи .Heart
Heart Eyes  Момичето се превърна във великолепна жена.

Добро утро, момичета! Simple Smile
Вземам повод от поста на Сикорски и да споделя, че в началото, при споделянето на отделни снимки, направо се разконцентрирах. Blush И като че ли ... най ме боднаха в мислите тъжните очи на Афра на някои от тях. С появата на последната снимка от корицата на списанието, хммм... нещата си дойдоха на мястото. Grinning
"Пантерата на Картие" е не просто световна марка, тя крие в себе си дълбока символика. В древногръцката митология бог Дионис (свързан с Дионисиевите мистерии) кара колесница, теглена от пантери, символизирайки господството му над чувственото и подриването на Аполоновите норми. И днес пантерата се свързва със сила, смелост, лидерство, власт, но и самотен характер, с нощта, мистерията на женствеността и скритото, неизвестното. В бижутерията на Картие (по идея на Жана Тусен, любима на най-големия внук на основателя на марката - Луис Картие и творчески директор на фирмата) пантерата е символ на дързост, сила, свобода и защитна енергия. И ... мисля, че Афра е въплътила всичко това в тази си ... "роля". Hands Clap
Sad
Скрит текст:
Земетресение с магнитуд от 5,8 по скалата на Рихтер разлюля Турция тази нощ, като взе една жертва, а десетки са пострадали, съобщиха местните медии. Други данни дори показват, че в Измир земетресението е било с магнитут от 6.2 по Рихтер
https://www.segabg.com/hot/category-foreign-country/58-po-rihter … razlyulya-turciya

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 09:14 от Katya_I

# 629
[
Скрит текст:
quote author=Katya_I link=topic=1776003.msg49805642#msg49805642 date=1748930678]
Добро утро! Heart

Heart Eyes  Момичето се превърна във великолепна жена.

Добро утро, момичета! Simple Smile
Вземам повод от поста на Сикорски и да споделя, че в началото, при споделянето на отделни снимки, направо се разконцентрирах. Blush И като че ли ... най ме боднаха в мислите тъжните очи на Афра на някои от тях. С появата на последната снимка от корицата на списанието, хммм... нещата си дойдоха на мястото. Grinning
"Пантерата на Картие" е не просто световна марка, тя крие в себе си дълбока символика. В древногръцката митология бог Дионис (свързан с Дионисиевите мистерии) кара колесница, теглена от пантери, символизирайки господството му над чувственото и подриването на Аполоновите норми. И днес пантерата се свързва със сила, смелост, лидерство, власт, но и самотен характер, с нощта, мистерията на женствеността и скритото, неизвестното. В бижутерията на Картие (по идея на Жана Тусен, любима на най-големия внук на основателя на марката - Луис Картие и творчески директор на фирмата) пантерата е символ на дързост, сила, свобода и защитна енергия. И ... мисля, че Афра е въплътила всичко това в тази си ... "роля". Hands Clap
Sad
Скрит текст:
Земетресение с магнитуд от 5,8 по скалата на Рихтер разлюля Турция тази нощ, като взе една жертва, а десетки са пострадали, съобщиха местните медии. Други данни дори показват, че в Измир земетресението е било с магнитут от 6.2 по Рихтер
https://www.segabg.com/hot/category-foreign-country/58-po-rihter … razlyulya-turciya
[/quote]
Кате, +1+1+1 Самотният грациозен воин-Пантерата.

Общи условия

Активация на акаунт